Βίασαν και σκότωσαν σκύλο

Status
Κλειδωμένο θέμα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Να κρεμάς ένα σκυλί και να το βιάζεις και να το σκοτώνεις έχει το ίδιο αποτέλεσμα - τον βασανισμό και τον θάνατο του ζώου, ασχέτως που για άλλους λόγους αντιλαμβανόμαστε (ίσως) το δεύτερο ως πιο φρικτό, στην ουσία, το ίδιο είναι... βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Βέβαια όταν γενικεύουμε οτιδήποτε σε όλον τον πληθισμό μιας χώρας διακινδυνεύουμε να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα..
Φυσικά και είναι βαρβαρότητα και οι μεν και οι δε είναι κτήνη ανεξαρτήτου εθνικότητας. Αυτό που λέω όμως είναι πως στην Ελλάδα δεν είχαμε τουλάχιστον βιασμούς ζώων(κάτι είναι και αυτό).. Και άσχετα απο αυτό, καλό θα ήταν να μην γίνονται συγκρίσεις λαών, ειδικά Ελλήνων-Τούρκων γιατί είναι ένα θέμα που ανάβει φωτιές και στο τέλος καταλήγουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ανώμαλοι υπάρχουν παντού

στην Αμερική όμως περισσότεροι και δεν θέλω ου...
Σωστός, εν γένει και θα ήσουν απόλυτα σωστός, αν δεν έβαζες το επίθεμα (κλισέ, πλέον - όσα δε φτάνει η αλεπού, καθώς και πολλές άλλες παροιμίες του θυμόσοφου Ελληνικού λαού;)) που τόνισα, Βαγγέλη...

Διάβασα το θέμα με μεγάλη προσοχή (αν προσπαθήσω να ξεχάσω τη θλίψη και τους προβληματισμούς που μου προκάλεσε)...

Θάθελα μόνο να σχολιάσω, ρωτώντας όλους τους άντρες - συμμετέχοντες: Εχετε πάει στο στρατό? Εχετε συναντήσει νεαρούς φαντάρους από την Ελληνική κτηνοτροφική επαρχία? Σαν έχουν αφηγηθεί τίποτα? Ήταν ελάχιστοι ή ήταν πολλοί κατά τη γνώμη σας?

Δεν ξέρω, μπορεί πλέον η Ελλάδα να έχει εκσυγχρονιστεί, αν και, δυστυχώς, δεν έχω τέτοια αντίληψη...
Οταν, όμως, πήγα στο Πολεμικό Ναυτικό (στο Πολεμικό Ναυτικό, που τότε ήταν το πιό "κυριλέ" όπλο!!!) το 1984, έπαθα μεγάλη "ήττα", διαπιστώνοντας πόσοι νεαροί Ελληνες ήταν ήδη κτηνοβάτες (και όχι μόνο)...:(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αφού θέλετε να συζητήσετε για βιασμό και δολοφονία σκύλου γιατί δε συζητάτε για αυτό το περιστατικό με δράστη Έλληνα, που έλαβε χώρα στην Ελλάδα και όχι στη γείτονα, πριν από λίγες μέρες?
http://www.adespoto.gr/index.php?op...03-13-19-59-55&catid=35:generalnews&Itemid=67

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μα κι αυτος...βερυκοκος! ειναι ονομα αυτο που ειχε?
(καλααα, σκαω!)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Το έχω δει αυτό, βγήκα απο τα ρούχα μου :mad::mad:, αλλά απ οτι διάβασα ο βιασμός τελικά δεν έγινε και το συγκεκριμένο άτομο ήταν ψυχιατρικά άρρωστο. Πρόκειται για μια απο τις μεμονωμενες περιπτωσεις που χρηζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης. Αλλά εδώ έχουμε τη νοοτροπια ενος ολόκληρου λαού που έχει σαν "χόμπυ" την κτηνοβασια.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Προσωπικά οι απόψεις μου δεν αλλάζουν, είτε πρόκειται για Έλληνα, Τούρκο, Γάλλο, Άγγλο, Πορτογάλο......

