Βγάζει αφρούς

Michalis1995

New Member
30 Μαϊου 2011
2
0
Ο σκύλος μου βγάζει αφρούς από το στόμα του και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του... τι μπορεί να έχει? είναι σοβαρό? πως αντιμετωπίζετε? επίσης μοιάζει σαν να πνίγεται ώρες ώρες. τι μπορώ να κάνω?

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γρήγορα κτηνίατρο! Πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ

Έντιτ: μπορεί να είναι από κρίση επιληψίας, μέχρι φόλα.... Πάρε σταθερό, κινητό, ότι βρείς... Κι αν δε το σηκώσει ο δικός σου, πάρε άλλον...

Michalis1995

New Member
30 Μαϊου 2011
2
0
Δεν ξέρω και πολλούς κτηνιάτρους μονό το δικό μου... τώρα όμως φαίνεται να έχει ηρεμήσει.... παρατήρησα ότι το δέρμα του γυαλίζει. μπορεί να τον έλουσε κάποιος με σαπούνι?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυτό πώς μπορώ να στο απαντήσουμε εμείς? Εσύ ξέρεις καλύτερα ποιός έχει πρόσβασή στο σκυλί σου και τι μπορεί να του κάνει. Πάρε τηλ. τον κτηνίατρο... Το πρώτο πόστ σου με έκανε κι ανατρίχιασα... Άνοιξε χρυσό οδηγό εν ανάγκη αν ο δικός σου δεν... Σε ποιά περιοχή είσαι?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Βγήκατε βόλτα τώρα ή πριν λίγο?
Υπάρχει περίπτωση να έφαγε κάτι από το σπίτι επικίνδυνο?
Όταν λες ηρέμησε τι εννοείς? τώρα στέκεται στα πόδια του?

Γνωρίζεις αν είχε παρουσιάσει ποτέ επιληψία?

Η κατάσταση που παρουσιάζεις φαίνεται πολύ σοβαρή ..τόσο που ίσως απειλείτε η ζωή του..

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Γρήγορα σε έναν κτηνίατρο!!!!! αν το σκυλί μένει στην αυλή μπορεί να είναι φόλα!!!!!
μπορεί τώρα να είναι ήρεμο και σε λίγο να γίνει κάτι άσχημο μην το αφήσεις !!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γράψε και που είσαι, μπορεί να ξέρει κάποιος από εδώ κτηνίατρο κοντά σου

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Τελικα μαθαμε; Πολυ χαλαρο μου φανηκε το μνμ, ουτε ενα σος ??
Αγνοια κινδυνου;
ας μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα κι ειμαστε αυστηροι απο ενα βιαστικο μηνυμα....
το σκυλακι να σωθηκε μονο....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Απλά κάποιος βαριότανε και είπε να σπάσει πλάκα να περάσει η βραδιά του, δεν είναι ολοφάνερο;:rolleyes:
Κι εμένα αυτή η εντύπωση μου δόθηκε...:rolleyes:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν νομιζω οτι ενα 6χρονο παιδι θα εγραφε σε φορουμ εκτος κ αν εχουμε παει τοσο μπροστα κ εχω μείνει εγω τοσο πισω!

Στο μνμ που εγραψα το μονο συμπερασμα που εβγαλα ειναι "Αγνοια κινδυνου" γιατι ετσι φανηκε!
Φυσικα κ ελπιζουμε το σκυλακι να εγινε καλα !!

Περαστικα του ευχομαι !

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Δεν νομιζω οτι ενα 6χρονο παιδι θα εγραφε σε φορουμ εκτος κ αν εχουμε παει τοσο μπροστα κ εχω μείνει εγω τοσο πισω!

Στο μνμ που εγραψα το μονο συμπερασμα που εβγαλα ειναι "Αγνοια κινδυνου" γιατι ετσι φανηκε!

Περαστικα του ευχομαι !
Μηπως εννοεις 16χρονο???16 χρονων μια χαρα αποβλακωνονται μπροστα στον υπολογιστη...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

Περαστικα του ευχομαι !
ειναι 16....κι εγω γιο 15....ψιλοξερω την ηλικια....βιασυνη και επιπολαιοτητα χαρακτηριζει την ηλικια....
ξαναλεω, το σκυλακι να γλιτωσε κι ο νεαρος να ξαναμπει να μας πει νεα και να παρει συμβουλες...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο νεαρός Scarlett μου ξαναμπήκε, αλλά δεν μας είπε νέα για το σκυλάκι...