ΒΑΣΙΛΙΚΑ ROTTWEILER ??????

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
H κατάσταση χειροτερεύει μου φίλοι μου! Εκτός από “Βασιλικά” πεκινουά έχουμε πλέον και “Βασιλικά” rottweilers! :shock:

Αγαπητέ sleepy_aris, τα περί γαλαζοαίματων σκύλων είναι ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα. Ότι ισχύει για τα «Αμερικάνικα» και τα «Roman», ισχύει και για τα «Βασιλικά»! :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Εγώ μπορώ.

αλλά πρώτα θέλω να μάθω που το άκουσες - είδες - διαβασες :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

sleepy_aris

Active Member
12 Νοεμβρίου 2007
25
0
spoudes serres
χθες το βραδυ επαιζα μπαλλα και ειχε ενα παιδι ενα ροττ 4 μηνων αρσενικο....του λεω εχω και εγω και με ρωτησε αν ειναι βασιλικο η μη?????και εννοειται πως του απαντησα οτι δεν εχω ξανακουσει για βασιλικα..ααα ξεχασ κατι ελεγε για το τριχωμα αυτος....ομως εχω ακουσει οτι βασιλικα λενε αυτα που ειναι πολυ μεγαλοσωμα σε κιλα

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
1998.

εχω πάρει το πρώτο μου ροττ το 1997 και όλο τον χρόνο έχω διαβάσεο ότι υπήρχε στην ελληνική αγορά για ροττβάιλερ - εκπαίδευση + ότι έχω πάει σαν θεατής σε όλες τις εκθέσεις που είχαν γίνει εντωμεταξυ.

αν και ακόμα στις αρχές έχω καταλάβει τι σκυλί έχω στα χέρια μου και αρχίζω να καταλαβαίνω και διαφορές σε άλλα.

είμε στην Πύλο λοιπόν και βλέπω ένα τύπο με ένα αρσενικό ροττ.

Γεια

γεια .

πως το λένε , πόσο είναι είναι , που το πήρες κ.λ.π

οπότε ξαφνικά και ΓΕΜΑΤΟΣ περηφάνια σκύβει και βάζοντας το χέρι στου στο στέρνο του σκύλου του το ανεβάζει προς το πάνω τραβώντας το τρίχωμα φανερώνοντας μια περιοχή περίπου 5 Χ5 εκ. άσπρου τριχώματος.

κοίτα μου λέει Βασιλικό :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

1999

κάθομε στον κτηνίατρο με την σκύλα.

έρχετε λοιπόν τυπάκι με αρσενικό κουτάβι ροττ με μια εμφανή (μεγάλη ) άσπρη τούφα στο στέρνο.

τα γνωστά τυπικά οπότε μου πετάει το θεικό

γιος του πρωταθλητή Ευρώπης (οι παλιοί ξέρουν)

δνε μου τον έδινε με τίποτα .

με το ζόρι και χίλια παρακάλια τον πήρα.

θα γίνει όμως ένας σκύλαρος :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

χαλάλι τα 300 χιλιάρικα που έδωσα :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

τι θέλω να πω.

μάθε για να μην σε κοροιδεύουν.

το ροττβάιλερ είναι ένα.

ΔΕΝ υπάρχουν Αμερικάνικα ή Γερμανικά (εννοόντας κάτι διαφορετικό).

Δεν υπάρχουν Ρόμαν - Αυτοκρατορικά - Βασιλικά ή δεν ξέρω και εγώ τί.

Διάβασε το πρότυπο της φυλής.

μόλις το διαβάσεις όλο ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.

Μόλις το μάθεις θα καταλάβεις πολλά.

το κυριότερο.

ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορεί να σε κοροιδεύει

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
μετα την υπεροχη απαντηση του μακη ας πουμε τι αλλα "βασιλικα" ξερουμε..

βασιλικα κολει
βασιλικα πεκινουα
βασιλικα ροτβαιλερ
βασιλικα σαλαμινας

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τώρα να μην αναφέρω τον.......... Βασιλικό κήπο και τα Βασιλικά κτήματα στο τατόι :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
To εχω ακουσει και εγω αυτο..περι Βασιλικο Rottweiler...
Απλα ρωτησα την κυρια που ειχε το Βασιλικο Rottweiler απο ποιον Βασιλια ειναι για να παρω και εγω...
:evil: :evil: Δεν ηξερε να μου πει.. :twisted: :twisted:

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
παρομοια κατασταση δηλαδη με τα γατια τα σιαμ!καποιες στιγμες γεννηθηκαν μωρα με σπασμενη ουρα,ελαττωμα κατα το προτυπο της φυλης,και βεβαια τα βαφτισαν βασιλικα καποιοι και εκτος του οτι καθιερωθηκε επιασε κιολας,γιατι τα μοσχοπουλουσαν!τωρα καταφανως βαφτιστηκαν και τα rott.το εχω ακουσει κι εγω τον τιτλο βασιλικο για ζωα που μονο προβληματικα ειναι.αυτο νομιζω εχει να κανει με την αγνοια του κοσμου και την αρνηση του να μελετησει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nα διευκρινήσουμε κάτι ... το άσπρο στο στήθος ''υποκρύπτεται'' σε πολλές γραμμές αίματος της φυλής, ακόμα και πολύ γνωστές ... είναι ελάττωμα, δεν σημαίνει ότι είναι ημίαιμο, ή ότι είναι ΓΕΝΙΚΑ κατώτερης ποιότητας ... ζώα με σκούρα πύρινα, έχουν από την εμπειρία περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν στους απογόνους τους άσπρες τρίχες στο στήθος ... φυσικά μιλάμε για τρίχες, κι όχι για μπαλώματα σαν ένα Βέλγικο ... και φυσικά δεν είναι βασιλικά ... :D

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
panos78 said:
παρομοια κατασταση δηλαδη με τα γατια τα σιαμ!καποιες στιγμες γεννηθηκαν μωρα με σπασμενη ουρα,ελαττωμα κατα το προτυπο της φυλης,και βεβαια τα βαφτισαν βασιλικα καποιοι και εκτος του οτι καθιερωθηκε επιασε κιολας,γιατι τα μοσχοπουλουσαν!τωρα καταφανως βαφτιστηκαν και τα rott.το εχω ακουσει κι εγω τον τιτλο βασιλικο για ζωα που μονο προβληματικα ειναι.αυτο νομιζω εχει να κανει με την αγνοια του κοσμου και την αρνηση του να μελετησει.
Πλάκα με κάνεις?
Δεν ήταν βασιλικό το Σιάμ μου???
Το δικό μου πάντως ανήκε σε βασιλιά, εγώ είμαι ο βασιλιάς στο σπίτι μου...

panos78

Active Member
2 Νοεμβρίου 2007
26
0
Πλάκα με κάνεις?
Δεν ήταν βασιλικό το Σιάμ μου???
Το δικό μου πάντως ανήκε σε βασιλιά, εγώ είμαι ο βασιλιάς στο σπίτι μου..
σωστο σε βρισκω

mpanis

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2007
132
0
thessaloniki
:shock: :shock: Αλλο τι θα ακουσουμε?

Εχω ακουσει και εγω πολους να λενε για διαφορα ηδη rottweiler.

Γιαυτο λεω ο κοσμος εχει μαυρα μεσανυχτα!

Δεν βγαζω τον κολο μου απο εξω γιατι και εγω μεχρι περυση ιδεα δεν ειχα για την φυλη! αλλα τουλαχιστων δεν ελεγα μ@#$^%@^ς

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L