Αυξημένη τιμή στο συκώτι

Marietta2020

New Member
13 Νοεμβρίου 2020
1
0
42
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την γνώμη σας αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με το σκυλάκι του.
Το σκυλάκι μου χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο μάτι διότι έχει γλαύκωμα ήταν ένα υγιέστατο σκυλάκι μέχρι πριν την επέμβαση. 10 χρόνων μεκανένα πρόβλημα. Πήγαμε λοιπόν να κάνουμε την επέμβαση και ο γολγοθάς μόλις άρχισε. Την επόμενη μέρα ήταν νωχελικό όπως και τις επόμενες. Καμία ανάρρωση η ζωντάνια τις πρώτες μέρες. Το πήγα για εξετάσεις αίματος σε άλλο γιατρό όπου και έδειξε ότι έπαθε τοξική δηλητηρίαση από τα πολλά φάρμακα και υπερβολικές δόσεις.οι τιμές στο αίμα ήταν όλες στα ύψη. Η γιατρός που το χειρούργησε μου είπε ότι έχει καρδιοπάθεια. Χωρίς καν να του κάνει εξετάσεις. και ήθελε να του δώσω και αλλά φάρμακα.
Το πήγα σε άλλο γιατρό και αυτός μου είπε πως έπαθε εγκεφαλίτιδα. Γενικά ο καθένας έλεγε τα δικά του.
Το πήγα για υπέρηχο πάλι σε άλλο γιατρό για να δούμε αν έπαθε ζημιά στα όργανα και ευτυχώς δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό πέρα από ελάχιστο ασκητικό υγρό στην κοιλιακή χώρα. Διακόψαμε κάθε θεραπεία με φάρμακα και επαναλάβαμε τις εξετάσεις μετά από δυο μέρες. Όλες οι τιμές έπεσαν αλλά αυξήθηκε μια τιμή στο συκώτι από 200 πήγε 300. Μας έδωσε ειδική τροφή για να βοηθήσουμε το συκώτι και ένα συμπλήρωμα. και θα επαναλάβουμε μετά από 20 μέρες.
Αυτό που με ανησυχεί τρέλα είναι αν το σκυλάκι μου θα πάθει ηπατοπάθεια από όλο αυτό. Σας παρακαλώ αν έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία θα ήθελα νατην μοιραστείτε μαζί μου.

• Sad
Reactions: spyv