Ατυχημα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ποναει ο σκυλος μου,αλλα για αλλους σκυλους και γατες...ξαφνικα -αν και κουτσαινει ακομα- μεταμορφωνεται σε superman...

με δουλευει ψιλο γαζι ο μικρος...

αντε να δουμε πως θα παει.:)
Τον παραχαϊδεψες λόγω ατυχήματος!:D
Περαστικά σας εύχομαι στον πατέρα σου και στον σκύλο σου. Και μακάρι να την πληρώσει και ο @@#$%^^!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) ...ποτε περασαν 9 μηνες...:rolleyes::Dαχχ....

2) ...επισης να δηλωσω δημοσια οτι η Μαρια ανετα εκανε για Mod!(την παρακολουθω καιρο...ειναι ταλεντο!:p)

3) ...ποναει ο σκυλος μου,αλλα για αλλους σκυλους και γατες...ξαφνικα -αν και κουτσαινει ακομα- μεταμορφωνεται σε superman... με δουλευει ψιλο γαζι ο μικρος...
Γειά σου Θοδωρή,

1) Επιτέλους, τα bullmastiff να αποκτήσουν και πάλι υπόσταση και ...μέλλον στην Ελλάδα μας!!!

2) Συμφωνώ και επαυξάνω!

3) Και που είσαι ακόμα...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
περαστικα και στους 2...απλα προσεχε τον λιγο στις αντιδρασεις του,ειδικα αν ακουσει ξαφνικο φρεναρισμα και κροτο,οπως υποθετω οτι θα ακουσε την στιγμη του ατυχηματος...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
κ.Γιαννη ευχαριστω για τα καλα σας λογια,αλλα το μελλον του Bullmastiff στην χωρα μας εξαρταται απο ολους μας...επισης υπαρχουν ανθρωποι που εχουν δωσει και δινουν περισσοτερα στην φυλη απο εμενα...προσωπικα υπερ-αγαπω την φυλη και νοιαζομαι γι'αυτη οπως και εσεις ο ιδιος!Τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο.

@Samsok,ακριβως αυτο ειναι που εχω στο νου μου.

ο ηχος και η θυμιση της τραυματικης εμπειριας...ελπιζω ολα να πανε καλα.

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) κ.Γιαννη ευχαριστω για τα καλα σας λογια,αλλα ειναι το μελλον του Bullmastiff στην χωρα μας εξαρταται απο ολους μας...επισης υπαρχουν ανθρωποι που εχουν δωσει και δινουν περισσοτερα στην φυλη απο εμενα...προσωπικα υπερ-αγαπω την φυλη και νοιαζομαι γι'αυτη οπως και εσεις ο ιδιος!Τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο...
Είπαμε, αυτοί που πάνε μπροστά τη φυλή (και οτιδήποτε άλλο) είναι, κυρίως, οι ενθουσιώδεις "εραστές"...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
επειδη μου ειχε τυχει με τον προηγουμενο σκυλο μου(τον ειχα μαζεψει απο τον δρομο χτυπημενο απο αυτοκινητο)...και οταν βρεθηκε μετα απο καιρο μπροστα σε ενα μικροτρακαρισμα με μια ψιλομανουρα των εμπλεκομενων εγινε θεριο ανημερο παροτι ηταν γενικα πολυ ηρεμος και γρυλιζε και γαυγιζε με σηκωμενες τριχες οοολης της ραχης....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τεο περαστικά κι από μένα και στον πατέρα σου και στον Τόρο!

Κι εγώ δεν νομίζω ότι θα του βγεί κανένα κουσούρι, τον έχεις δουλέψει σωστά τον σκύλο μέχρι τώρα κι αυτό μετράει σε τέτοιες περιπτώσεις!Αλλά και να του βγει, πιστεύω ότι χάρη σε αυτή την προεργασία θα είναι ευκολάκι να το ξεπεράσετε!
Υπομονή κι επιμονή και βλέπετε!

Άντε.....και καλός πολίτης!!!!!

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Καλά, τώρα το είδα...:rolleyes::rolleyes:
Περαστικά Θοδωρή και στους δύο, δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα ο toro, είναι κομάντο ρε...:)
Που 'σαι, κανόνισε να σε δούμε, άντε....:mad::mad:;);):D:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
τελικα η βελτιωση του σκυλου μου ειναι απροσμενα γρηγορη.

ηδη περπαταει καλυτερα (εχει ακομα για να επανελθει πληρως) και ψυχολογικα ειναι σχεδον οπως πριν...

σημερα ηταν σχεδον ολη την ωρα ορθιος με ελαχιστα σημαδια κουρασης.Επισης εχει γυρισει στις "παλιες" καλες του συνηθειες...μεχρι σκαλια ανεβηκε το μουλαρι...3-4 περιπου,αλλα τον προλαβα...ηταν ικανος να ανεβει μεχρι πανω.

ευτυχως,νομιζω οτι δεν θα αντιμετωπισουμε καποιο μετατραυματικο προβλημα.

παλι καλα...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
*ο πατερας μου ευτυχως ειχε μονο κατι μολοπες...και ενα τεραστιο ψυχολογικο για τον σκυλο και κατ'επεκταση εμενα...ομως και αυτος ειναι πολυ καλυτερα.

ευχαριστω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Θοδωρή μιας που άνοιξε η Αντιγόνη το τοπικ για το ατύχημα με τον σκύλο της μου 'ρθε στο μυαλό η δική σου περίπτωση...

...τελικά τι έγινε με το αμάξι που χτύπησε τον μπαμπά σου και τον μικρό?Κάνατε τίποτα...?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
πω ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!τι λες τωρα.....ευτυχως ειναι κ οι δυο καλα!ευχομαι του @@ που εφυγε να το βρει απο τον θεο!για τον σκυλο μην μασας ρε!σαν να εσκασε νεροφουσκα πανω σε ελεφαντα ειναι!ολα καλα θα ειναι!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλε τωρα το ειδα...μα καλα που ζω....Περαστικα και στους δυο αν και βλεπω οτι ειναι καλυτερα!!!!