Λοιπόν όπως είπα και σε άλλα ποστ είναι καθαρά θέμα κατασκευής του κεφαλιού, θέσεις των αυτιών, ενίοτε και μεγέθους των αυτιών. Αν είναι να τα σηκώσει θα τα σηκώσει. Το χάιδεμα δεν κάνει στο βαθμό που μπορεί να "σπάσει" ο χόνδρος του αυτιού. Εμένα πάντως όταν την πήρα με διαβεβαίωσε ότι θα τα σηκώσει και ότι δεν υπάρχει θέμα να την χαιδεύω στο κεφάλι αρκεί να μην τις τσακίσω τα αυτιά.
Εγώ πάλι το απεφευγα συστηματικά, κατσάδιαζα τον άντρα μου που τη χάιδευε και έταζα τάματα στην Τήνο για να σηκωθούν (μιλάμε για άγχος όχι αστεία) με τον άντρα μου να με κοροϊδεύει ότι είμαι υπερβολική.
Τελικά ήμουν. Τα αυτιά της τα σήκωσε αν θημάμαι καλά στους 3,5 περίπου μήνες μη σου πω και 4 πάνω που ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα σηκώσει με διαφορά τριών ημερών περίπου

shock

. Τώρα δε που αλλάζει δόντια τσίτα το αυτί... που περίμενα να ανεβοκατέβει λίγο.
Προτείνω να τα αγνοήσεις λοιπόν, να προσέχεις μόνο μην "σπάσουν" και όλα καλά θα πάνε!!

Αααααα.... και θεώρησε εαυτόν τυχερόν διότι εμείς έχουμε και να ξυρίζουμε αυτιά κάθε 2μηνο.... εσείς δεν έχετε τέτοια θέματα!!