Δε νομίζω να τίθεται θέμα εθνικότητας, αλλά "άνθρωπος" βιάζει σκύλο....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
να ρε παιδια... και στην ιαπωνια ή κινα μεγαλωνουν γατακια μεσα σε γυαλες.. και τα πατανε με τακουνια
τρωνε ο,τι η πλατη κοιταει ουρανο,
στην ισπανια εγινε το ενα..
στην αγγλια πετανε κουταβια στα ποταμια..
στην ιταλια το παραλλο..
στην αμερικη το τρισαλλο....
στην Αφρικη δεν εχουν να φανε...
σε ολο το κοσμο υπαρχουν παιδεραστες...
ελεος!!
Εθνη μπηκαμε να κρινουμε?
τι παει να πει αυτο?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αλλά εδώ έχουμε τη νοοτροπια ενος ολόκληρου λαού που έχει σαν "χόμπυ" την κτηνοβασια.
Ωραίο χόμπι και ανέξοδο!
μα κι αυτος...βερυκοκος! ειναι ονομα αυτο που ειχε?
(καλααα, σκαω!)
Α μωρέ το καημένο :(

και στην ιαπωνια ή κινα μεγαλωνουν γατακια μεσα σε γυαλες
αυτό είναι αστικός μύθος που προέκυψε από μια πολύ επιτυχημένη διαδικτυακή φάρσα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εθνη μπηκαμε να κρινουμε?
τι παει να πει αυτο?
Πολύ σωστή η kasi, κατά τη γνώμη μου.

Ισως, με την τοποθέτησή της να σκεφτόμασταν να σταματήσει εδώ το θλιβερό αυτό θέμα?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Το θέμα είναι οι ανωμαλάρες που κυκλοφορούν παντού...και έχω την εντύπωση οτι αυξάνονται(ίσως φταίνε αυτά που μας ψεκάζουν!:rolleyes:)!Δυστυχώς τους συναντάει κανείς σε όλο τον πλανήτη..μακάρι να ίσχυε το έγκλημα και τιμωρία και η τιμωρία σε κάθε περίπτωση να ηταν ανάλογη!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
ουκ ολίγοι τουρκοφάγοι εδώ......:rolleyes:
συγνωμη για το off topic,
Που ειναι το κακο σε αυτο δηλαδη? Ειναι μηπως ταμπου? Θα ηταν καλυτερα να ειμαστε υπερ των Τουρκων?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
συγνωμη για το off topic,
Που ειναι το κακο σε αυτο δηλαδη? Ειναι μηπως ταμπου? Θα ηταν καλυτερα να ειμαστε υπερ των Τουρκων?
δυσκολεύομαι να απαντήσω (κόσμια) σε ερώτηση αν πρέπει κανείς να είναι ενάντια σε έναν λαό.....

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
δυσκολεύομαι να απαντήσω (κόσμια) σε ερώτηση αν πρέπει κανείς να είναι ενάντια σε έναν λαό.....
Μην το γενικευεις! ουτε εγω θελω να ειμαι εναντια σε καποιον λαο. Ουτε οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος. Αλλα εδω μιλαμε για τους "εξαιρετικους" μας γειτονες, συγκεκριμενα, στους οποιους χρωσταμε τοσα καλα!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μην το γενικευεις! ουτε εγω θελω να ειμαι εναντια σε καποιον λαο. Ουτε οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος. Αλλα εδω μιλαμε για τους "εξαιρετικους" μας γειτονες, συγκεκριμενα, στους οποιους χρωσταμε τοσα καλα!
Τα "σπιτια" παραμενουν στη θεση τους.
Οι "ενοικιαστες" αλλαζουν.
Αν έχεις προβλημα με το ¨γειτονα¨σου που μενει στο απεναντι σπιτι και ο γειτονας πεθάνει ή φύγει κι έρθει να μείνει άλλος, θα συνεχισεις να εχεις προβλημα με το σπιτι;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
''χρωστάμε'' πολλά στα ''εξαιρετικά'' συμφέροντα που υποστηρίζουν οι ''εξαιρετικοί'' πολιτικοί που διαιωνίζουν τις αντιπαραθέσεις και τις φοβίες των λαών.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Που ειναι το κακο σε αυτο δηλαδη? Ειναι μηπως ταμπου? Θα ηταν καλυτερα να ειμαστε υπερ των Τουρκων?
Επίσης, συγγνώμη για το off-topic, αλλά να ελαφρύνω λίγο τη συζήτηση:

Δηλαδή, Θοδωρή, πιστεύεις ότι όποιος δεν είναι Ολυμπιακός (όπως εγώ, ας πούμε;)) οφείλει να είναι εχθρός του Ολυμπιακού?

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Οπως θελετε, δεν θα σας αλλαξω εγω την γνωμη σας. Επισης ελπιζω να μην χρειαστει να αλλαξετε γνωμη ποτε!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα