Βίασαν και σκότωσαν σκύλο

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι. Έχω ζήσει και στα τρία μέρη (πρόσεξε, ΔΕΝ λέω ότι έχω επισκεφτεί, π.χ. ως τουρίστας και τα τρία μέρη, αλλά ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ και μάλιστα για αρκετό καιρό), έχω συναναστραφεί τους ανθρώπους, έχω δει τις κυβερνήσεις τους και είχα παρτίδες και με τη γραφειοκρατία τους. Εμείς οι Έλληνες και οι Τούρκοι έχουμε φοβερά κοινά, να μην πω κιόλας ότι σε πολλά είμαστε ίδιοι. Και γενικά φημιζόμαστε και οι δυο λαοί για την αδιαφορία (π.χ. αδέσποτα) και τη σκληρότητα προς τα ζώα. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια. Οι Αμερικάνοι αντίθετα φημίζονται για τη φιλοζωία τους, έχουν νόμους, τους εφαρμόζουν και η σκληρότητα προς τα ζώα είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Και πάλι τονίζω: έχω ζήσει και στις τρεις χώρες.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
το δευτερο σκελος δεν ειχε στοχο την δικη σου αποψη ;)

εγω επιμενω να θεωρω προσβλητικο τον παραλληλησμο.δεν ειναι αποψη η οποια στεκει,θεωρω οτι με προσβαλει σαν ατομο,σαν εθνος ,σαν κυνοφιλο,σαν ελληνα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
σαρα το ξερεις οτι η κυνομαχια στην αμερικη ανθιζει?ασε μας επιτελους με την πολιτισμενη αμερικη!τοσο επιτυχια εχουν πια στην πλυση εγκεφαλου?
θα το παθεις με μια επισκεψη η πρεπει να μεινεις καιρο?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
το δευτερο σκελος δεν ειχε στοχο την δικη σου αποψη ;)

εγω επιμενω να θεωρω προσβλητικο τον παραλληλησμο.δεν ειναι αποψη η οποια στεκει,θεωρω οτι με προσβαλει σαν ατομο,σαν εθνος ,σαν κυνοφιλο,σαν ελληνα.
Γιατί? Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Αφήνω τελείως τα εθνικιστικά και θα μείνω σε ένα πράγμα: έχω ζήσει και στις τρεις χώρες, μιλάω και τις τρεις επίσημες γλώσσες και είχα παρτίδες. Παρά τις εξαιρέσεις, π.χ. τους φιλόζωους, η γενική εικόνα Ελλάδας και Τουρκίας είναι ίδια περί τα κυνοφιλικά (και πολλά άλλα). Είναι δυστυχώς αλήθεια. Μακάρι να μην ήτανε αλλά είναι και δεν βλέπω γιατί σε προσβάλλει η αλήθεια. Αν θες, κοίταξε το θέμα και από τη γλωσσολογική του πλευρά, δηλαδή τη χρήση της λέξης "σκύλος" στη slang των ελληνικών, τουρκικών και αγγλικών.

Και επειδή συζήτηση κάνουμε, είμαι περίεργη να ακούσω τη δική σου εμπειρία από τα χρόνια που έχεις ζήσει στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Αμερική. Διότι φαντάζομαι ότι για να έχεις τόσο σαφή γνώμη και μάλιστα εμφατικά ακραία (ότι δηλαδή προσβάλλεσαι), θα πρέπει να έχεις ζήσει και στις τρεις χώρες, συναναστραφεί τους ντόπιους, δουλέψει και έρθει σε επαφή με την κοινωνία και την πολιτεία και φυσικά θα μιλάς και τις τρεις γλώσσες, έτσι δεν είναι?

Τα παραπάνω τα λέω σοβαρά και δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας.

