ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γρήγορα δεν υιοθετήθηκε? Το λέω για την περίπτωση που το ψάχνει κάποιος. Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.
Πάντως σ' αυτές τις περιοχές (Λαγονήσι-Ανάβυσσο κ.λπ) πολύς κόσμος αφήνει τα σκυλιά του να βολτάρουν μόνα τους και συχνά χάνονται αντί να γυρίσουν πίσω. Μια φορά στο Λαγονήσι είδα ένα σαν πιτ μπουλ να περιφέρεται μόνο του. Φορούσε περιλαίμιο και ταυτότητα. Πήγα να τον πλησιάσω αλλά έφυγε (δεν κράταγα και τίποτε φαγώσιμο). Μπροστά ο σκύλος πίσω εγώ για αρκετή ώρα για να δω τι έγραφε η ταυτότητα. Ρε και δώστου έλα δω κουκλί μου, μωρό μου, γλύκα μου εγώ... τίποτα ο σκύλος το δρόμο του (τραγελαφικό). Ώσπου σε μια φάση στρίβει σε μια γωνιά, μπαίνει σε μια αυλή και κάθεται! Πώς με κοίταξε ο ιδιοκτήτης.... Ρεζίλι έγινα! :p

mel__R21

New Member
21 Απριλίου 2008
2
0
proxthes eida paidia ena ntoperman edw sthn annavusso alla eixa thn dikia mou mazi<rottweiler>k de xorage sto smart.to psaxnw akoma alla de to exw vrei...!k htan peripou 8-10 mhnwn...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες mel__R21.
Τα greeklish δεν επιτρέπονται στο forum. Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988