Ατύχημα!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Τα εξοδα του σκυλου τα πληρωνω εγω, απο δικα μου λεφτα, ειμαι 16 χρονων και τα λεφτα που εχω διαθεσιμα ειναι ενα πολυ μικρο ποσο...Απο την αρχη με τους γονεις μου το ειχαμε ξεκαθαρισει σχετικα με το οικονομικο του σκυλου.Αγαπαω την γκρετα παρα πολυ και θελω το καλο της, απλα το ειπα αυτο μηπως ξερετε εσεις, σας εχει τυχει κατι παρομοιο, για να μου πειτε ποσο περιπου κοστιζει ή αν για παραδειγμα μπορω εγω να της το δεσω με επιδεσμο σφιχτα...μια συμβουλη τελος παντων...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ετσι είναι αυτά τα πράγματα. Γι' αυτό λέμε και ξαναλέμε ότι τα σκυλιά έχουν έξοδα. Γι' αυτό το σκεφτόμαστε πολύ πριν αποκτήσουμε. Οχι για να το σκεφτόμαστε να το πάμε στον γιατρό όταν το έχει ανάγκη. Και όταν μάλιστα φταίμε εμείς γι' αυτό. Και 6 χρονών να ήσουν και 56, πάλι το ίδιο θα σκεφτόμουν και το ίδιο θα σου έλεγα. Τα σκυλιά έχουν ανάγκες. Και οι ανάγκες μεταφράζονται σε έξοδα. Τελεία.
Να την ξαναπάς στον γιατρό και να μην διανοηθείς καν, να εφαρμόσεις κανένα γιατροσόφι.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Θα περασω τωρα απο τον κτηνιατρο να του το πω, και αν μπορει να ερθει αυτος στο σπιτι για να μην μεταφερω την γκρετα...
Η κτηνιατρος μπορει να καταλαβει αν εχει σπασει την ουρα χωρις ακτινογραφια?Γιατι απο οτι νομιζω δν εχει ακτινογραφικο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Kανονικά δεν πρέπει να σου πάρει λεφτά, έπρεπε να δει την σπασμένη ουρά από την πρώτη επίσκεψη...

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Μολις τωρα γυρισα απο την κτηνιατρο,πηγα μονος μου να της μιλησω, πρεπει να παμε για ακτινογραφια...μου ειπε οτι επειδη σε εκεινη την περιοχη ειναι δυσκολο, μπορει να της κοψουν την ουρα.........Με εχει αποτελειωσει...........

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Θα πρέπει να πάρεις και δεύτερη γνώμη για κάτι τέτοιο. Υπάρχει άλλος γιατρός στην περιοχή;
Χωρίς ακτινογραφία, μόνο εικασίες μπορεί να κάνει. Μπορεί να μην είναι καν, κάταγμα.
Το σκυλί σου όμως στο μεταξύ, θα πρέπει να υποφέρει αρκετά...

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?6928-Ποναει-στην-ουρα-της!&highlight=σπασιμο+ουρας
Εδω ο κτηνιατρος πως μπορεσε και καταλαβε αν εχει σπασιμο ή καταγμα χωρις ακτινογραφια..?Και εδωσε στο σκυλι και παυσιπονο σε εμενα οχι..μεχρι να παω για ακτινογραφιες και ολα αυτα θα ποναει??Ειναι εδω ενας κτηνιατρος ακομα αλλα ειναι συνεχεια κλειστος...νομιζω σταματησε να λειτουργει.Δν ξερω θα παω να δω μηπως καταλαβει αυτος..Δεν μπορω να παω για ακτινογραφιες ειναι πολυ μακρια και οι γονεις μου ολη αυτην την εβδομαδα εχουν μια πολυ πιο σημαντικη δουλεια και λειπουν σχεδον ολη μερα απο το σπιτι.Ειδα την ουρα και εχει ενα πρηξιμο το επιασα και δν φανηκε να ποναει τοσο πολυ...Να της δωσω μισο ντεπον μετα το φαγητο?Ή εστω το ενα τεταρτο?Να μην ποναει...
Διαβαστε λιγο και το θεμα που σας εστειλα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν μπορώ να ρισκάρω να σου δώσω καμμία απάντηση.
Δεν είμαι γιατρός.
Ο σκύλος σου σίγουρα θα πονάει, αλλά κάποτε θα του περάσει ο πόνος. Και αν η ουρά θέλει πραγματικά κόψιμο, ίσως μέχρι να την δει γιατρός, να δουλεύει και καμμία σηψαιμία. Δεν ξέρω. Λέω "ίσως". Και αν συμβεί κάτι τέτοιο κι εσύ ακόμη δεν έχεις καταφέρει να την πας σε γιατρό, πιθανόν το σκυλί να μην αντέξει.
Εσύ θα πρέπει να σκεφτείς τι να κάνεις και να αποφασίσεις.

Σε κάποιο άλλο θέμα σου, νομίζω ότι πρόσεξα αναφορές σε κάποια φιλοζωική της περιοχής σου. Αν όντως υπάρχει, επικοινώνησε μαζί τους, μήπως μπορέσουν να σε βοηθήσουν. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε δυστυχώς τα πράγματα είναι άσχημα για τον σκύλο σου.

Στο μυαλό μου, έχω κι άλλα στενάχωρα να σου πω, αλλά θα τα καταπιώ...:(

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ναι το ξερω...ομως ο αλλος ο κτηνιατρος σε αυτο το θεμα ειπε να του δωσει ντεπον...δν εχω προβλημα να παω να παρω rimadyl?
θα παω να παρω rimadyl και θα κανω οτι καλυτερο μπορω...Μακαρι ο αλλος ο κτηνιατρος να ανοιγει!Το σωματειο ειναι ακομα πιο μακρια απο το κτηνιατρειο που πρεπει να παω για την ακτινογραφια!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Η ουρα δν εσπασε...!Ο κτηνιατρος ανοιγει καθημερινες 2-5, με τα πολλα τον βρηκα και την ειδε, του ειπα για το χαπι και μου ειπε να το παρω θα της κανει καλο, ομως αυτος δν είχε και πηγα στο φαρμακειο, μου ειπαν θα μου το φερουν σημερα, αλλα ακομα περιμενω....Η γκρετα χθες εκανε και κακακια 2 φορες και σημερα το πρωι παλι εκανε, δν κανει να την κουραζω πολυ...την ουρα την κουναει δεξια αριστερα, να την σηκωνει μπορει, απλα δν μπορει να την γυρισει προς τα μεσα.ντεπον δν την εδωσα.