Ασφάλεια κατοικιδίου

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Έχει και νομική και αστική ασφάλεια. πώς σας ακούγεται? Ζητάω γνώμες .. Μου ακούγεται πολύ ελκυστικό

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Και εγώ το έψαχνα και δεν το βρήκα. Τους πήρα τηλέφωνο να τους ρωτήσω παραπάνω πληροφορίες και επειδή η κοπέλα που είναι υπεύθυνη για τα κατοικίδια μίλαγε περιμένω να με καλέσουν πίσω. Το άλλο που διάβασα είναι οτι οι τιμές νομικής ασφάλισης (δηλαδή αν κάνουν κάποια ζημιά, αν δαγκώσουν κάποιον και άλλα) ανεβαίνουν κατά 50% στα ντόπερμαν τα ροτ και τα πιτ μπουλ!!!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.466
8.502
Δεν γράφει πουθενά τα "ψιλά γράμματα" και για ποιους κτηνιάτρους ισχύει.
ακριβως αυτο σκεφτομουν. Υποθετω θα ειναι σε καποιο συγκεγκριμενο κτηνιατρικο κεντρο ή γιατρους. Αν ειναι στη χ περιοχη μακρια σου τρεχα γυρευε, σιγα μη τρεχεις για εμβολια ή σε μια περιπτωση αναγκης. Η αν θες 5-10 ευρω να πας βενζινες δεν εχει νοημα.
Επιπλεον εξετασεις συμμετοχη λεει πχ 40%. Εαν ο αλλος τις χρεωνει 100 (υπαρχουν και αυτες οι τιμες) μου βγαινουν το ιδιο με τωρα που δινω 40. Προσωπικα πχ επισης απλη επισκεψη και τωρα 10 μου βγαινει ή και τσαμπα. Και ειναι και διπλα μου.
Οποτε κοιτα λιγο τις λεπτομερειες προσεχτικα και βαλε τα ολα κατω και μετα αποφασισε .. Γιατι εχεις και 3 σκυλουνια οποτε δεν ειναι μικρο το κοστος. Η κανε για ενα αρχικα να δεις τι παιζει και βλεπεις.

Last edited:
  • Like
Reactions: vrmode

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Ο Μενάκης δεν μπορεί να κάνει .. μπορείς να ξεκινήσεις την ασφάλεια σε σκυλάκια απο 3 μηνών μέχρι 6 χρονών .. ο Μενάκης την έχασε την ευκαιρία του αφού είναι 13!!:Ρ

• Like
Reactions: medusa

Dogera

Member
28 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Καλησπέρα ! Εγω έχω κάνει αστική ευθύνη για τον σκύλο και πληρώνω 100 ευρώ το χρόνο. Δηλαδή αυτοί πόσο θα έχουν το χρόνο μαζί με τα υπόλοιπα ?? Θα πρέπει να ανεβαίνει πολύ το κόστος αν περιλαμβάνει πραγματικά αστική ευθύνη.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Καλησπέρα ! Εγω έχω κάνει αστική ευθύνη για τον σκύλο και πληρώνω 100 ευρώ το χρόνο. Δηλαδή αυτοί πόσο θα έχουν το χρόνο μαζί με τα υπόλοιπα ?? Θα πρέπει να ανεβαίνει πολύ το κόστος αν περιλαμβάνει πραγματικά αστική ευθύνη.
Συγχώρεσε με αλλά οι 8 ώρες στην δουλειά έχουν κάψει κάποια εγκεφαλικά μου κύτταρα και δεν κατάλαβα το εννοείς:confused::notworthy::oops:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.466
8.502
Μου έστειλαν απο πού μπορώ να βρώ τα κτηνιατρεία με τα οποία συνεργάζονται.
http://www.safepetsystem.gr/diktio/

Εναν απο αυτους εχω παει τυχαια... στον Μπατσα (Αθηνα) ειχα παει το γκρεμλιν προσφατα,τον πετυχα στο κτηνιατρειο του γιου του και μας εκανε εξεταση, τον συμπαθησα και μου εκανε καλη εντυπωση. (Ηταν η μερα που γυριζα κτηνιατρεια για 3η και 4η γνωμη . Αυτος ηταν που εκανε καλα το γκρεμλιν να το εξετασει και με υποψιασε για αλλεργια.) Σιγουρα εχει καποια καλη εμπειρια, εψαξα μετα το βιογραφικο του.

Και για τον Τρακα διαβαζεις πολλα καλα σε σελιδες , και για τιμες και εξυπηρετηση ,νομιζω πειραια δε μενεις?

Απο εκει και περα γενικα ξεψαχνισε καλα τα ψιλα γραμματα και ψαξε να δεις και σε αλλες ασφαλειες τι παιζει. :):D Η τιμη παντως δεν ειναι απαγορευτικη να το κανεις εστω και δοκιμαστικα για ενα χρονο. Αν ειχα καποιο κτηνιατρειο με καλες κριτικες κοντα μου ισως το δοκιμαζα.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Ψυχικό μένω :) Όχι δεν είναι απαγορευτικό!! Δεν μου ακούγεται κακό, θα το ψαχουλέψω κι άλλο βέβαια!

Dogera

Member
28 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Καλησπέρα Aizak's mom, όχι δεν έχω κάνει σε αυτή. Στην εθνική ασφαλιστική έκανα. Μόνο αυτή δέχτηκαν να ασφαλίσουν τη φυλή (dogo argentino). Οι άλλες ασφαλιστικές μου αρνήθηκαν !

Dogera

Member
28 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Μα δεν βρήκα άλλη να με ασφαλίζει καν !!! Μολις έλεγα ότι είναι Dogo μου έλεγαν πως δεν μπορούν να ασφαλίσουν αυτή τη φυλή. Τασο ξέρεις κάποια άλλη ασφαλιστική που να ασφαλίζει argentino πιο οικονομικά ?

Ευχαριστώ !

Dogera

Member
28 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Οχι δεν έχω ρωτήσει σε αυτή ! Δεν υπήρχε μάλλον πριν 6 χρόνια που την ασφάλισα. Θα πάρω να ρωτήσω. Εσένα σε ενημέρωσαν ?