Βοήθεια !Μόλις μου έκανε εμετό

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Φυσικά και είναι πλαστό. Αυτό το βιβλιάριο όμως 1) κάποιος το υπογράφει και μπορεί να τεθεί προ των ευθυνών του και 2) εξίσου γραπτές μπορεί να είναι και οι γνωματεύσεις αρκετών κτηνιάτρων με τηνπραγματική ηλικία του κουταβιού.

Βέβαια εδώ θα επανέλθω σε αυτό που είπε η mareco, και αν όντως υπήρχε ένα χαρτί έστω τις προκαταβολής και το λόγο αυτής τα πράγματα θα ήταν παιχνιδάκι.

Δυστυχώς για να δικαιωθείς υπάρχει τρόπος (μη ξεχνάμε ότι στο θέμα των χρημάτων η δικαιοσύνη θα το αντιμετωπίση ως μία ακόμη συναλλαγή και όχι βάσει αντικειμένου, δεν απαιτούνται δηλ. τα κυνοφιλικά αισθήματά της) εντούτοις θέλει χρόνο, χρήμα και "διάθεση" (=υπομονή). Ίσως μιλάω με περισσότερη άνεση μιλώντας εκ του ασφαλούς και για αυτό και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν κινούνται νομικά (ή συμβιβάζονται με ένα άλλο κουτάβι ή δεν μπαίνουν στον κόπο), ίσως το κόστος (όχι μόνο το χρηματικό) να είναι μεγαλύτερο απότο ώφελος.

Παρόλα αυτά εάν μου συνέβαινε...θα τον πήγαινα γ....ντας το ηλίθιο!!! (sorry δεν κρατήθηκα)

Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου δεν θα εμπιστευόμουν το βιβλιάριο αφού αποδείχθηκε περίτρανα πλαστό. Μπορεί να είναι και γνήσιο αλλά άλου κουταβιού. Μίλα με το γιατρό σου για το ενδεχόμενο να μην έχει κάνει το κουτάβι όσα αναγράφονται στο βιβλιάριο.
Εμένα ο γιατρός μου το πρώτο που με ρώτησε σε ποια χώρα εκδόθηκε το βιβλιάριο... για αυτό ακριβώς το λόγο και όταν είδε ότι είναι Ελληνικό μου εξήγησε αυτό ακριβώς!

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
το παπι το εχει κανει γιατι αλλιως δεν περνανε συνορα!!!
το λεει και το βιβλιαριο!
βιβλιάρια με εμβόλια και ημερομηνίες γέννησης ....όσα θέλεις....

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
ναι ετσι ξερω και εγω για το παππυ! ααα να σου πω οτι επειδη ειναι τοσο μικρη ισως να μην ξερει και να τρωει εμενα ο δικος μου δεν ηξερε να μασαει μονο εγλυφε στην αρχη σιγα σιγα θα μαθει να της λιωνεις τη ξηρα μεσα σε νερακι σαν πουρε οπως σου ειπαν και αλλα μελη..