Edit: ναι, ξέρω τις κυνομαχίες της Αμερικής αλλά τις κυνηγάνε και τις ξεσκεπάζουνε. Εδώ το ίδιο το FBI ανακατεύεται στην πάταξή τους εκτός από τις πολιτείες.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
δεν ειρωνευεσαι ξεκαθαρα,αλλα φλερταρεις στενα....πες μου ποιες οι πιθανοτητες να εχω ζησει κ στις 3εις αυτες χωρες?πολυ λιγες κ πονταρεις εκει ωστε να βγαλεις την αποψη μου ακυρη.μην νομιζεις οτι ζωντας στις χωρες της οποιας αναφορας ,αυτοματως εχεις κ + στις αποψεις.επισης το να σε προσβαλει κατι δεν ειναι ακραιο,ουτε χρειαζεσαι διαβατηριο σφραγησμενο απο 10 χωρες για να εχεις αποψη.το fbi ανακατευεται οχι γιατι η αμερικη εχει ανθρωπινο προσωπο η ιδιεταιρες ευαισθησιες στα ζωα,αλλα γιατι υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα.ξερεις ποσα λεφτα παιζονται στις κυνομαχιες?πες μου ποσες υποθεσεις κυνομαχιων ξεσκεπασαν φετος οι του fbi.

σαρρα,αλλο ισως να ηθελες να πεις κ αλλο ειπες.το οτι πηγες κ εσκαψες 5 λακους κ ακουσες 5 τουρκους να μιλανε κ ηπιες σαλεπι,δεν σε κανει ικανη να εξισωνεις το κρατος που ισως μπορει να μην νιωθεις για πατριδα σου ,με την γειτοννα χωρα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Παιδιά χαλαρώστε, μου φαίνεται λες και θέλετε να δείρετε ο ένας τον άλλο. Για κοπάνημα είναι αυτός/οί που έκαναν αυτή την αποτρόπαια πράξη, ανεξαρτήτως χώρας και εθνικότητας... Ο βασανισμός, η κακοποίηση και η θανάτωση ενός ζωντανού πλάσματός μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Κάποιοι από αυτους τους τρόπους είναι ταμπου σε κάποιες κοινωνίες (όπως π.χ. η κτηνοβασία για μας, τους περισσότερους, Έλληνες. Η ουσία είναι ότι βασανίζεται ή και θανατώνεται ένα ζωντανό όν.
Οι εντάσεις μεταξύ μας για το πως, ποιός και τι... είναι μάλλον άχρηστες

Ό π ο ι ο ς και ό π ω ς και ό π ο υ είναι ανήθικος ή άρρωστος ή και τα δύο για μένα

Ειρήνη ημείν και υμείν

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Λοιπον, ορίστε και μια αλλη υπόθεση κακοποίησης πιο παλιά, πολυ πιο άσχημη και σοκαριστικη, στην Ισπανία αυτη τη φορά. Οι εικονες και η περιγραφη ειναι πολυ έντονες.
Το συμπέρασμα είναι αυτο που αναφερθηκε δυο τρεις φορές. Αρρωστα μυαλά υπάρχουν παντού, αλλα αυτο το γεγονος δεν πρεπει να στιγματίζει και να τσουβαλιάζει ολοκληρους λαούς. Επομένως ειναι τουλάχιστον χαζό να γενικεύουμε και να συγκρίνουμε.

Σαρα, το γεγονος οτι οι Τουρκοι δεν εχουν μικρόσωμες ρατσες για σπιτι λέει κάτι ή μπα;

Landser

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
74
0
Μαραθωνας
Εδω τοσο κοσμο εΙχαν σφαξει και τοσες γυναικες βιασαν πριν λιγα χρονακια οταν εισβαλανε στην Κυπρο,στο σκυλακι θα κολωσουν...?Βαρβαρη και μισητη φυλη διχως να εχει προσφερει τιποτα στην ανθρωποτητα,παρα μονο καταστροφες και κακο...!Και πεστε με και οτι θελετε και δε με νοιαζει και καθολου!!!

