ΒΡΕΘΗΚΕ μπεζ γκριφονάκος - Ν.Κόσμος

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
μολις βρηκα εξω απο το σπιτι μου εναν γκριφονακο μπεζ με λιγο καφε,φοραει καφε λουρακι,χωρις ονομα
δεν ειναι ιδιαιτερα αδυνατισμενος,ουτε πεινασμενος ( του εβαλα ξηρα κ κονσερβα δεν εφαγε,εκτος κ αν τρωει μαγειρευτο )μονο διψασμενος κ πολυ βρωμικος..
επισης τον βρηκα με το -σορρυ για την εκφραση - σκ@το στο πωπο.. δεν ξερω αν αυτο δειχνει κατι για την υγεια του,κατασταση του..

μεσα στην ημερα θα τον παω σε κτηνιατρο να δουμε αν εχει τσιπακι

φωτο σε λιγο

edit οσοι εχετε βρει αδεσποτα κ εχετε εμπειρια,αν θελετε μου λετε 1-2 συμβουλες/κινησεις που πρεπει να κανω ..
ευχαριστω!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.809
8.011
Πιθανόν να ανήκει σε καποιον από αυτούς που θεωρούν ότι είναι ο.k. για τον σκύλο να τον αφήνουν να γυρνοβολάει όλη μέρα με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται, για αυτό και δεν ήταν πεινασμένος. Μια μέρα σε μια βόλτα μας με τον σκύλο μου με ακολούθησε ένας χαμένος από ότι νόμιζα σκυλάκος γιατί είχε λουρί με τηλέφωνα, όταν πήρα όμως το τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια του με ενημέρωσε ότι τον αφήνουν ελεύθερο και δεν έχει χαθεί, μένουν λίγο πιο πάνω.
Είναι πολύ καλό που θα τον πας στον κτηνίατρο, βγάλτον και καμμία φωτο και με ένα κείμενο να το αφήσεις στο κτηνίατρο και σε petshops στην γειτονιά . Εάν είναι χάλια από άποψη περιποίησης ίσως θα ήταν καλό αν μπορείς να τον έκανες μπανάκι και να τον πας και για ένα κούρεμα, αν κρίνεις ότι χρειάζεται φυσικά και αν δεν βρεθεί αυτός που τον έχει χάσει. Βέβαια έλεγξε πρώτα πως είναι στις αντιδράσεις του και αν σε αφήνει να τον περιποιείσαι. Τον έχεις μαζί με τον σκύλο σου τώρα;

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
ο σκυλακος εχει χαλια δοντια -μπορει να ειναι κ μεγαλος σε ηλικια ,δεν ξερω..
πανβρωμικα αυτια,η κοιλια του ειναι τουρλα..αραγε απο φαι ?
τελικα μετα απο κανα μισαωρο εφαγε κ ηπιε κ νερο κανονικα..
τον εκανα μπανιο ,μια χαρα ηρεμος ειναι..κ με τους αλλους δυο μια χαρα..δεν παιζει αλλα δεν αγριευει κιολας..ειναι οι πρωτες ωρες..
θα τον παω σε γιατρο να δω για τσιπακι κ σε τι κατασταση βρισκεται ..
σιγουρα θελει κουρεμα αλλα δεν μπορω να πληρωσω για κουρεμα..δεν ξερω καν ποσο πανε..

μερικες φωτο του

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.809
8.011
Είναι πολύ όμορφος,αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του νομίζω θα βρεθεί άνθρωπος σχετικά εύκολα για υιοθεσία.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
κυβελη και εγω το ιδιο νομιζω....
Μαριω ασε το κουρεμα... ενα καλο χτενισμα καντου.. ειναι κουκλος!! εχει κομπους?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μα τι γινεται με τα κανισογκριφονοειδη;
Τα βαρεθηκανε και τα ξαμολάνε;
Περα απο το snow που στάθηκε πολυ τυχερος, χθες "επεσα" πανω σε ενα αλλο.
Ηταν δεν ήταν 5 κιλα.

Αν δεν έχει τζιβες ή έχει λίγες, καντου ενα καλο χτενισμα και κοψε με ενα ψαλιδακι οσες μπορεις.

Τουλαχιστον απο τη φωτογραφία δεν φαινεται να ειναι τζιβιασμενος.
Αν τον φερεις σε επαφη με τα δικά σου, ψεκασε τον με αντιπαρασιτικο.

Μακαρι να ειναι απλα χαμενος και όχι παρατημενος.
Καλη τύχη!

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
τζιβιασμενος δεν ειναι..οχι ιδιαιτερα δηλαδη..απλα βρωναγε..τον ψεκασα με ενα σπρευ που ειχα παρει απο σουπερ μαρκετ "le chef-antisect" ελπιζω να κανει δουλεια..διεκρινα κ μια μπεζ σαν ελιτσα στο κουτελο του..τι ειναι ????

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
.διεκρινα κ μια μπεζ σαν ελιτσα στο κουτελο του..τι ειναι ????
Μπορεις να βαλεις φωτογραφια να δουμε;
όταν τον πας στον κτηνιατρο να δεις αν έχει microchip ρωτησε τον.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μα τι γινεται με τα κανισογκριφονοειδη;
Τα βαρεθηκανε και τα ξαμολάνε; ...
Δεν είναι της μόδας πια...:(

Τώρα είναι "in" τα μαλτεζάκια, τα γιόρκις και τα γουέστι...:cool: