Ο σκύλος μου βγάζει αφρούς από το στόμα του και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του... τι μπορεί να έχει? είναι σοβαρό? πως αντιμετωπίζετε? επίσης μοιάζει σαν να πνίγεται ώρες ώρες. τι μπορώ να κάνω?
Last edited:
Απλά κάποιος βαριότανε και είπε να σπάσει πλάκα να περάσει η βραδιά του, δεν είναι ολοφάνερο;παρατήρησα ότι το δέρμα του γυαλίζει. μπορεί να τον έλουσε κάποιος με σαπούνι?
ας μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα κι ειμαστε αυστηροι απο ενα βιαστικο μηνυμα....Τελικα μαθαμε; Πολυ χαλαρο μου φανηκε το μνμ, ουτε ενα σος ??
Αγνοια κινδυνου;
Κι εμένα αυτή η εντύπωση μου δόθηκε...Απλά κάποιος βαριότανε και είπε να σπάσει πλάκα να περάσει η βραδιά του, δεν είναι ολοφάνερο;![]()
Δεν νομιζω οτι ενα 6χρονο παιδι θα εγραφε σε φορουμ εκτος κ αν εχουμε παει τοσο μπροστα κ εχω μείνει εγω τοσο πισω!1995....
Μηπως εννοεις 16χρονο???16 χρονων μια χαρα αποβλακωνονται μπροστα στον υπολογιστη...Δεν νομιζω οτι ενα 6χρονο παιδι θα εγραφε σε φορουμ εκτος κ αν εχουμε παει τοσο μπροστα κ εχω μείνει εγω τοσο πισω!
Στο μνμ που εγραψα το μονο συμπερασμα που εβγαλα ειναι "Αγνοια κινδυνου" γιατι ετσι φανηκε!
Φυσικα κ ελπιζουμε το σκυλακι να εγινε καλα !!
Περαστικα του ευχομαι !
ειναι 16....κι εγω γιο 15....ψιλοξερω την ηλικια....βιασυνη και επιπολαιοτητα χαρακτηριζει την ηλικια....Δεν νομιζω οτι ενα 6χρονο παιδι θα εγραφε σε φορουμ εκτος κ αν εχουμε παει τοσο μπροστα κ εχω μείνει εγω τοσο πισω!
Στο μνμ που εγραψα το μονο συμπερασμα που εβγαλα ειναι "Αγνοια κινδυνου" γιατι ετσι φανηκε!
Φυσικα κ ελπιζουμε το σκυλακι να εγινε καλα !!
Περαστικα του ευχομαι !
2011-1995=6![]()