Γενικα ο δικος μου ειναι επιφυλακτικος.Δεν πλησιαζει και δε δεχεται πολλα χαδια και αυτο το σεβομαι.Δεν θα αντιδρασει ασχημα,αλλα θα δειξει δυσαρεσκεια γυρνωντας αλλου το κεφαλι.
Στους γνωστους μου ομως ειναι ιδιαιτερα χαδιαρης.
2 περιπτωσεις ομως με εβαλαν σε σκεψεις και αναθεωρησα την αποψη μου οτι ειναι γενικα ετσι σε ολους.
α)Ηρθε μια φιλη μου που δεν ειχε ξαναδει(γιατι μενει σε αλλο νομο) και με το που την ειδε,ετρεξε πανω της,τριβοταν,περνουσε κατω απο τα ποδια της(εβρισκε λιγο...) κουνουσε ολο τον πωπο και οχι μονο την ουρα!Ετσι φερεται μονο σε εμενα οταν ενθουσιαζεται.
β)Καθομασταν σε παγκακι στο κεντρο της πολης και περνουσε πολυς κοσμος απιστευτα κοντα του.Ηταν το σημειο τετοιο.Αυτος αδιαφορος.Καποια στιγμη τεντωνει λαιμο και σωμα και κοιταει προς τα περα.Ανησυχησα,και προσπαθουσα να δω τι κοιταει.Δεν καταλαβαινα.Αρχισε να βγαζει δοντια(ο Εκτορας!) και να γαβγιζει μεσα απο τα σωθικα του.Τα χρειαστηκα.Δεν καταλαβα τι γινοταν.Τον κρατησα δυνατα και περιμενα.Γαβγιζε σε εναν 50αρη που απλα περνουσε κατα μηκος του πεζοδρομιου.Ο καημενος δεν τον ειχε προκαλεσει,φαινοταν ηρεμος και οι κινησεις του ηταν αδιαφορες.Ο Εκτορας εκνευριστηκε τοσο πολυ ,που πηδουσε στα 4 σα βατραχι.Ο ανθρωπος εννοειται δεν τολμησε να πλησιασει περισσοτερο και πηγε απο αλλου.Ακομα δεν ξερω τι δεν αρεσε στο σκυλο μου και αντεδρασε ετσι.