Καλημερα. Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι θελω την βοηθεια σας. Στην περιοχη οπου σπουδαζω (Καλαματα) εχει 2.5 χρονια οπου πηγαινα στο σπιτι μιας φιλης μου, στην ιδια πολυκατοικια στο απεναντι μπαλκονι υπηρχε μια οικογενεια οι οποιο ειχαν σταθερα 3 σκυλια σε ενα μπαλκονι 3-4 μετρα το πολυ.Δεν εμπαιναν ποτε μεσα στο σπιτι, δεν υπηρχε καποια προστασια απο τον ηλιο ο οποιος χτυπουσε την μιση μερα τουλαχιστον. Το μονο που ειχαν ηταν μια καλυβα για να κοιμουνται. Εβγαινε αυτος μια φορα την ημερα επλενε το μπαλκονι καθως τα κακα τους και τα τσισα τους τα εκαναν εκει, ποτε δεν ειχα δει να τα βγαζει εξω και καθε φορα που ηταν η περιοδος γεννας ειχε γυρω στα 6 μικρα τα οποια πιθανοτατα τα εδινε. Μου μπηκε στο μυαλο μπας και ειναι κυνηγος γιατι τα σκυλια εμοιαζαν με κυνηγοσκυλα. Το μονο που ειχε κανει μετα απο 2 χρονια ειναι να βαλει πανω απο το μπαλκονι ενα πρασινο δυχτι που νομιζω χρησιμοποιειται για να προστατευει λιγο απο τον ηλιο.Τοτε το ειχα ψαξει καπως το θεμα για καταγγελεια αλλα δεν εβγαλα ακρη. Τωρα δυστυχως δεν ξερω τι εχει γινει γιατι η κοπελα ξενοικιασε και εχω να παω απο τον Ιουνιο. Ξερετε αμα θα μπορουσα να κανω κατι τωρα? Λαθος μου που το αφησα τοσο πολυ καιρο ομως οπως ειπα δεν εβγαλα ακρη τοτε.