Βοήθεια "άρρωστος σκύλος"

katerina78

New Member
14 Ιουνίου 2011
2
0
γεια σας
ειμαι νεα στο site,εχουμε ενα γερμανικο ποιμενικο και εδω και μερικες βδομαδες δεν εχει καθολου ορεξη για φαγητο δεν τρωει με τιποτα την τροφη της και ενω στην αρχη ετρωγε μονο ψωμι εδω και μερικες μερες τρωει ελαχιστο,κανει διαρροιες και σημερα παρατηρηρα και σαλια με φλεγματα,φυσικα δεν εχει ορεξη ουτε να κουνηθει πλεον,τι μπορει να εινα;;ι το μυαλο μου παει σε λεισμανιαση τι να κανω αν μπορεις καποιος να βοηθησει πορακαλω,περιμενω συντομα

ευχαριστω

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Τι εννοείς μερικές βδομάδες!? Να τον πας σε γιατρό δε σου πέρασε από το μυαλό? Και είπες τον ταίζετε μόνο ψωμί!?!?!?

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Συγγνωμη αλλα το σκυλι ειναι εδω και τοσο καιρο χαλια και ψαχνεις διαγνωση μεσα απο ενα forum? Μπορει να ειναι οτιδηποτε. Πηγαινε σε κτηνιατρο επιγοντως.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αγαπητη , ασε τα ψωμια και τα φορουμ και πηγαινε το σκυλο στον κτηνιατρο ...αυριο το πρωι.

katerina78

New Member
14 Ιουνίου 2011
2
0
ευχαριστω για τις συντομες απαντησεις αλλα αυτο το διαστημα ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση μενω σε χωριο εχω τρια μικρα παιδια και λειπει ο αντρας μου,ειναι πολυ δυσκολο να παω το σκυλο στον γιατρο,δεν ετρωγε την τροφη του και γιαυτο και του δινω ψωμι,ειναι 5 χρωνων περιπου και εξετασεις εκανε περιπου πριν δυο χρονια και ηταν ολα καλα τοτε

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
αυριο πρωι πρωι γιατρο για εξετασεις τα παντα ολα. Αν δεν κανω λαθος, για τις βιοχημικες πρεπει το σκυλι να μην εχει φαει 12 ωρες πριν. Εχεις 4 παιδια...οχι 3.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εχεις 4 παιδια...οχι 3.
Ας μην υπερβάλλουμε. Αλλο το παιδί, άλλο ο σκύλος.

Κατα τ'αλλα, ασχετα με τον αριθμό των παιδιών, το σκυλί είναι υπ'ευθύνη σου, katerina78. Αν δεν έχεις τα μέσα να το φροντίσεις όπως του πρέπει, επρεπε να του βρεις ένα σπίτι που να μπορούν να το κάνουν. Εξετάσεις πρεπει να γίνονται κάθε 6 μήνες για καλααζαρ και ερλιχίωση και για μια γενική κλινική εικόνα. Να πάς μαζί με τα τρία παιδιά στον κτηνίατρο, για να δουν κι αυτά πως φέρεται ένας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ άνρωπος προς το ζώο που έχει αναλάβει και να κάνουν κι αυτά το ίδιο αργότερα. ΜΗΝ αφήσεις να μαθαίνουν την ανευθυνότητα.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Υπο την εννοια της εξαρτησης αναφορικα με την υγεια και την ευζωια του , δεν ειναι υπερβολη οτι ο σκυλος ειναι σαν παιδι ...δεν μπορει να μας πει ακριβως τι εχει (οπως ενα μωρο που κλαιει χωρις εμφανη λογο γιατι κατι το ενοχλει εσωτερικα) , ουτε μπορει να παει στο γιατρο μονο του.

Το ποσα φυσικα διατιθεται ο καθενας να κανει για το παιδι ή το σκυλι του ειναι σχετικα ...

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το σκυλί σου έχει θέμα!! Βάλτον ως επείγουσα προτεραιότητα και πήγαινε στο γιατρό. Είναι αμαρτία να το βλέπεις να σέρνεται έτσι. Μην ψάχνεσαι στα φορουμ.:(

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6

Κατα τ'αλλα, ασχετα με τον αριθμό των παιδιών, το σκυλί είναι υπ'ευθύνη σου, katerina78. Αν δεν έχεις τα μέσα να το φροντίσεις όπως του πρέπει, επρεπε να του βρεις ένα σπίτι που να μπορούν να το κάνουν. Εξετάσεις πρεπει να γίνονται κάθε 6 μήνες για καλααζαρ και ερλιχίωση και για μια γενική κλινική εικόνα. Να πάς μαζί με τα τρία παιδιά στον κτηνίατρο, για να δουν κι αυτά πως φέρεται ένας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ άνρωπος προς το ζώο που έχει αναλάβει και να κάνουν κι αυτά το ίδιο αργότερα. ΜΗΝ αφήσεις να μαθαίνουν την ανευθυνότητα.
Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης διαφωνω με την αποψη σου το παιδακιι μιλαει το σκυλακι οχι .......
στον γιατρο οχι αυριο ουτε σημερα εχτες επρεπε να εχεις παει το σκυλακι κοπελα μου αν το πας οταν πεθανει-ω μη γενοιτω- θα ειναι αργα πια

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
Katerina78 πρεπειναπας σε κτηνιατρο.
αν ειναι ετσι εβδομαδες δεν εχεισημασιατιεχει.
σημασιαεχει να παρει ορο κτλ...γιατι ενα ζωωο που ειναι σε τετοια κατασταση εβδομαδες (διαρροια,εμετοι) ειναι αφυδατωμενο , και υποσιτισμενο.
Μακαρινα βγω ψευτης αλλα .....

πηγαινεσε γιατροκαι οταν μπορεσεις πες μου.:

1) εμετοι? υγροι ήκαι στερεα εβγεναν? σε σχεση με την ωρα που ετρωγε,? ειχε αιμα ο εμετος?
2)διαρροια? νερο? βλεννα(σα μυξα)στα κοπρανα ειχε? Αιμα?
3) τρωει κοκαλα?
αλλασου ξαναλεω πρωτα πρεπει πρωτα να σταθεροποιηθεια αλλιως θα το χασετε το σκυλακι.
3