alex1986

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
80
0
αλεξανδρουπολη
Ελεος ρε παιδια τι ειναι αυτα που γινοται γυρω μας?????Στον 21ο αιωνα ζουμε που υποτιθεται οτι ο ανθρωπος εξελισεται σε ολα τα επιπεδα?Αλλα καλος η κακως αυτοι οι ανθρωποι ,λεμε τωρα,που κανουν ολα αυτα τα αρρωστημενα πραγματα δεν ευθυνονται οι ιδιοι για τις πραξεις τους.Πρωτα απο ολα για μενα φταιει η οικογενεια τους και επειτα η πολιτεια.Πιστευω και το συζητουσαμε και τις προαλλες αυτο το θεμα με τον αντρα μου οτι θα πρεπει να μπει στα σχολει ενα μαθημα περι φιλοζωικης συνειδησης να το πω.....Πως καποτε πρωτομπηκε η σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση????Τωρα πιστευω πως ειναι καιρος να μαθουν στα παιδια και το τονιζω πρωτα απο το σπιτι και μετα στο σχολειο να μαθουν να σεβονται τα ζωα και να μαθουν την αξια της ζωης τους.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εικόνες που σου ανακατεύουν το στομάχι (δε συζητώ για την παράθεση της Βερόνικα).

Εξοργιστικές. Είναι από τις περιπτώσεις που γίνεσαι τόσο κακός, που θες κι αυτοί να πάθουν το ίδιο....

Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού, από τις πιο υποανάπτυκτες μέχρι τις άκρως πολιτισμένες χώρες, όμως θεωρώ ότι είναι λάθος να εξισώνουμε λαούς και ανθρώπους...Το ότι έχουμε πάρει "χούγια" τούρκικα, προφανώς και ισχύει (τόσοι αιώνες συνύπαρξης, κάτι δε θα άφησε, εκτός από ....λέξεις;;;). Όχι όμως και τέτοιο πράγμα.

Η κακοποίηση συμβαίνει παντού. Όχι μόνο στα ζώα. Και σε παιδιά, γυναίκες.....Δεν είναι μόνο ελληνικό ....""""προτέρημα""".

Δηλαδή Σάρα, σε όλες αυτές τις χώρες που έζησες, ο βιασμός των σκύλων ήταν καθημερινό φαινόμενο;;;;
(γιατί αυτό συζητείται εδώ, και όχι οι δημόσιες υπηρεσίες κλπ κλπ των δύο χωρών). Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πάνω που νόμιζα πως είδα τα χειρότερα...

Οσο για το ντιμπέιτ Ελληνες vs Τούρκοι μην ξεχνάτε και τον ηλίθιο στη Σλοβενία που τον σκότωσαν τα 3 μπουλμάστιφ του και μετά από έρευνες αποδείχτηκε πως τα βίαζε τα ζώα. Ανώμαλοι υπάρχουν παντού!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πριν μερικά χρόνια ένας ακροδεξιός Ιταλός βουλευτής είχε εισηγηθεί τον χημικό ευνουχισμό για τους βιαστές και τους παιδεραστές, πράγμα που τελικά δυστυχώς δεν ψηφίστηκε. Πιστεύω ότι και τέτοιες περιπτώσεις όπως του άτυχου σκύλου θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στην ανωτέρω λίστα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
δεν ειρωνευεσαι ξεκαθαρα,αλλα φλερταρεις στενα....πες μου ποιες οι πιθανοτητες να εχω ζησει κ στις 3εις αυτες χωρες?πολυ λιγες κ πονταρεις εκει ωστε να βγαλεις την αποψη μου ακυρη.μην νομιζεις οτι ζωντας στις χωρες της οποιας αναφορας ,αυτοματως εχεις κ + στις αποψεις.επισης το να σε προσβαλει κατι δεν ειναι ακραιο,ουτε χρειαζεσαι διαβατηριο σφραγησμενο απο 10 χωρες για να εχεις αποψη.το fbi ανακατευεται οχι γιατι η αμερικη εχει ανθρωπινο προσωπο η ιδιεταιρες ευαισθησιες στα ζωα,αλλα γιατι υπαρχουν οικονομικα συμφεροντα.ξερεις ποσα λεφτα παιζονται στις κυνομαχιες?πες μου ποσες υποθεσεις κυνομαχιων ξεσκεπασαν φετος οι του fbi.

