Αυχενικό bull terrier

Annoula.raf

New Member
12 Οκτωβρίου 2020
2
1
40
Από το πρωί έχω διαβάσει όλα τα θέματα με παράλυση, αυχενικό, νευρολογικά γενικά κι εχω απογοητευτεί. Έχω ένα bull terrier 4,5χρονών και την προηγούμενη Δευτέρα παρατήρησα ότι είχε λίγο σκυμμένο το κεφάλι του και με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Θεώρησα είναι στεναχωρημενος γιατί εκείνη την μέρα σχόλασα αργά κι ήταν μόνος του. Ήταν κάπως περίεργος γενικα και τον πήγα στον Κτηνίατρο το Σάββατο και σε μια κίνηση που του έκανε στο κεφαλι έκλαψε, μου είπε άσε να τον δούμε και μιλάμε. Τώρα στα γενικά τρώει κανονικά, στην βόλτα του κανονικά, τις μαλακιες του στα μαξιλάρια τις κάνει, αλλά δεν πηδαει από το κρεβάτι πάει στην άκρη με δισταγμό και παλιά για κανένα λόγο δεν άφηνε το παιχνίδι του από το στόμα τώρα δεν προσπαθεί και πολύ να το κρατήσει, φοβάται όταν πάω να τον πλησιάσω στο κρεβάτι πχ και γενικά δε θέλει να πολύ κουνιέται. Έκλεισα ραντεβού αύριο πάλι αλλά μέχρι αύριο θα σκάσω. Οπότε ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ακούσει ποτέ η του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ

Annoula.raf

New Member
12 Οκτωβρίου 2020
2
1
40
Ναι αμέ. Τον πήγα στον γιατρό τον εξέτασε και μου είπε ξεκούραση προς το παρόν για 10 μέρες, δεν έχει κάποιο νευρολογικο στα πόδια απλώς πονάει στην υπερέκταση του κεφαλιού, πιθανόν κάπου τραυματίστηκε. Σήμερα που ξύπνησε όταν σηκώθηκε δεν γκρινιάξε καθόλου, βέβαια ξαπλώνει μετά. Ο γιατρός μου είπε προστατεύεται μόνος του για αυτό ξαπλώνει. Οπότε περιμένω μέχρι την δευτερα κι αν δεν υποχωρήσει έχουν σειρά τα αντιφλεγμονωδη και η κορτιζόνη.

• Like
Reactions: spyv