Αστάθεια - παρακαλώ βοηθήστε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Δηλαδη περνω τηλ πχ στην Βιοιατρικη κι λεω γεια σας θελω μια αξονικη για τον σκυλο μου? κι μου λενε οκ?
Έλα και τον πήγες σε ανθρώπινο τομογράφο. Ποιος θα κάνει τη νάρκωση? Ποιος θα διαβάσει αυτά που δείχνει η αξονική και ποιος θα τον τοποθετήσει όπως πρέπει?
Οχι βρε σεις, δεν εννοώ αυτό. Προφανώς, τα ανθρώπινα κέντρα που δέχονται να κάνουν εξετάσεις σε ζώα, είναι κατόπιν συμφωνίας με κτηνιάτρους, οι οποίοι λογικά, θα αναλαμβάνουν όλο το πακέτο, πλην του μηχανήματος. Από την νάρκωση, μέχρι τις οδηγίες και την διάγνωση.

marnik

Member
23 Φεβρουαρίου 2017
6
13
55
Δυστυχώς λόγω νεοπλάσματος στον εγκέφαλο ο Yuri έφυγε χθες με ευθανασία... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κ εύχομαι υγεία σε σας κ στα σκυλιά σας. Καλή συνέχεια

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Λυπάμαι... Τα συλλυπητήριά μου... Να τον θυμάστε όπως ήταν μέχρι πριν δύο μήνες. Το αγέρωχο πλάσμα που υπήρξε πραγματικός σύντροφος. Μην αφήσετε τις εικόνες και τις συμπεριφορές του τελευταίου μήνα να σας χαλάσουν τις όμορφες αναμνήσεις... Κουράγιο... Έχει παρέα, να ξέρεις...

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
βαρυ το συναισθηματικο τιμημα που πληρωνουμε ολοι εμεις που αγαπαμε τα σκυλια και το βιωνουμε καμποσες φορες στη ζωη μας, αλλα αυτοι ειμαστε και αυτο ειναι κομματι της ζωης μας..

marnik

Member
23 Φεβρουαρίου 2017
6
13
55
Ευχαριστώ παιδιά...
Πάντως φαίνεται ότι γίνεται χαμός από καρκίνο στους σκύλους... Χθες μου είπαν για άλλα τρια, τα δύο ήταν ροτβαιλερ το τρίτο δεν θυμάμαι, πάντως κ αυτό καθαρόαιμο. Και σκέφτομαι μήπως όλα αυτά να είναι συνέπειες των κλειστών εκτροφών για να βγάλουν τα μορφολογικά αποτελέσματα που θέλουν? Μήπως όλες αυτές οι αιμομιξίες για να βγει η εκθεσιακή μορφολογία χρόνια τώρα έχει τις συνέπειές της (αν δει κανείς φωτο απο γπ πριν 30 χρόνια και σημερινά θα καταλάβει τι εννοώ) ? Βλέπεις ημίαιμα στα χωριά που τρώνε αποφάγια να ζουν δεκαπέντε χρόνια και καθαρόαιμα γπ ροτ ντομπερμαν κλπ που τα ταϊζουμε τροφές των 70 ευρώ, να πεθαίνουν από καρκίνο στα 7 και στα 8 τους χρόνια.
Δεν ξέρω.....
Κ πάλι ευχαριστώ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον Yuri, έφυγε ο Ρας, κι αυτός από καρκίνο. Λέμφωμα στη δική μας περίπτωση. Ημίαιμος. Πολυαιμος. Όπως θες πες το. Η βιβλιογραφία, για την περίπτωσή μας, έλεγε ότι είναι πολυπαραγοντικό με κυριότερο παράγοντα τη γενετική προδιαθεση.. Αλλά εμένα με τρώει, έστω και σαν πιθανότητα, όλη η ξηρά τροφή που έχω δώσει από όταν ήταν κουτάβι... Κι άλλα μου έρχονται στο νου πέρα από την κροκέτα, αλλά τα άλλα ήταν, πες, αναγκαίο κακό. Η κροκέτα όμως, που εν τέλει θα μπορούσα να είχα αποφύγει, θα με τρώει...

• Like
Reactions: vaggelo and elpinor

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Δεν ξέρω αν φταίει η κροκέτα ή τα υπόλοιπα ή ο τρόπος ζωής μας γενικά.
Ο Λίο έτρωγε ό,τι να 'ναι (ξηρά-μέτρια, μαγειρευτό) και έφυγε από γεράματα.
Ο Μάο έτρωγε τα πρώτα 6 χρόνια του φαρμακευτική κροκέτα (για τα δερματικά υποτίθεται) και μετά μαγειρευτό και έφυγε στα 10 από αιμαγγειοσάρκωμα.
Η Shushi η πρεσβύτερη έτρωγε ό,τι και οι Λίο/Μάο και έφυγε στα 14 από εγκεφαλικό.
Από την άλλη οι γάτες μας έφυγαν στα 18 και τα 26 (!!!) τρώγοντας κυριολεκτικά σκουπίδια (κροκέτες και κονσέρβες του σουπερμάρκετ) από γεράματα και οι 2.
Ο Λίο και ο Μάο εμβολιάζονταν κανονικά. Η Shushi μέχρι τα 6-7. Οι γάτες ποτέ.
Αντιπαρασιτικά μόνο τα σκυλιά και μόνο drontal 2 φορές τον χρόνο. Ούτε κολάρα, ούτε χάπια. Μόνο φυτικά σπρέι.
5 δείγματα, ένας καρκίνος. Τι να πω...

• Like
Reactions: mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini