Ατύχημα!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Καλημερα...λεμε τωρα...
Χθες η γκρετα κ εγω μαζι με τον παππου μου, γυρνούσαμε σπιτι, η γκρετα ανεβηκε στην καροτσα απο το αγροτικο....Σε καποια στιγμη το αμαξι κοβει ταχυτητα και ακουμε κατι, στην αρχη δν το καταλαβα και σταματαμε το αμαξι και βλεπουμε την γκρετα!επεσε πανω απο την καροτσα!Ποοοο ημουν με το λαθος ατομο στην λαθος στιγμη!!!Ευτυχως δν την πατησε η ροδα, αυτη οταν επεσε κατω αρχισε να τρεχει διπλα απο το αμαξι, ευτυχως που δν πνιγηκε με το λουρι, την ειχα με σαμαρακι και οταν επεσε αυτο ανοιξε απο την μεση, διαφορετικα θα ειχε πνιγει!Σας το λεω και μουδιαζει το κεφαλι μου!Η γκρετα εκεινη την στιγμη ουρλιαζε και δν πατουσε τα δυο τις πισω ποδια, τα οποια ηταν γεματα πληγες.Για καλη μου τυχη μεσα στην ατυχια μου, λιγα βηματα πιο περα, ειναι η κτηνιατρος μας!την ξαναβαζω στο αμαξι με τα χιλια ζορια και παμε..φτανουμε στην κτηνιατρο, παμε να κατεβουμε και δν ξερω πως ακριβως κατι την εκανε ο παππους μου, και την πονεσε ή εγω την πονεσα; δν θυμαμαι, και με παταει και εμενα μια δαγκωνια!Μπηκαν τα δυο δοντια μεσα, αλλα με δαγκασε μια και κατευθειαν το ξαναπηρε...αρπαχτη αλλα γερη!Παμε στην κτηνιατρο, την κανει μια ηρεμηστικη, και λεει δεν τα εχει σπασει τα ποδια, γτ μπορει να τα παταει.Μας εδωσε κατι χαπια, τα οποια ουτε που ακουσα τι ειναι, και ενα σπρει για της πληγες.
χθες δεν εφαγε, ουτε εκανε την αναγκη της, σημερα το πρωι παλι τα ιδια ξεκινησα να την παω βολτα αλλα περπατησε λιγο και μετα αρχισε να κλαιει λιγο και να γλυφει την μεγαλη πληγη.την εβαλα σπρει και ουρλιαζε!μαλλον την ποναει....:(:(:(:(:( αυτα......
Οσο για εμενα, τρεχαμε μετα να με κανουν αντιτετανικο γτ δν το εχω επαναλαβει, και πηρα αντιβιωση γτ το τραυμα ειναι βαθυ.Πο ρε δν μπορω να την βλεπω ετσι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Πωπω περαστικά, μην ανησυχείς πάντως θα αναρώσει, μήπως να κόβες τις βόλτες για λίγο και αν βγαίνει μόνο για την ανάγκη της; Τα χάπια που σου είπε ο γιατρός της τα δίνεις; ρωτάω επειδή είπες ούτε που άκουσα τι είναι, πάρε ξανά τον γιατρό και ρώτα τον και δίνε της και τα χάπια .
Και πάλι περαστικά, θέλει πολύ ξεκούραση και προσοχή μην σε ξαναδαγκώσει τώρα που πονάει.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Σας ευχαριστω,
Δν ηθελα να την παω βολτα μεγαλη, δυο βηματα πιο περα για να κανει την αναγκη της, αλλα πονουσε.Το χαπι της το εδωσα με λιγο ζαμπον..Ουφ ολα καλα!θα μπορουσαν να ειναι πολυ χειροτερα!!!!Ευτυχως που δν την πατησε η ροδα!!!!ουτε να το σκεφτομαι δν θελω!και παλι ευχαριστω...θα παρει πολυ για να κλεισουν οι πληγες επι 7 μερες θα βαζω σπρει πρωι και βραδυ και το χαπι επι 5 πρωι και βραδυ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Και μην ξεχάσεις να φροντίσεις και την...ψυχική της υγεία.
Ισως και περισσότερο από την σωματική. Φαντάζεσαι τι τρομάρα θα έχει πάρει το φουκαριάρικο ε;
Και βεβαίως, υπάρχει και το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης...:rolleyes:

Περαστικά της !

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Περαστικά σας. Αυτές τις καρότσες στα αγροτικά δεν τις θέλω καθόλου. Έχω δει αρκετά σκυλιά εκεί πάνω συνήθως μεγαλόσωμα και κάθε φορά που τα βλέπω σκέφτομαι οτι μπορούν να συμβούν τα χειρότερα.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Πω πω τι πάθατε στα καλά καθούμενα! Ευτυχώς όλα είναι καλά... Περαστικά στο κορίτσι!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Περαστικά και στους δύο, εύχομαι να πάνε όλα καλά! Και μη χειρότερα να λες...
Μην αγχώνεσαι για το δάγκωμα μέσες άκρες είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια με την τρομάρα και τον πόνο που πήρε το ζωντανό, αλλά δούλεψε όπως σου είπαν να μην της μείνει κάποια φοβία ή κάτι τέτοιο.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ευχαριστω παρα πολυ!!!
Τι ακριβως να κανω για την ψυχικη της υγεια?Παντως δεν την βλεπω πολυ καλα...ειναι πολυ πεσμενη η διαθεση της.
Την αναγκη της γιατι δν την κανει?Ουτε χθες το βραδυ ουτε σημερα το πρωι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Πονάει γι αυτό είναι πεσμένη. Έφαγε τίποτα; αν δεν έχει ενεργηθεί μέχρι το βράδυ ενώ εχει φάει πάρε τον κτηνίατρο ένα τλφ. Να την χαιδεύεις και να την έχεις σε ήρεμο και ήσυχο μέρος, να νοιώθει ασφάλεια και θα γίνει περδίκι. και η Λούση όταν πονάει από τα αρθροιτικά της είναι θλιμμένη και το βλέπεις στο προσωπάκι της, είναι λογικό να μην είναι κεφάτη με τοσο πόνο που θα τραβάει η καημένη.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Συμφωνώ με την kyveli καιι επιπλέον προσθέτω ότι εσύ που ξέρεις το σκυλί σου θα καταλάβεις αν το έμεινε κανένα "κουσούρι" στη συμπεριφορά και θα δουλέψεις για να το αποβάλλει π.χ. φοβία για το αυτοκίνητο!

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
περαστικα κι απο εμενα και στους 2...........εχει τρομοκρατηθει τωρα και λογικο ειναι μετα απο το ατυχημα....... ευχομαι γρηγορη αναρρωση και ψυχραιμια............ολα καλα θα πανε......!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ναι την εχω σε δροσερο ηρεμο μερος.Εφαγε τρεις φετες μπεικον και 3 μπισκοτακια (ειναι αυτα που την αρεσουν), χθες το βραδυ εφαγε λιγο.Το αμαξι σιγουρα θα το φοβαται!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Θα της το γνωρίσεις πάλι από την αρχή δεν τρέχει τίποτα... αλλά όταν έρθει η ώρα μη βιαστείς.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Ετσι
θελει τις ημερες της
θα φτιαξει τα σκυλια μην ξεχνας δεν ειναι οπως οι ανθρωποι ειδικα στην τροφη θα ερθει στα σωστα της

μαζι με τα φαρμακα που πηρες πεταξου να παρεις και ενα crate!! θα σου φανει πολυ χρισημο ...
και σου λεω crate γιατι δενει πολυ ωραια στην καροτσα και θα ειστε κομπλε :)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ναι πρεπει να παρω και ενα κλουβι!Προς το παρον περιμενουμε να γινει καλυτερα....Σας ευχαριστω

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Παιδια μαλλον εχει σπασει η ουρα!!!Δν την κουνουσε και νομιζα οτι ηταν απο το σοκ που επεσε, δν ειχε καλη διαθεση, κατι τετοιο...Σημερα πηγα να της δωσω το χαπι και επιασα την ουρα και πονεσε, βασικα ουρλιαξε, ειναι σε εκεινο το σημειο πανω, που ξεκιναει η ουρα.
Τι να κανω?Να ξαναπαω κτηνιατρο?Πληρωσαμε ηδη αρκετα και για εμενα και για την γκρετα...Ουφφφφφ θα σκασω!
Να κανω μια χαζη ερωτηση...μηπως δν κανει κακακια επειδη δεν μπορει να σηκωσει την ουρα???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Τι να κανω?Να ξαναπαω κτηνιατρο?Πληρωσαμε ηδη αρκετα και για εμενα και για την γκρετα...Ουφφφφφ θα σκασω!
Σ' αυτό καλύτερα να μην σου απαντήσω.

Να κανω μια χαζη ερωτηση...μηπως δν κανει κακακια επειδη δεν μπορει να σηκωσει την ουρα???
Δεν αποκλείεται.