Αφρώδη σάλια

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Παιδιά καλησπέρα, σήμερα στη βραδινή μου βόλτα με τον μικρό συνέβη κάτι που με ανησύχησε πολύ!
Ξαφνικά εκεί που έπαιζε με ένα άλλο σκυλάκι, άρχισε να βγάζει κάτι αφρώδη πηχτά σάλια... Φόλα μου πέρασε από το μυαλό, θερμοπληξία, τα πάντα όλα (διευκρινίζω ότι είμαι ανίδεη σε περίπτωση που πέταξα βλακεία!). Του έβρεξα λίγο τις πατουσίτσες του (αντέδρασε στο νερό σα να μη το ήθελε) και την κοιλιά του και καθήσαμε σε ένα παγκάκι να ηρεμήσει. Μετά από λίγο του έδωσα και νεράκι και ήταν οκ. Δεν ξέρω αν ήταν σωστά αυτά που έκανα ή τι έπρεπε να κάνω! Τώρα που γυρίσαμε σπίτι έφαγε με όρεξη και θα τον κάνω ένα μπάνιο! Φαίνεται μια χαρά.
Εσάς πώς σας φαίνεται? Μπορεί να ήταν κάτι ανησυχητικό?
Ευχαριστώ!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Απλά αυτό? Δεν παίζει να ήταν κάτι πιο σοβαρό? Μόλις τον είδα με τους αφρούς στο στόμα, κόντεψα να λιποθυμήσω... :(

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αν ήταν κάτι πιο σοβαρό, φαντάζομαι θα ήταν ακόμα πεσμένος. Εσύ λες ότι όλα καλά και έφαγε κανονικα :)
Αν ανησυχείς τόσο πάρε ένα τηλ. το γιατρό σας!
Περαστικά!

(που το πας βόλτα? στην Πολυτεχνειούπολη? )

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Ναι Lara στην Πολυτεχνειούπολη τον πάω και σήμερα εκεί πήγαμε!
Βασικά κολλάω λίγο στο να τον πάρω τέτοια ώρα και αυγουστιάτικα, λέω να πάρω σε κάποια κλινική να ρωτήσω...

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Το γνωρίζω vasgial, απλά σκέφτηκα να μη τον ενοχλήσω αφού μπορώ να εξυπηρετηθώ και αλλιώς. Κάλεσα το Αττικό νοσοκομείο ζώων και μου είπε ένας κύριος πως αν ήταν κάτι σοβαρό, το σκυλάκι δε θα ήταν στην κατάσταση που του περιέγραψα. Μου είπε να έχω καλού κακού το νου μου για τις επόμενες ώρες και γενικά να αποφεύγω την πολλή άσκηση, ειδικά μέρες με τόση ζέστη. Επίσης μου είπε ότι ίσως να έφαγε κάτι και να έκανε λίγο εμετό με σάλια ή να τον ενόχλησε πολύ κάποια μυρωδιά και ότι καλύτερα να μη του είχα δώσει να φάει.
Απλά επειδή τελευταία ακούω και διαβάζω διάφορα, δεν μπορώ να είμαι ήσυχη 100% :(

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Τα σαλια με τους αφρους τα βγαζει και ο δικος μου που και που,εχω παρατηρησει οτι το παθαινει αφου μυρισει κατι πολυ ενδιαφερον,καμια θυληκια κτλ.Ομολογω πως την πρωτη φορα που το επαθε και ηταν και βραδακι καλη ωρα,τον παρατηρουσα καθε λεπτο,αλλα εβλεπα οτι κατα τα αλλα ηταν ''ο εαυτος του''.Μεχρι το πρωι,ειχα βαλει το κινητο να χτυπαει ανα μια ωρα για να σηκωνομαι να τον βλεπω.
Θελω να πιστευω πως δεν ειναι τιποτα αυτο που επαθε και ο μικρουλης σου και οτι απλα ηταν απο καποια εντονη μυρωδια.Παρ'ολα αυτα,παρακολουθα τον για σημερα το βραδυ;)

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Σ'ευχαριστώ golden boy μπορώ να πω ότι με καθησύχασες αρκετά, αφού εκείνη την ώρα που το έπαθε δεν έπαιζε ακριβώς με το άλλο σκυλάκι, αλλά μυρίζονταν και ήταν θηλυκό! Και πριν είχε μυρίσει 3 4 ακόμα...

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Χαχαχαχαχαχαχα :D
Μου το έχει κάνει αρκετά σαφές τελευταία ότι έχει "ορμές" αλλά να μυρίσει θηλυκιά και να πάθει "κρίση" δε του το 'χα του άτιμου! :p :D

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Αυτή την εποχή του χρόνου, και με τις θερμοκρασίες που επικρατούν, είναι απόλυτα φυσιολογικό αν κουραστεί υπερβολικά ο σκύλος σου να παρουσιάσει τα συμπτώματα που αναφέρεις στο αρχικό ποστ. Προσπάθησε να μην το κουράζεις, οι βραχυκέφαλες φυλές δεν τα πάνε καλά με έντονη άσκηση σε ψηλές θερμοκρασίες

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
ΕΠίσης να ξέρεις οτι αν το άλλο σκυλάκι ήταν πρόσφατα ψεκασμενο με αντιπαρασιτικό σπρέι, τότε μπορεί ΚΑΙ αυτό να προκάλεσε την έντονη σιελόροια. Τι λέει? 'Ολα καλά σήμερα ο πρίγκιπας?

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Έπρεπε να με δεις χτες μόλις τον είδα έτσι να αρχίζω να φωνάζω "ΧΡΙΣΤΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥ!!! ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!! ΓΙΕΕΕΕ ΜΟΥ ΜΟΝΑΚΡΙΒΕΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΕΕΕΕΠΑΘΕΣ!!!" και άλλα διάφορα τέτοια και όλους τους άλλους σκυλοιδιοκτήτες και μη να με κοιτάνε λες και είμαι εξωγήινη για να καταλάβεις για τι υστερία μιλάμε :D :D :D

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Χέστηκες. Ξένοι είναι!!!! Εμένα να δεις πως με κοιτάζουν οι γονείς μου και το αγόρι μου! Ασε... μια μαγεία... ¨Ενα από τα ίδια και χειρότερα! Χάρηκα που είναι καλά ο τζουτζούκος σου.