ΒΡΕΘΗΚΕ Griffonaki - LAGONISI

Aths

Member
27 Φεβρουαρίου 2010
14
0
Βρεθηκε στο Λαγονησι εχθές μικρό αρσενικό (ενός έτους) griffon με καφέ λουράκι και αντιτσιμπουρικό - υγιής όποιος το ψάχνει ας επικοινωνήσει με το 6936161491 :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αν έχεις φωτογραφία, καλό θα ήταν να την ανεβάσεις, ώστε να προωθήσουμε την αγγελία.
Επίσης, δοκίμασε να την ανεβάσεις και σ'άλλα site (interpet.gr, adespoto.gr, weightpulling.gr, στο facebook εάν έχεις λογαριασμό κλπ)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Αθηνα μενουμε λαγονησι θα ρωτησουμε αν το ψαχνει καποιος, αν και πριν καιρο ειχα δει κατι αγγελιες στους στυλους που ψαχνανε καποιο θα ξανακοιταξω,. Αληθεια σε ποιον κτηνιατρο τον πας,γιατι τον ακουω κατατοπισμενο.

Aths

Member
27 Φεβρουαρίου 2010
14
0
pic..jpgαυτός είναι ο μικρούλης - τον πήγαμε στο ιατρικό κέντρο απέναντι από το grant resort - τσέκαρε για microchip αλλά δεν έχει - Μαρία - έχω βάλει αγγελία σε 3-4 σημεία αν τον ψάχνουν γιατί πρέπει να έχει φύγει από κάποιο σπίτι εκεί κοντα- όσο για κατατοπισμένο δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά πρώτη φορά πήγαμε στον συγκεκριμένο - μας φάνηκε πολύ καλή κλινική - εμείς τα δικά μας τα πάμε στο ιατρικό κέντρο στα σπάτα - ευχαριστώ

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
κουκλος ο μικρος ,μακαρι να μπορουσα να τον επαιρνα αλλα εχω 4 ,παντως θατοχω υποψιν μου μπας και ακουσω κατι, ευχαριστω για την πληροφορια για κτηνιατρο ,αλλα ειναι μακρια,θα τους εχω υποψιν για δυσκολες περιπτωσεις