Αυξημενες ast.alt.sap!!

Xristina_doukas

New Member
3 Νοεμβρίου 2021
3
1
36
Καλησπερα σε ολους ειμαι νεο μελος στο forum μας και χρειαζομαι την βοηθεια σας!
Εχω ενα pitbull(όχι καθαροαιμο)11 ετων τον απριλιο που μας περασε του εκανα γενικες εξετασεις και ολα καλα....πριν 10 ημερες με αφορμή την υποψία υπαρξεις ουρολοιμωξεις (εντοπισα μικρη ποσοτητα βλεννας κοκκινης στα ουρα του) και μετα απο εντολη γιατρού του χορηγουσα αντιβιωση augmentin 625mg ανα 12 ωρο...για 10 ημερες...την 10ημερα λοιπον με ετρωγε να του κανω γενικες εξετασεις για να σιγουρεψω οτι ειναι ολα καλα..και βγηκαν αυξημενες οι παρακατω τιμες:
AST 125
ALT241
SAP269
Να αναφερω πως προσφατα (περιπου 2 εβδομαδες)του αλλαξα την τροφη του απο BRIT χύμα του πηρα ORIJEN την six fish που μου προτεινανε ως την καλητερη τροφη!!

Ο γιατρος με καθησυχάσε πως δεν ειναι κατι φοβερο και μου προτεινε να του δωσω για 2 μηνες την samylin large breed και μετα παλι επαναληπτικο έλεγχο....

Πειτε μου σας παρακαλω θα μπορουσε να βγαλει αυξημενο αποτελεσμα λογο της augumentin???

Attachments

Xristina_doukas

New Member
3 Νοεμβρίου 2021
3
1
36
Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση!!Οχι δεν ειχε καποιο περίεργο συμπτωμα για να μας ανησυχήσει να του κάνουμε εξετάσεις!!
Βασικα ουτε τωρα εχει καποιο "ύποπτο" σύμπτωμα!!

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Στις εξετάσεις του Απριλίου οι εξετάσεις ήταν φυσιολογικές να υποθέσω. Θυμάμια ότι είχα διαβάσει παλιότερα πως κάποια αντιβιωτικά (μεταξύ των οποίων και το augmentin) έχουν συσχετιστεί με πρόκληση ηπατο-τοξικότητας σε ανθρώπους, υποθέτω δεν είναι απίθανο να συμβεί και στους σκύλους.
Το samylin δεν το ξέρω καθόλου.
Σιδερένιος γρήγορα ο όμορφος!

• Like
Reactions: Xristina_doukas

Xristina_doukas

New Member
3 Νοεμβρίου 2021
3
1
36
Στις εξετάσεις του Απριλίου οι εξετάσεις ήταν φυσιολογικές να υποθέσω. Θυμάμια ότι είχα διαβάσει παλιότερα πως κάποια αντιβιωτικά (μεταξύ των οποίων και το augmentin) έχουν συσχετιστεί με πρόκληση ηπατο-τοξικότητας σε ανθρώπους, υποθέτω δεν είναι απίθανο να συμβεί και στους σκύλους.
Το samylin δεν το ξέρω καθόλου.
Σιδερένιος γρήγορα ο όμορφος!
Ευχαριστω πολυ...σε ενα μηνα θα του κανω επαναληπτικες και ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

• Like
Reactions: sis

jannisb

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2017
71
11
51
Αθήνα
καλησπέρα
η orijen προκαλει τετοιες τιμες στις εξετασεις λογω της ανεβασμενης πρωτεινης που εχει.
διαβαστε και σε αλλες δημοσιευσεις εδω στο φορουμ και θα δειτε οτι εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα.
το ειχαμε κι εμεις . ανεβασμενες τιμες και δωσαμε μια αγωγη για ενα μηνα σε συνδυασμο με τροφη απο κτηνιατρο για να πεσουν οι τιμες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr