ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΨΥΛΛΟΙ!!!


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Μήπως εννοείς την Frontline combo? ή απλή γενικά δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα σύμφωνα με σχόλια χρηστών στο net αλλά και σχόλια κτηνιάτρων
Αν σου πω δεν ηξερα οτι υπαρχει απλη!!!!
χαχαχαχαχα
Ναι πανω στο κουτι γραφει frontline combo 20-40 (κιλα σκυλου)
 


Staffordshire

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2011
350
3
Πάρε αμπούλα και βάλε στον σκύλο, σου είπανε στα πρώτα ποστ τι να πάρεις.. Να καθαρίσεις καλά τον χώρο όπου κοιμάται ο σκύλος αυτά και μην αγχώνεσαι για κάτι
 


Stafo

Member
8 Ιανουαρίου 2013
7
0
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Καλησπέρα σας,

Εγώ βρήκα 1 πάνω του κ τον αφαίρεσα και δεν ξαναβρήκα μετά..φοράει φροντλαιν combo και του εβαλα κ εφιπρο κ κολλάρο!τον ψάχνω συνέχεια κ δεν έχω βρεί κάτι..έχω ενα dachshund κοντότριχο 8 κιλά!ευτιχώς δεν έχει πολύ τρίχα!υπάρχει περίπτωση να έχει πάνω του και να μην τους έχω δεί???κοιτάω συνέχεια..ειδικά από τον λαιμό και κάτω είναι σχεδόν καραφλά!δεν θα είχα δεί κάτι αν είχαν?
*Α και επίσης όταν τον ψέκασα με εφιπρο δεν έπεσε τπτ απο πάνω του...
 


russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Staffo μην φορτωνεις τον σκυλο με τοση χημεια.Μονο η αμπουλα ειναι αρκετη,αντε το πολυ να φοραει ταυτοχρονα και κολλαρο η σπρευ.Εσυ του εχεις βαλει δηλαδη και τα 3?Υπερδοσολογια ειναι αυτο γιατι η Frontline αμπουλα εχει την ιδια ουσια με το σπρευ.
 


Stafo

Member
8 Ιανουαρίου 2013
7
0
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
ναι έχω και τα 3...και παρολα αυτα ειδα εναν πανω του και τον σκοτωσα..βεβαια εφιπρο του εβαλα μια φορα!προσπαθω να μην κολλησει ο κακομοιρης τπτ!βεβαια δεν εχω δει πολλους πανω του ευτιχως...!
 


Stafo

Member
8 Ιανουαρίου 2013
7
0
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
κ επίσης είναι φυσιολογικό να βρώ έναν ψύλλο πάνω του?λογικά όλα αυτά του βάζω δεν αποτρέπουν να πηδήξει κάποιος πάνω απλά αποτρέπουν την εξάπλωσή τους στο σκυλί και στο σπίτι σωστά?δλδ να μην πηδάνε πάνω του γενικά νομίζω είναι δύσκολο σωστά ?
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
1,2 ψίλους να βρεις δε χρειάζεται και να πανικοβληθείς. Πολλές φορές αν κυκλοφορεί και βολτάρει ο σκύλος δεν μπορείς να το αποφύγεις ότι και να του βάλεις. Συχνό ψάξιμο, προστασία και ο θεός βοηθός.

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk