Βοήθεια! Μύκητες!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
εδώ έχει ένα Grisenova με 1,5 ευρώ ! αρχαίο πνεύμα ελλήνικό αθάνατο :giggle:
περαστικά ε
Σοβαρά; Μπορώ να το βρω τόσο στην Ελλάδα; Εδώ συνήθως γενόσημα δίνουν υποχρεωτικά. Επίσης το Μουδ παίρνει 125 μιλιγκράμ ένα δισκίο και ένα τέταρτο τη μέρα.

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Ntoulis βάλε της κανένα link αν μπορείς.
Τα mg της ουσίας που περιέχει το χάπι ποσά ειναι; Η δόση θα πρέπει να προσαρμοστεί στα κιλά λογικά , δεν ειναι ακίνδυνα τα φάρμακα...

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/grisenova

Πειράζει που δεν με λένε Ντούλη;
Πειράζει βέβαια...:p:LOL::p
Οκ, αυτό εχει 250 mg σε κάθε χάπι Sara, πρέπει να βρεις ένα μαγικό τροπο να παίρνει τα 5/8 απο αυτό :confused:(n):unsure::whistle:
Δεν κανεις μια ερώτηση στον κτηνίατρο σου; Θα γλυτώσεις πολλά δολάρια...

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Σόρυ, 125 mg δεν είναι το μισό του 250;
Σορρυ, εγω κατάλαβα ότι το χάπι που της δώσανε εχει 125mg και απο αυτό παίρνει ένα κι 1/4.... Αν η δόση που παίρνει το Μουφ ειναι 125, τότε αντιστοιχεί όντως στο μισό χάπι το ελληνικό.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παίδες, δίνω μόνον ό,τι πει η κτηνίατρος. Αν φέρω από Ελλάδα θα της τα δείξω πρώτα. Δεν παίζω με την υγεία του Μουφ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλέ ναι! Απλά, με το 1% της αμερικανικής τιμής, μπορείς να πάρεις δύο τρία κουτιά. Όσα περισσέψουν μπορεί να τα δώσει για αντίστοιχη θεραπεία σκύλων σε καταφύγιο. Ή κάποιου που δεν έχει την οικονομική άνεση να δώσει 140φευγα δολάρια για μια απλή μυκητίαση.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εννοείται. Απαντώ στο ερώτημα περί δοσολογίας. Πάντως το Μουφ το βλέπω να πηγαίνει κάπως καλύτερα. Παίρνει όμως γερή αντιβίωση και μου τελειώσανε μόλις οι καπνιστες χαποκρεατοθήκες του, οπότε θα πρέπε τώρα να του τα βάζω μέσα σε τυρί.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
OK, έχω μερικά καλά νέα. Το Μουφ τελικά δεν είχε ringworm αλλά άλλου είδους μύκητες που ψώνισε από τότε που αποφάσισε να σκάβει τρύπες στον κήπο και να χώνει τη μούρη του μέσα. Τελείωσε και την αντιβίωσή του, εννοείται ότι ό,τι κρέμα του έβαλα στη μούρη την έχει προ πολλού καταβροχθίσει, η μόλυνση στα μάτια του έφυγε επιτέλους και η κτηνίατρός του μου είπε να του σταματήσω το αντιμουχλικό αύριο. Η πληγή έχει σχεδόν φύγει και έχουν φυτρώσει πάλι οι τρίχες του. Επομένως θα μπορέσω να τον στείλω στην πανσιόν και δεν θα την βγάλει σε κλουβί ή τίποτα τέτοιο. Εννοείται όμως την μπλούζα μου θα του την δώσω να την μουφιάζει όσο λείπω.

Και εννοείται ότι έχω ΗΔΗ αρχίσει να κλαψουρίζω που θα φύγω δυο βδομάδες και δεν θα τον βλέπω. Ευτυχώς που το αμερικάνικο κινητό μου δουλεύει και στην Ελλάδα και θα μπορώ να παίρνω τηλέφωνο την πανσιόν καθημερινά να ρωτάω πώς πάει.