Αgility Addicts - Ελάτε στην ομάδα μας!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Το μονο που μπορεσα να βρω ειναι η οδος που βρισκεται ο χωρος Φυλης 95 Καματερο αν εχεις καποιο gps ισως... Δυστυχως δν γνωριζω κατι αλλο να σε βοηθησω! να και οι συντεταγμενες 38°3'11"N 23°42'45"E

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πριν 2 Σάββατα ο Λεωνάκος μπήκε και κάθισε στο αμάξι ενώ ετοιμαζόμουν για το agility και δεν κουνήθηκε για ένα τέταρτο οπότε τον λυπήθηκα και φεύγοντας τον πήρα μαζί. Για πλάκα στο τέλος λέω θα τον βάλω μέσα στο στίβο. Και χωρίς να το πολυσκεφτώ ανακοινώνω ότι θα τον κάνω και όλη τη κούρσα (κάτι αδιανόητο για τα επίπεδα ενέργειας κι ενδιαφέροντος του). Το να κάναμε 2 άλματα στη σειρά ήταν επιτυχία μέχρι πρότεινως. Τα πήγε απρόσμενα καλά. Άλλη μέρα μπήκε κι έμεινε για 3 ώρες μέσα στο αμάξι μην τυχόν και δεν τον πάρουμε μαζί. Αυτό ήταν. Τον ξαναπήρα μαζί και από το περασμένο Σάββατο ο Λέοντας είναι το νέο μέλος της ομάδας μας!

[video=youtube;hMvGqFtXPvM]http://www.youtube.com/watch?v=hMvGqFtXPvM&feature=g-upl&context=G2b6ab90AUAAAAAAABAA[/video]

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μπράβο...
Και σε σένα και στον Λεωνάκο σου...:)
Μπράβο...
(μα...γιατί ξέχασες την guest star της παρέας.....???):p

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Νοela πολύ καλός μπράβο!!!
Το σκέφτομαι κι εγώ να του αρχίσω,και πιστεύω ότι κάτι θα κάνει,αν δεν έχει το νου του στα άλλα σκυλιά!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Σνιφ σνιφ.. Θέλουμε και εμείς αλλά διστυχός έχουμε πρόβλημα μεταφοράς :( :( :( και νόμιζα πως το είχα λύσει αυτό..

Πολύ καλός στο βίντεο για το μπόι του :D χεχε ζήλια η Λώρα (τι τώρα και η κουκλίτσα θέλει λιχουδια χαχ)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
(μα...γιατί ξέχασες την guest star της παρέας.....???):p
Δεν την έχω ξεχάσει, θα επανέλθω.;)
Μα δε μας χάλασε μόνο τη ροή, μας μπέρδεψε και τη κάμεραμαν που μας έχασε στο άλφα και άλλα 2 εμπόδια νομίζω. :D

Σνιφ σνιφ.. Θέλουμε και εμείς αλλά διστυχός έχουμε πρόβλημα μεταφοράς :( :( :( και νόμιζα πως το είχα λύσει αυτό..)
Κι εγώ αν δεν είχα βγάλει δίπλωμα αυτοκινήτου προσφάτως δε θα χα πάρει το Λέοντα και ούτε διανοηθεί να κάνω ατζίλιτυ μαζί του.

Γνωρίζει άλματα (ε όχι και συνεχόμενα, μην το παραχέζουμε :p), τραμπάλα, λίγο τούνελ (αν δεν είναι μαρκαρισμένο βοηθάει :D ) και ρόδα είχε κάνει μια φορά πρόπερσι νομίζω. Άλφα πριν 2 και 3 χρόνια αλλά μόνο δεμένος. Σλάλομ ξέρει βέβαια, δεν του ήρθε επιφοίτηση του πρωτάρη αλλά δεν νομίζω ότι θα μπει από τη σωστή πλευρά αν δεν είμαι δίπλα του και δεξιά και να θα το τελειώσει όλο και σωστά. Βέβαια τελικά με αυτόν τον σκύλο ποτέ δε ξέρεις. :rolleyes:

Πάμε σε Blu τώρα:

[video=youtube;g4sK8uEU62g]http://www.youtube.com/watch?v=g4sK8uEU62g&feature=g-upl&context=G2e1b7ebAUAAAAAAAAAA[/video]

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Και συνεχίζουμε με Νατάσσα και Λώρα. Και τα κατσίκια κάνουν agility!
(Επανήλθα ;) )

[video=youtube;Eloac0QKhfs]http://www.youtube.com/watch?v=Eloac0QKhfs&feature=g-upl&context=G2b6ab90AUAAAAAAABAA[/video]

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
κ μόνο με ψωμί για επιβράβευση μια χαρά θα κάνουν!:p:D
Mπραβο ρε! Ωραια φιλη :p

Mακη αν το σκεφτεσαι... μετα τους 18 μηνες!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.