Ασθενειες σε Pit Bull

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
σωστα κ εγω αυτο το προβλημα εχω αλλα βουταει εκεινος κ εγω κοιταζω.μην νομιζεις κ εμενα συντηρητικη ασκηση κανει λογω της ευπαθειας στα ισχυεια.προσεχουμε για να εχουμε...:):):)

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Για την ρίξη χιαστού πρώτη φορά το ακούω.
Όσο για το kalazaar ο κτηνίατρός μου ποτέ δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα μου το είχε αναφέρει μιας και έχω κάνει 2 φορές εξετάσεις. Και δεν νομίζω ότι η σκνήπα διαλέγει τα pitbull.
JOANNA τι εννοείς?

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
δεν ειπαμε οτι διαλεγει τα πιτ μπουλ, απλα οτι κατι παιζεται με τον οργανισμο τους που τα κανει πιο ευπαθη.εγω για το καλαζαρ το χω ακουσει απο 3 κτηνιατρους σιγουρα!!οποτε δεν μπορω να κλεισω τα ματια..κατι θα εχουν αντιλυφθει..ξερω γω..

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Μα για ποιό λόγο να είναι πιό ευπαθή? Από την στιγμή που η σκνήπα είναι φορέας και δαγκώσει οποιοδήποτε σκύλο λογικό δεν είναι να μεταδώσει την ασθένεια?

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
για το λογο οτι ο οργανισμος τους το αντιμετωπιζει διαφορετικα.δεν αντιδρα σε φαρμακευτικες αγωγες οπως ενας αλλος σκυλος ισως...

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
πως μερικα σκυλια, συνηθως αδεσποτα, αποκτανε ανοσια κ δεν παθαινουν καλα-αζαρ?λογω συχνων φαινομενων μολυνσης σε μια περιοχη μπορει καποιος πληθυσμος ζωων να αποκτησει ανοσια ή ακομη κ αυτοιαση!
λοιπον αντιστοιχα καποιες φυλες μπορει να ειναι πιο ευαισθητες απο αλλες, λογο χαμηλοτερου ανοσοποιητικου στη συγκεκριμενη μολυνση.
εδω γινονται αλλα κ αλλα με τις ρατσες (π.χ μολυνσεις των ροδεσιανων ριτζμπακ στην ραχη λογω της αναποδης κλισης των τριχων) εσυ εδω κολλησες?
παντως για να μου φυγει κ μενα κ σε πολλους, κανε ενα κοπο κ ρωτα κ αλλον κτηνιατρο να δουμε τι θα σου πει.

izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
απλα τα Pit bull δεν εχουν καλη αντιδραση στην φαρμακευτικη αγωγη ειναι λιγακη ευαιστητα στο καλαζαρ... το μονο προβλημα που ειχαν τα δικα μου (ειχα 2) ειναι οτι ειναι βουλιμικα δεν εχω ξαναδει σκυλο να τρωει με τοση μανια!!! οποτε πρεπει να το προσεχεις ειδηκα οταν ειναι μικρα ωστε να μην σου παθουν δυσπλασιες λογο βαρους ... απο κει και περα ειναι πολυ καλα σκυλια με πολυ καλο χαρακτηρα ΔΕΝ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ (ναι μου εκατσε ασχημα και εμενα το σχολιο..) και ειναι τοσο πιστα στο αφεντικο τους οσο δεν μπορειτε να φανταστεις...γενικα βγαλτε απο το μιαλο σας οτι ειναι σκυλια δολοφωνοι...το σκυλι σου και το παιδι σου οπως το μαθεις ειναι.που λεν και στο χωριο μου...καλο θα ειναι παντως να ξερεις τους γονεις του.αν και νομιζω οτι αυτο δεν ειναι κανονας μονο για τα πιτ-μπουλ αλλα για ολα τα σκυλια γενικος...
υ.γ. καπια στιγμη θα συκοσω φοτο,απο το πιτ-μπουλ μου το θυληκο οπου μαθενει ενα μωρο να περπαταει κρατοντας την ευα :D:D:D:D:D τελικα τα καταφεραμε...μετα απο αυτες τις φοτο να μου πειτε αν ειναι δολοφανοι η οχι ...(εκνευριστηκα....)