Αφιερωμα στη Bianca

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
Θα ηθελα να πω την ιστορια της Bianca ενα φαντανστηκο σκυλι που δυστυχως μας αφησε εδω και 11 μηνες μετα απο μια μαχη με το ζαχαρο.Ολα ξεκινησαν το καλοκαιρι του 2008 οπου εγινε η διαγνωση και τοτε ξεκινησε ο εφιαλτης .10 μηνες παλευαμε γιατροι εξετασες ινδουλινες αλλα ματαια
Οσπου τον απριλιος του 2009 ειχαμε σοβαρο προβλημα με το συκοτι ,εδω μου λεγανε να της κανω ευθανασια ουτε να το ακουσω ηθελα εγινα θηριο μονο που το προτεινανε << θα το παλεψουμε ελεγα >> Ηθελα τοσο πολυ να τα καταφερουμε αλλα δυστυχως ενα μηνα αργοτερα πεθανε στα χερια μου θυμαμαι την κραταγα το κεφαλακι την χαιδευα και της μιλαγα με αγαπη ,και εκεινη σαν τελευταια αποδειξη αγαπη της μου φιλησε τα χερια μου και πεθανε τοσο απλα και ησυχα .Αυτη την εικονα δεν θα τη ξεχασω ποτε μου
Εφιαξα ενα βιντεο για να της πω ποσο πολυ μου λειπει και ποσο ποναω ακομα
[video]http://tinypic.com/r/2nkv0bp/5[/video]
εαν δεν επρεπε να το γραψω εδω συγνωμη

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πολύ όμορφο το βίντεο. Κατανοώ απόλυτα τον αγώνα που δώσατε, μιάς και εμείς χάσαμε την υπέροχη σκυλίτσα μας (Νίνα) φέτος τα Χριστούγεννα, μετά από ένα άνισο αγώνα με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, η οποία επιδεινώθηκε ραγδαία από ερλίχια.
Εύχομαι να την θυμάστε με χαρά και χαμόγελο γι' αυτό που ήταν.

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
"Δεν ξέρω αν οι σκύλοι πηγαίνουν στον Παράδεισο...
Αλλά όταν πεθάνω, θάθελα να βρεθώ στο ίδιο μέρος..."

πολυ μου αρεσε και εγω θα ηθελα να ειμαι στο ιδιο μερος
σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια .Λυπαμαι ειλικρινα για το χαμο της Νινα γιατι ξερω τι πονο προκαλει ,σου ευχομαι και εγω καλο κουραγιο και να τη θυμασαι παντα

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ωραίο το βιντεάκι, είναι δύσκολο, έχω περάσει από εκεί, αλλά κάθε σκυλάκι έχει τη μοναδικότητά του κ του ανήκει ένα κομμάτι της καρδιά μας...

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Δυστυχώς ειναι πολύ επωδυνος ο αποχωρισμός. Έχω ήδη βρεθεί εκεί 2 φορές. Πολύ οδυνηρό.

Αλλά πρέπει να είμαστε ευγνώμων για όλες αυτές τις στιγμες που ζήσαμε μαζί. Να θυμόμαστε μόνο τα καλά.

Έτσι κι εσεις. Να τη θυμάστε με χαρά και χαμόγελο

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
bianca πολυ προσφατα κ εγω 19/2 εχασα την Φριντα μου. Σε νιωθω. πολυ ομορφο βιντεο. να την θυμασαι παντα και να ξερεις πως ζει μεσα απο σενα κ κατοικει μεσα στην καρδια σου.

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
ευχαριστω πολυ παιδια απλα ευχομαι καποτε να τη θυμαμαι σαν μια γλυκια αναμνηση τωρα δεν σας κρυβω ειναι μια αναμνηση που ακομα πονα

λυπαμαι ειλικρινα για τη Φριντα ,παντα στεναχωριεμαι οταν μαθω για καποιο ζωακι που εφυγε.