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
πλαστά έγγραφα με σκοπό την πλάνη απάτη κ πλαστογραφία. Έχουμε κ ποινικό θέμα... Κάνεις εξώδικο. Ζητά αποζημίωση. Κ ψωνίζε από εκεί ως τα γεράματα σου. Ρώτα την θεία σου. Με πλημμελή εκπλήρωση δεν είναι αναγκαία η επιστροφή η ανταλλαγή. Είναι κ η μείωση του τιμήματος. Όλοι τα παρατανε. Εσυ μπορέισ και να κρατήσεις την μικρή, κ να πάρεις χρήματα κ αλλά όμορφα. Ψα ξε τό :) . Κανε τον να χεστει πάνω του τον μαλακα απατεώνα. Δώσε μάχη για το μικρό σου. Το αξίζει.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Δεν χρειαζεται να λεμε πολλα. Το κουταβι το πηρες και εισαι πλεον υπευθυνη για αυτο το
πλασμα με ολα τα αρνητικαι και ολα τα θετικα. Αν κανει κι αλλους εμετους λοιπον και δεν
τρωει το παιρνεις και το πας σε κτηνιατρο για να σου κανει οτι εξετασεις χρειαζεται για να παρει
την καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη.
Ναι,εννοειται!!!
Παντως με αυτα που μου ειπε να κανω,εφαγε κανονικα στη 1!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
πλαστά έγγραφα με σκοπό την πλάνη απάτη κ πλαστογραφία. Έχουμε κ ποινικό θέμα... Κάνεις εξώδικο. Ζητά αποζημίωση. Κ ψωνίζε από εκεί ως τα γεράματα σου. Ρώτα την θεία σου. Με πλημμελή εκπλήρωση δεν είναι αναγκαία η επιστροφή η ανταλλαγή. Είναι κ η μείωση του τιμήματος. Όλοι τα παρατανε. Εσυ μπορέισ και να κρατήσεις την μικρή, κ να πάρεις χρήματα κ αλλά όμορφα. Ψα ξε τό :) . Κανε τον να χεστει πάνω του τον μαλακα απατεώνα. Δώσε μάχη για το μικρό σου. Το αξίζει.
η θεια μου θα ερθει τι σαβατοκυριακο και θα κανουμε οτι μπορουμε!!
ευχαριστουμε για την συμβουλη!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Δεν είναι εκδότης... οπότε η πλαστογραφία πάει περίπατο. Για τα υπόλοιπα μπορεί να ισχυρισθεί πολλά πράγματα όπως ότι εξαπατήθηκε και ο ίδιος (που φυσικά δεν το πιστεύω).
Συμβουλή μου άσε τα ποινικά που στην προκειμένη στοιχειοθετούνται δύσκολα. Τα χρήματα κερδίζονται στις αστικής φύσεως διαφορές. Συμφωνώ για το εξώδικο. Βεβαιώσου ότι είσαι καλά πρώτα μην βάλλεις κι άλλο μπελά στο κεφάλι σου. Μετά βουρ στο πατσά!!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
σου είπε να βρέχεις την ξηρά με λίγο ζεστό νεράκι;
μου ειπε να της βαλω λιγο μελακι στα ουλα!
μετα να βρασω κοτοπουλο,να παρω καινουρια τροφη(royal canin starter) και να τα ανακατευω μαζι!
και 5 γευματα για στρωσει το στομαχακι της!
μετα απο αυτο εφαγε επιτελους κ ειδικα μετα τ μελι!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Δεν είναι εκδότης... οπότε η πλαστογραφία πάει περίπατο. Για τα υπόλοιπα μπορεί να ισχυρισθεί πολλά πράγματα όπως ότι εξαπατήθηκε και ο ίδιος (που φυσικά δεν το πιστεύω).
Συμβουλή μου άσε τα ποινικά που στην προκειμένη στοιχειοθετούνται δύσκολα. Τα χρήματα κερδίζονται στις αστικής φύσεως διαφορές. Συμφωνώ για το εξώδικο. Βεβαιώσου ότι είσαι καλά πρώτα μην βάλλεις κι άλλο μπελά στο κεφάλι σου. Μετά βουρ στο πατσά!!
αυριο θα μαθουμε για μενα!!!
θα κανω οτι μπορω με την θεια μου!
θα το προσπαθησω οσο μπορω!!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Σε αυτή την περίπτωση, με το σδοε γίνεται κάτι; πουλάει εμπόρευμα με πλαστά έγγραφα που βεβαιώνει ως γνήσια. Αν έχει κ σελίδα στο ίντερνετ ο τύπος, την γαμησε. Η εφορία θα κάνει τούμπες να πάρει φράγκα. Φιφι, οχι νεύρα με τον απατεώνα. Οχι γιατι θα δει πως είσαι εν βρασμώ κ ξέρει πως όταν σου περάσουν τα νεύρα η καθημερινότητα θα σε κάνει να τα παρατήσεις. Οχι. Με ήρεμη αποφασιστική φωνή. Σφαξε τον με νήμα δοντιών. Η στάση σου θα τον φέρει εκτός συνηθισμένου κ θα σε πάρει σοβαρά. Θα πολεμήσει βέβαια να σε τούμπάρει με το να σε νευριασει μα εσυ να του λες χαμογελώντας πως μαζί σου την πάτησε γιατι εχεισ στο πλευρό σου δικηγόρους κ φιλοζωικες κ πως το κίνημα ενάντια σε απατεώνες έχει πάρει διαστάσεις που θα κλαίει. Περαν του από που φέρνουν τα κουταβια, η εξαπάτηση του κοινού είναι μεγαλη υπόθεση. Πες του ας χάσει τη δουλεια του για το πρώτο γιατι αν την χάσει από το δεύτερο θα έχει να πληρώνει κόσμο που επί 5 έτη πουλούσε σκυλιά.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Σε αυτή την περίπτωση, με το σδοε γίνεται κάτι; πουλάει εμπόρευμα με πλαστά έγγραφα που βεβαιώνει ως γνήσια. Αν έχει κ σελίδα στο ίντερνετ ο τύπος, την γαμησε. Η εφορία θα κάνει τούμπες να πάρει φράγκα. Φιφι, οχι νεύρα με τον απατεώνα. Οχι γιατι θα δει πως είσαι εν βρασμώ κ ξέρει πως όταν σου περάσουν τα νεύρα η καθημερινότητα θα σε κάνει να τα παρατήσεις. Οχι. Με ήρεμη αποφασιστική φωνή. Σφαξε τον με νήμα δοντιών. Η στάση σου θα τον φέρει εκτός συνηθισμένου κ θα σε πάρει σοβαρά. Θα πολεμήσει βέβαια να σε τούμπάρει με το να σε νευριασει μα εσυ να του λες χαμογελώντας πως μαζί σου την πάτησε γιατι εχεισ στο πλευρό σου δικηγόρους κ φιλοζωικες κ πως το κίνημα ενάντια σε απατεώνες έχει πάρει διαστάσεις που θα κλαίει. Περαν του από που φέρνουν τα κουταβια, η εξαπάτηση του κοινού είναι μεγαλη υπόθεση. Πες του ας χάσει τη δουλεια του για το πρώτο γιατι αν την χάσει από το δεύτερο θα έχει να πληρώνει κόσμο που επί 5 έτη πουλούσε σκυλιά.
οχι,στο ιντερνετ δεν εχει σελιδα!
το κορυφαιο που μου ειπες μολις τωρα που με πηρε ειναι οτι ο κτηνιατρος ειναι αχρηστος και οτι παω να τον παγιδευσω!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Η απάντηση της Fifi τα λέει όλα. Ο τύπος θα ισχυριστεί ότι δεν ήξερε τίποτα για το "φόνο".

