Η αιματοληψια την προηγουμενη φορα εγινε κατω στο πατωμα, μακρια απο το τραπεζι και με 4 ατομα απο πανω και εναν να περνει αιμα, απο το πισω ποδι, δε γινοταν αλλιως ... Πολυ στρες πραγματικα, σκεφτηκα οτι θα παθει καμια ανακοπη καμια μερα, τοτε βρηκε η τρανσαμιανση στα υψη. Τη προηγουμενη μερα, αποτυχημενη προσπαθεια σε αλλο γιατρο απο το κοπανημα εγδαρε ολο το ποδι και το ματωσε στο τραπεζι. Σημερα του εδεσε φιμωτρο με σκοινι κομπο στη μουρη και πισω, τα αλλα τα βγαζει, και παλι 3 ατομα κραταγαμε. Γι αυτο το Calmivet ενω δεν ειμαι υπερ του χαπακωματος, απο το να το βλεπω ετσι μου φαινεται ως καλη λυση. Πιστευω το τραυμα το ψυχικο που προκαλω στο γκρεμλιν και στη σχεση μας ειναι μεγαλυτερο.@medusa φαντάζομαι θα έχετε δοκιμάσει να τα κάνετε όλα αυτά, κάτω από το ταψί. Στο πάτωμα πχ. Μπας και του κακοφαίνεται λιγότερο του φουκαρά![]()
Το μονο που δεν εχω δοκιμασει και το σκεφτομαι ειναι να φερω γιατρο σπιτι.
Αλλα ο διαολος πιστευω θα τον καταλαβει....εδω πηγα στο μπανιο κρυφα να μη με βλεπει, εβαλα μια σταγονα αλοιφη στο δαχτυλο, ανοιξα την πορτα και ειχε ηδη κρυφτει.