Ασταματητο Δαγκωμα


angello

Member
9 Δεκεμβρίου 2013
5
0
Θεσσαλονικη
Αφου μαθαμε και το κατουρημα εξω σε αλλο θεμα, εχω θεμα με το δαγκωμα του τωρα μαζι μου οχι τοσο οσο με γυναικες και παιδια και σκυλακια.Θυμιζω εχω ενα λαμπραντορ 5 μηνων περιπου που καθε φορα π θελει να παιξει δαγκωνει και το δαγκωμα γινετε ολο και πιο δυνατο. Προσπαθω να βρω λυση τι εχετε να μου συμβουλεψετε? Συνηθως το δενω αλλα δεν τ θεωρω λυση για να γλιτωσω πρεπει καπως να το κοψει αυτο και να βρουμε αλλο τροπο να παιζουμε να μην δαγκαει χερια ποδια κτλ

Οποια συμβουλη δεκτη
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν κάνεις αναζήτηση για κουτάβι και δάγκωμα, θα βρεις δεκάδες θέματα με συμβουλές.
 


Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
καθε φορα που θα παιζετε και θα αρχισει να δαγκώνει, αυτοματως βγαζεις μια ιαχή τύπου μηηηηηηηηηη ή οχιιιιιιιιι σαν να πονας και αυτομάτως γυρίζεις πλάτη και σταματας παιχνίδι (φευγεις). Καποια στιγμη και οσο πιο εξυπνος ο σκυλος τόσο πιο γρηγορα (αρα ο δικος σου γρηγορα υποθετω) θα συνειδητοποιησει ότι το δαγκωμα δεν ειναι καλο γιατι χανει κατι επιθυμητο (το παιχνιδι). Μια, δυο, τρεις, δεκατρεις και λογικα τη 14η θα το μειωσει-σταματησει. Φταιει βεβαια και η ηλικια..
 


wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
εγω καθε φορα που με δαγκωνε του ελεγα οχι και καθομουνα καπου που δεν με εφτανε αλλα με εβλεπε και οταν ηρεμουσε ξαναπαιζαμε και το εκανα μεχρι να σταματησει τελειως (εχω και εγω λαμπραντορ) και αν κρινω απο τον δικο μου τα λαμπραντορ δεν πρεπει να τα μαλωνεις οταν κανουν κατι κακο αλλα να τα επιβραβευεις οταν κανουν κατι καλο!
 




annoula

New Member
12 Δεκεμβρίου 2013
4
0
το ΜΗ δουλευει! λεγε ενα αυστηρο μη και θα καταλαβει οτι ειναι κακο! εμενα το εκοψε με αυτο τον τροπο.προσπαθησε το
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU