Ατυχημα.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Περαστικά εύχομαι και στους δύο!
Για να σπάσει φανάρι και προφυλακτήρας πρέπει να ήταν γερό χτύπημα.
Εκτός από την πινακίδα, μήπως πρόλαβε να δει κανείς μάρκα ή χρώμα αυτοκινήτου? Δεν κάνεις καμιά βόλτα από το αστυνομικό τμήμα, αν ο ασυνείδητος είναι από την περιοχή, μπορεί να έχει πέσει στην αντίληψη τους κάτι, ή να τους πεις να έχουν το νου τους για χτυπημένο αμάξι.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Άπαξ και δεις τις πινακίδες το χρώμα δεν σε ενδιαφέρει!

Αν δεν ξέρεις πινακίδες τότε κοιτάς το χρώμα και τις λεπτομέριες!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Άπαξ και δεις τις πινακίδες το χρώμα δεν σε ενδιαφέρει!

Αν δεν ξέρεις πινακίδες τότε κοιτάς το χρώμα και τις λεπτομέριες!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά εδώ δεν έχουν δει τις πινακίδες !!! Γι' αυτό είπα αν πρόλαβε κανείς να δει τουλάχιστον το χρώμα...
Με το σκεπτικό, ότι αν π.χ. είδαν ένα "πράσινο" ή "κόκκινο", πόσα τέτοια θα είναι στη γειτονιά χτυπημένα? Με την προϋπόθεση πάντα ότι ο τύπος μένει εκεί γύρω.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Περαστικά και στους δυο Θοδωρή.

Μου'χει τύχει αντίστοιχο περιστατικό με το Γκογκόλ (δεν τραυματίστηκε, αλλά πετάχτηκε και πανικοβλήθηκε τόσο που αρχισε να τρέχει και δεν ερχότανε ούτε σε μένα..... μου πήρε μισή ώρα να τον πείσω να με ξαναπλησιάσει.....). Δεν του άφησε κανένα κουσούρι με τ'αυτοκίνητα, παρά που ούτως ή άλλως φοβάται και τη σκιά του και είναι στην τσίτα (τον ξέρεις άλλωστε).

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σιγά μην το έχει τώρα αυτός εκτεθειμένο και παρκαρισμένο έξω το αμάξι!Θα το κρύψει για μέρες!

Θοδωρή να πας και να ενημερώσεις και τους φαναρτζίδες της περιοχής και τα συνεργεία αν του πάει κάποιος κανα αμάξι χτυπημένο για επιδιόρθωση!

Συγγνώμη που φεύγουμε εκτός θέματος αλλά είναι χρήσιμες πληροφορίες!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Θοιδωρή μου ,περαστικά και στους δύο
Και μη χειρότερα να λες με τα γαιδούρια που κυκλοφορούν στο δρόμο Ο πατεράς σου δεν πρόλαβε να δει χρώμα ?
Για τον Τόρο μη φοβάσαι, θα είναι και πιο προσεκτικός με τα αυτοκίνητα στο μελλον!!
Άντε και να σας δούμε και καμιά φορά!!!!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
να'στε καλα για το ενδιαφερον σας!

ενα μαυρο τζιπ ηταν,μονο αυτο ξερουμε...να βρεθει ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα δουμε τι θα κανουμε...αν ειναι απο την περιοχη σιγουρα δεν θα περασει για καιρο απο τον δρομο μας...

Offtopic.

@Στελιο,απολυομαι σε 28 μερες.

@Κατερινα θα βρεθουμε σιγουρα καποια στιγμη απο κοντα...μακαρι να ερθουμε στις 16 του μηνα στην εκθεση(τον εχω δηλωσει)...αλλα προεχει να ειναι καλα ο Τορο οποτε δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
επειδη εγω το χω παθει κ πινακιδα να εχεις θα του κλ....... τα α......!!!εμενα με εγκαταλειψη με μηχανη ημουν κ με χτυπησε ενας λακαμας κ ειχα σοβαρο τραυματισμο κ ευτυχως ειδαν τη πινακιδα...το αποτελεσμα εχουν περασει 5,5χρονια και ακομα περιμενω να παρω τουλαχιστον κατι λεφτα για τη μηχανη και κατι ψηλα για χαμενα μεροκαματα,φυσιοθεραπειεσ και τετοια αυτος μια χαρα ειναι εγω απο τοτε δεν μπορω να τρεξω.εκτος αν τον βρεις κ τον κανεις μπλε απο το ξυλο μονο ετσι

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
ενα μαυρο τζιπ ηταν,μονο αυτο ξερουμε...να βρεθει ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα δουμε τι θα κανουμε...αν ειναι απο την περιοχη σιγουρα δεν θα περασει για καιρο απο τον δρομο μας...
Εστω κι' αυτό κάτι είναι. Ρώτα στο αστυνομικό τμήμα ή τουλάχιστον ενημέρωσε τους. Προτίμησε να πας στην Ασφάλεια, όχι στο τμήμα, οι ασφαλίτες είναι πιο "ενεργοί" και σίγουρα ξέρουν περισσότερα... κάτι ξέρω που στο λέω.
Και αυτό που σου είπε ο Στέλιος είναι σωστό. Ενημέρωσε ή ρώτησε στα φανοποιεία και στα συνεργεία αυτοκινήτων, εκεί κοντά. Ποτέ δεν ξέρεις....
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Καλημέρα...
Μα ΤΟΣΟ ανευθυνότητα ρε γαμώτο... :mad::mad::mad:

Περαστικά και αγύριστα. Ηρεμία και έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

ΥΓ: εκεί κοντά μήπως έχει τράπεζα ή άλλο κτίριο που να έχει κάμερα? Διόδια? Είναι μονόδρομος? Ελπίζω να καταλαβαίνεις που το πάω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
ΥΓ: εκεί κοντά μήπως έχει τράπεζα ή άλλο κτίριο που να έχει κάμερα? Διόδια? Είναι μονόδρομος? Ελπίζω να καταλαβαίνεις που το πάω...
Φανατική του CSI; :D

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Πωπω βρε Θοδωρή.. :(

Περαστικά στον πατέρα σου και στον Τόρο!!
Εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα και (για τον γίγαντα) χωρίς μετατραυματικές εμπειρίες.

Ατυχία που δεν πήρε κάποιο ματι την πινακίδα του, ....:mad:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν και κινδυνεύω να βγω (για ...μία ακόμα φορά) off-topic, Θοδωρή πότε απολύεσαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μαρία, για μιά φορά ακόμα είσαι σωστή και to-the-point!!! Αλλά, βλέπεις, ένα μυαλό χειμώνα - καλοκαίρι...
Οπως καταλαβαίνεις, πρέπει να φυλάμε τα πρόβατα ΚΑΙ να παίζουμε και τη φλογέρα:D
Ευχαριστώ:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
και για να κλεισω τον κυκλο του οfftopic...ποτε περασαν 9 μηνες...:rolleyes::Dαχχ....

επισης να δηλωσω δημοσια οτι η Μαρια ανετα εκανε για Mod!(την παρακολουθω καιρο...ειναι ταλεντο!:p)

στο θεμα μας...

ποναει ο σκυλος μου,αλλα για αλλους σκυλους και γατες...ξαφνικα -αν και κουτσαινει ακομα- μεταμορφωνεται σε superman...

με δουλευει ψιλο γαζι ο μικρος...

αντε να δουμε πως θα παει.:)