fifi μίλα με τη θεία σου και αν καταλήξετε ότι θέλεις να κινηθείς νομικά θα σου πει πως να κάνεις μελετημένες κινήσεις. Δεν έχεις κάποιο αποδεικτικό ακόμη στα χέρια σου και θέλει διαδικασία για να στήσεις (όχι με την κακή έννοια) μία υπόθεση από άποψη αποδεικτικών μέσων. Μην κάνεις βιαστηκές κινήσεις, τέτοιες υποθέσεις θέλουν λεπτοδουλειά!!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Η απάντηση της Fifi τα λέει όλα. Ο τύπος θα ισχυριστεί ότι δεν ήξερε τίποτα για το "φόνο".

fifi μίλα με τη θεία σου και αν καταλήξετε ότι θέλεις να κινηθείς νομικά θα σου πει πως να κάνεις μελετημένες κινήσεις. Δεν έχεις κάποιο αποδεικτικό ακόμη στα χέρια σου και θέλει διαδικασία για να στήσεις (όχι με την κακή έννοια) μία υπόθεση από άποψη αποδεικτικών μέσων. Μην κάνεις βιαστηκές κινήσεις, τέτοιες υποθέσεις θέλουν λεπτοδουλειά!!
Να κανω μια ερωτηση???
αυτος μου πουλησε το κουταβι με το λαθος διαβατηριο!
αυτος δεν αναλαμβανει ολη την ευθυνη???

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
οχι,στο ιντερνετ δεν εχει σελιδα!
το κορυφαιο που μου ειπες μολις τωρα που με πηρε ειναι οτι ο κτηνιατρος ειναι αχρηστος και οτι παω να τον παγιδευσω!
μαλλον σε εχει φοβηθει απο τωρα φιφι! πες του οτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται ;)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
και να μην συνεχίσει να συκοφαντεί επαγγελματίες γιατι θα πληρώνει και εκείνους. Χα χα χα! Κανε τον να πει ήμαρτον.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Να κανω μια ερωτηση???
αυτος μου πουλησε το κουταβι με το λαθος διαβατηριο!
αυτος δεν αναλαμβανει ολη την ευθυνη???
Ναι, αλλά σε τυχόν δικαστήριο θα πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι γνώριζε για την πλαστότητα ή το λάθος του διαβατηρίου. Για να αναλάβει την ευθύνη πρέπει όπως σου είπα να έχεις δομήσει σωστά την υπόθεση. Το πιο πιθανόν είναι να ισχυριστεί αυτό που σου είπα ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως και εκείνος εξαπατήθηκε από τον δήθεν εκτροφέα. Θέλει προσοχή. Μη βρεθείς για ένα λάθος να σε τρέχει αυτός μετά.

μαλλον σε εχει φοβηθει απο τωρα φιφι! πες του οτι οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται
Πολύ πιθανόν, από τη στιγμή που του ζήτησε απόδειξη για την προκαταβολή να κατάλαβε ότι κάτι ψιλιάζεται η κοπελιά.