ταισα στις 8 και εκανε πριν 10 λεπτα!ποτε ταισες τελευταια φορα?
ποτε εκανε εμετο?
εχτες τι ταισες?
ουυυφ,αυτο ειναι πολυ καθησυχαστικο!Ειναι φυσιολογικο πιστευω.. Ειναι πολυ μικρουλα και με την παραμικρη αλλαγη τροφης θα τα εχει αυτα. Θυμαμαι μου τα ελεγε και ο κτηνιατρος για τον δικο μου
Στα πετσοπαδικα κουτάβια συμβαίνει...Για κουταβια που πεθαναν μεσα στις πρωτες μερες που τα πηραν σπιτι!!!
σορρυ για τον τροπο μου,απλως τρομαξα πολυ!
μπορω να κανω κατι τωρα??
Αυτο κανονικα ο κτηνιατρος δεν στο λεει??Στα πετσοπαδικα κουτάβια συμβαίνει...
Πάντως το ότι κοιμάται όλη την ημέρα δεν είναι φυσιολογικό για κουτάβι 55 ημερών, εκτός και αν στην πραγματικότητα είναι μικρότερη
Δηλαδη να μην το παω κτηνιατρο???Μην της δώσεις νερό ούτε φαί μέχρι αύριο να δεις πώς θα πάει, αν το πρωί τη δεις καλά κάνε απόπειρα με λίγο φαγάκι. Είναι σε φάση προσαρμογής, να είσαι ψύχραιμη γιατί ο πανικός μεταδίδεται στο μωρό ;-)
Εγω πηρα τον δικο μου 2.5 μηνων και για κανεναν μηνα μετα κοιμοταν συνεχεια. Ειχα ρωτησει τον γιατρο και μ ειπε πως ειναι φυσιολογικο.. Δεν πιστευω πως πρεπει να ανησυχει! Ας ρωτησει βεβαια και τον δικο της κτηνιατρο αλλα απ οτι ξερω τα κουταβακια σε αυτη την ηλικια ετσι ειναι.Πάντως το ότι κοιμάται όλη την ημέρα δεν είναι φυσιολογικό για κουτάβι 55 ημερών, εκτός και αν στην πραγματικότητα είναι μικρότερη