Βιοχημική εξέταση αίματος

Nisman7

Member
23 Ιανουαρίου 2019
9
1
33
Γειά και από εμένα εχθές κάναμε το check up μας δλδ γενικές αίματος τεστ για καλαζααρ και βιοχημικες σε 3 κατηγορίες έχουμε καλές τιμές εκτος από ALP 5 και Ασβέστιο 4 μας προτείναν μια πολύ βιταμίνη CaloPet και επανέλεγχο σε ένα μήνα να πω ότι τρέφεται με Barf εδώ και 3 εβδομάδες οποίος είχε κάποια παρόμοια εμπειρία θα ήθελα να μου γράψει

alexnt

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2016
26
3
40
Καλησπέρα, εδινα κι εγω barf στο σκύλο για 3 χρόνια. Δε λέω οτι δεν είναι καλή τροφή αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι πληρης.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
31
με 3 εβδομαδες μπαρφ δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.Θελει μηνες ο σκυλος να ανταποκριθει στις οποιες αβιταμινωσεις ειχε με την καταλληλη διατροφη
.

• Like
Reactions: Nisman7

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.804
4.110
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
7 χρόνια μπαρφ, αιματολογικές και βιοχημικές κάνουμε ανά 6 μήνες και όλα είναι μια χαρά.
Τώρα βέβαια οι αριθμοί που βάζεις δε μας λένε κάτι αφού δεν γνωρίζουμε τα όρια.
Ο σκύλος ήταν νηστικός πριν γίνει η εξέταση; Παίρνει κάποια θεραπεία;

Nisman7

Member
23 Ιανουαρίου 2019
9
1
33
7 χρόνια μπαρφ, αιματολογικές και βιοχημικές κάνουμε ανά 6 μήνες και όλα είναι μια χαρά.
Τώρα βέβαια οι αριθμοί που βάζεις δε μας λένε κάτι αφού δεν γνωρίζουμε τα όρια.
Ο σκύλος ήταν νηστικός πριν γίνει η εξέταση; Παίρνει κάποια θεραπεία;
Δεν θέλω να πω ακόμα κάτι για το Barf (έτοιμο) γιατι δεν ξέρω τι βιοχημικες τιμές είχε πριν με την ξηρα καθος είχαν γίνει μόνο γενικές αίματος 8 με 13 είναι το ασβέστιο και το alp 20 με 150 όχι δεν ήταν νηστικός αλλά να είχε φάει και να έδινε μείωση λίγο δύσκολο δεν είναι τώρα περιμένω να περάσει ο μήνας να το ελέγξω και πάλι να πω ότι το σκεύασμα το πολύ βιταμίνης δεν το πήρα γτ τα φοβάμαι αυτά γενικά θεραπεία δεν περνει.. Την βλέπω μόνο λίγο πιο πεσμένη σε κέφι γενικά τρίχωμα πολύ καλό κόπρανα μια χαρά και λίγες φορές σε σχέση με πριν που έκανε 4 φορές..