σαρρα,αλλο ισως να ηθελες να πεις κ αλλο ειπες.το οτι πηγες κ εσκαψες 5 λακους κ ακουσες 5 τουρκους να μιλανε κ ηπιες σαλεπι,δεν σε κανει ικανη να εξισωνεις το κρατος που ισως μπορει να μην νιωθεις για πατριδα σου ,με την γειτοννα χωρα.
+10000
επειδη και εγω εχω ΖΗΣΕΙ ΦΑΕΙ ΣΚΑΨΕΙ ΜΕΘΥΣΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ και ολα τα ρηματα αγγλια και λιγοτερο αμερικη... μπορει να ειναι κυνοφιλοι..αλλα σιγουρα δεν ειναι καλυτεροι απο του τουρκους.. δεν πλησιαζουν τον πολιτισμο της ελλαδας..
οσο για τα κοινα μας... κατσε.. μοιραστηκαμε και ποσα χρονια.. ειναι λογικο να εχουν κοινα 2 λαοι.. απο τον καφε μεχρι τον κεφτε..

ακομα και αν δεν ειχα εμπειρια ζωης.. υπαρχει και η Nova - ( ανιμαλ πλανετ με 500 εκπομπες rescue zone)
και εκει τα ιδια χαλια μαυρα εχουν..
αφηστε τους λαους και τις μαζες.. και εστιαστε στην περιπτωση. Η δημοσιευση ελαβε τοπο στην Τουρκια, δεν εχει καμια σχεση με τους Τουρκους ή τους Ελληνες ή...ή... εχει να κανει με το πορνοδιαστροφη του ατομου και καμια σχεσημε το εθνος του.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ανώμαλοι υπάρχουν παντού

στην Αμερική όμως περισσότεροι και δεν θέλω ου....

για την δε κτηνοβασία σε ζώα (ανευ φόνου όμως) είναι πολύ κλασσική περίπτωση σε όλες τις περιοχές της γής με χωριά που οι γυναίκες είναι λίγες και τα ζώα πολλά (κλασσικά θύματα τα πρόβατα που κάθονται και ήσυχα αλλά και τα γαιδουράκια) και ο χώρος περιορισμένος-πρόκειται περι εναλλακτικού αυνανισμού,απλά

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Παιδιά φυσικά και ανώμαλοι υπάρχουν παντού. Απλά στη Ελλάδα δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Πολλοι παραμελούν τα σκυλιά τους, τα χτυπάνε άλλοι τα βασανίζουν αλλά δεν ακούμε για βιασμούς. Κάτι που οι Τούρκοι δεν το θεωρουν κακό και το έχουν κάνει ουκ ολιγες φορες!! Το να μας συγκρίνουν για το οποιοδήποτε θέμα με τους βαρβάρους, που δεν έχουν ίχνος παιδείας, πολιτισμου και ανθρωπιας, που το μόνο που ξέρουν είναι να σκοτώνουν και να βιάζουν, ε τότε ναι προσβάλλομαι! Δεν λέω οτι όλοι οι Έλληνες είναι Αγιοι και όλοι οι τουρκοι καθάρματα, στην πλειοψηφία όμως δεν τιθεται θεμα συγκρισης ο παραλληλισμος ειναι μαλλον ακυρος και πολυ προσβλητικος.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Να κρεμάς ένα σκυλί και να το βιάζεις και να το σκοτώνεις έχει το ίδιο αποτέλεσμα - τον βασανισμό και τον θάνατο του ζώου, ασχέτως που για άλλους λόγους αντιλαμβανόμαστε (ίσως) το δεύτερο ως πιο φρικτό, στην ουσία, το ίδιο είναι... βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Βέβαια όταν γενικεύουμε οτιδήποτε σε όλον τον πληθισμό μιας χώρας διακινδυνεύουμε να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα..

Status
Κλειδωμένο θέμα