Αυτό θα πει εκπαίδευση!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Ωραιο ειναι!Αλλα εξαρτατε απο το τι εχει περασει ο σκυλος για να φτασει να τα κανει αυτα!
Αν τα καταφερε με θετικη εκπαιδευση,συγχαριτηρια του!!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αυτό το πίσω πίσω πολλά έχω δει να το κάνουν :D Οπότε δεν θα δυσκολεύτηκε πολύ ο τύπος!!Καλά βεβαια για όλα τα άλλα σίγουρα θα του πήρε αρκετή ώρα :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
όλα είναι γνώση δουλειά και τύχη
το συγκεκριμένο παράδειγμα περιλαμβάνει μιά γερή δόση κι απ τα 3 -η τύχη στο υλικό του σκύλου...

πάντως δεν μου φαίνεται και τόοσο αξιόλογο όσο το παρουσιάζει ο τίτλος του στο "Συ σωλήνα"

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.422
Παιδιά, ή εσείς είστε πολύ έξυπνοι ή εγώ σκέτο ντουβάρι για να καταλάβω ακριβώς το αντίθετο από όσα λέτε...:confused:
Δηλαδή, εσείς δεν καταλάβατε το χιουμοριστικό της υπόθεσης; Προφανώς το σκυλάκι και δεν είναι εκπαιδευμένο, τουλάχιστον όχι όσο υποδεικνύει ο χιουμοριστικός [κατ' εμέ] τίτλος του βίντεο... εμένα γιατί μου φαίνεται ότι "οι εντολές" είναι απλώς σπικάζ πάνω στο βίντεο, ακριβώς για να βγει αστείο και να προβληθεί σε κάποια χιουμοριστική εκπομπή; Εξ' ου και τα γέλια στο background...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Το ξαναειδα και με πειθεις,μα εκει που ειναι πανω απο το μπαλακι....δε συμπεριφερεται ετσι ενας σκυλος.Τι κανει τοση ωρα και το κοιταει-μυριζει.Εκει δειχνει συγκρατηση σα να δεχεται εντολες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.422
Κοπελλιά, ξέρω ότι έχεις τον πόνο σου :p αλλά μην με τρελλαίνεις...
Εχεις δει για παράδειγμα, "βλαμμένα" σκυλάκια που φοβούνται και την σκιά τους, πως την κοιτάνε;
Οχι...ε...κάπως έτσι...:D

* Καφέ ήπιαμε;

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
χ α χα πολύ καλό!!! το έχει βάλει σε αργή κίνηση, μιλάει πάνω από το βίντεο και κάνει ότι υπακούει ο σκύλος τις εντολές.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλημέρα!

Σε μία σκυλοεκπομπή που οργάνωσε η Όπρα, το είχε δείξει ζωντανά στο πλατό της...

(όχι δε βλέπω Όπρα, αλλά είχε αφιέρωμα σε ζώα... τι να έκανα!)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.422
Δηλαδή τι είχε δείξει;
Αυτόν τον σκύλο, να εκτελεί εντολές, έτσι όπως τις ακούμε και τις βλέπουμε στο βίντεο;

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Το σκυλί μοιάζει ΠΟΛΥ, οι εντολές είναι ίδιες, όπως κι η προφορά του τύπου...
υποθέτω λοιπόν ότι είναι το ίδιο σκυλί, χωρίς να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά! :)

Το είχε "βασανίσει" όμως περισσότερο...

δηλαδή,
μέχρι να πει το "3", του είχε πει πολλούς άλλους αριθμούς
(για να αποδείξει ότι ξέρει το "3" ως πάρ' το κι όχι τον αριθμό μετά το 1 - 2 - πάρ' το, ας πούμε)
και του είχε πει (αν θυμάμαι καλά) να κάνει πιο πολλές φορές πίσω (πήγαινε πίσω, πλησίασες πολύ κλπ κλπ)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
[video=youtube;MUcYSR-Xl_E]http://www.youtube.com/watch?v=MUcYSR-Xl_E&feature=related[/video]

[video=youtube;CC9xHB5PLPs]http://www.youtube.com/watch?v=CC9xHB5PLPs&feature=related[/video]

το παραπήγατε
σιγά τα δύσκολα ρε παιδιά.....
κανονικό βίντεο είναι

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.422
Αρχηγέ...δεν είπα ότι είναι δύσκολο ή έστω ακατόρθωτο...
Εκρινα το πρώτο βίντεο, το οποίο τεχνικά δεν με έπεισε.
Αυτά που έβαλες τώρα, μάλιστα...υποκλίνομαι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.422
Σε σένα γιατί;
Να είχες βάλει το σωστό βίντεο, να γλυτώσουμε το πρωινό μπλα-μπλα, να σου πω μπράβο...:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ισα-ισα!Σε εβαλα και σε σκεψεις,να λειτουργησει το μυαλο!Ο ανθρωπος που εχει γερικο μυαλο,πεθαινει γρηγορα.Φροντιζω να διατηρεισαι παντα νεα!2 υποκλισεις παρακαλω!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αφήστε τις υποκλίσεις στην ηλικία μας....μπορεί να μείνουμε κλειδωμένοι σε αυτήν την στάση :lol:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
ωπα τώρα κουφάθηκα, πραγματικά νόμιζα ότι το είχε στήσει το βίντεο.

μάλιστα το ότι πήγαινε τόσο αργά ο σκύλος με έκανε να πιστεύω ότι έπαιζε και με αργή κίνηση.

απίστευτο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia