Ατύχημα με αυτοκίνητο

giannisaekfc

Member
9 Αυγούστου 2021
5
2
36
Καλησπέρα και καλως σας βρήκα στο φόρουμ,
Σας γράφω από επαρχία, εδώ και 1,5 μήνα έχω ένα κουταβάκι (ημίαιμο) είναι περίπου 3,5 τώρα. Το πρωί είχαμε ένα ατύχημα, όπως πήγε το αυτοκίνητο να βγει από το σπίτι, το σκυλάκι βρέθηκε στη ρόδα (δεν το έχουμε δεμένο) και πάτησε το ποδαράκι στην πατούσα. Το σκυλάκι για κανα 10λεπτο πονούσε και εκλαιγε αλλά μετά είδα ότι το πατούσε και δεν έκλαιγε, επαιζε κανονικά, με δάγκωνε κτλ. Βέβαια, όταν το αγγίζω την πατούσα του δυσανασχετεί κάπως. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Σε πόσο διάστημα μπορεί να σταματήσει να πονά τελείως, αν δεν το πάω σε κτηνίατρο; (δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό για να το πάω σε γιατρό). Δεύτερον, υπάρχει κάποιο παυσίπονο που μπορώ να του δώσω; Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρήξιμο στο πόδι, γενικά είναι καλά το σκυλάκι αλλά φαίνεται να το ενοχλεί ακόμα κάπως είναι 1η μέρα που το έπαθε βέβαια. Να το δέσω δεν θέλω παρότι στην επαρχία συνηθίζεται αυτό. Σίγουρα θα είμαστε πιο προσεκτικοί από δω και πέρα, αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς. Το σκυλάκι έχει αρχίσει να βγαίνει και στις γειτονιές τώρα και φοβάμαι μην το χτυπήσει άλλο αμάξι αλλά αυτό είναι άλλο θέμα τώρα και συγνώμη που τα έμπλεξα όλα λίγο.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Γιάννη πήγαινε το κτηνιατρείο γιατί τα κουτάβια δεν νιώθουν. Μπορεί να έχει κάταγμα και να μη στο δείχνει.
Επίσης μη αφήνεις το σκυλί χωρίς λουρί έξω. Για την ασφάλεια του και για σεβασμό προς τους ανθρώπους που μπορεί να μη θέλουν σκυλί κοντά τους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr