Βοήθεια !!!! έκλεψε και μασούλησε κόκκαλο κοτόπουλου!!!


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Πάντως (και τα λέω για να τα ακούω κ εγώ) χρειάζεται ψυχραιμία! Καταλαβαίνω απόλυτα και το άγχος και τις αντιδράσεις υπερβολής τα κάνω περισσότερο μη σου πω απλά προσπαθώ να το συζητάω μπας κ καταφέρω να το κοντρολάρω λίγο γιατί "χτύπα ξύλο" στην στραβή χρειάζεται όσο περισσότερη ψυχραιμία γίνεται. Για το καλό το δικό τους!
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δε βαριέσαι, τα ίδια κάνω κι εγώ, βλέπε φάση με τις 120 λουτεΐνες που κατάπιε το Μάιο το μικρό κτήνος!! Κόντεψα να πάθω αποπληξία μέχρι να μάθω αν ήταν τοξικές ή αν θα του φράζανε το άντερο.

Τώρα όχι μόνον τρώει ντομάτες αλλά χτες το βράδυ με σκούνταγε κιόλας να του δώσω από την ντοματοσαλάτα μου με τον ίδιο τρόπο που θέλει να του δίνω το φρούτο του, δηλαδή κομμένο σε κομμάτια και να του το βάζω στο στόμα!!!!!:flip:

Και ναι, Έλλη, ο σκύλος είναι σα μωρό και παραμένει μωρό για πάντα...
Σάρα τι είναι οι λουτεϊνες ??? :confused::confused:

Και ναι, τα φρούτα κι' εμείς έτσι τα τρώμε... μήλα και αχλάδια κομμένα ψιλά-ψιλά κομματάκια και τάϊσμα στο στόμα από το χέρι της μαμάς. :D

Έλλη έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Σπούκυ είναι για μένα το μωρό μου. :)
 




Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δες τα κατορθώματα του μικρού απαίσιου εδώ:
ο.κ. το Μουφ έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να ζήσει, αφού δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα.

Και ο δικός μου έκανε κατά καιρούς διαολιές, αλλά σαν κουτάβι, τώρα έχει σταματήσει. Για να μην πω ότι αύριο πάω για καινούργιο κάδο στην κουζίνα, ψάχνω να βρω κάποιον που να μην ανοίγει εύκολα. :)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μωρέ μακάρι να μπορούσα να βρω κάδο που να μην ανοίγει εύκολα και που να ικανοποιούσε επίσης την ελληνική μικροαστική αισθητική μου!! Δεν υπάρχει όμως... :( Οπότε έχω τον ωραίο, ξύλινο κάδο των Άμις είτε για ανακύκλωση πλαστικών είτε άδειο και τα κανονικά σκουπίδια στο έτσι στην αποθήκη. Έχω βάλει καλού-κακού και συναγερμό στον ξύλινο κάδο (που πάει και με τα έπιπλα!) μην πάει και μασουλήσει αλλά φοβάμαι να αφήσω κανονικά σκουπίδια διότι πρώτον μπορεί να πάει το μικρό κτήνος και να μου τα κάνει όλα χάλια και δεύτερον αν αρχίσει να βαράει ο συναγερμός θα πλακώσουν οι γείτονες με την αστυνομία και θα μου σπάσουν την πόρτα νομίζοντας κι εγώ δεν ξέρω τι!
 




kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο κάδος που είναι μέσα στο ντουλάπι και ανοίγει με το πορτάκι του ντουλαπιού είναι ο καλύτερος
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μπα, δεν έχουμε τέτοιο σύστημα. :( Ο δικός μου μπαίνει κάτω από τον πάγκο-μπαρ της κουζίνας και το ξύλινο έπιπλο των Άμις είναι τέλειο. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.... &*&#*&*#$(#(*($(@)#)(Μουφ!:mad::mad::mad::mad::mad:
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
ο κάδος που είναι μέσα στο ντουλάπι και ανοίγει με το πορτάκι του ντουλαπιού είναι ο καλύτερος
Τι κρίμα που τα ντουλάπια μου έτσι όπως είναι δεν προσφέρονται....
Κάτι θα βρω όμως που θα μου πάει!
Προς το παρόν έχω βάλει ένα βάρος επάνω στον κάδο για να μην έχουμε τις χθεσινές ιστορίες.

Αν και δεν το νομίζω πια. Εχθές με το που τον τσάκωσα να έχει βγάλει τη σακούλα έξω, την βούτηξα όπως ήταν και άρχισα να την ταρακουνάω μπροστά στα μούτρα του, κατσαδιάζοντας τον ταυτόχρονα.
Το μαύρο χρώμα της σακούλας σε συνδυασμό με το δυνατό χρατς-χρουτς που έκανε, συν η κατσάδα, πρέπει να έπιασαν τόπο.
Είχε κολλήσει στην γωνία στο ψυγείο και τα αυτιά είχαν κατέβει στους ώμους.... :)

Τώρα το θυμάμαι και γελάω αλλά εχθές κοψοχόλιασα...
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το ότι φοβηθηκε με το ολο σκηνικο, βασικο μερος του οποιου ησουν εσυ η ιδια, δεν σημαινει απαραιτητα ότι από δω και περα θα βλεπει αρνητικα τον καδο και θα αποφευγει την σακουλα.

Αν φοβερίσεις έναν σκυλο κραδαινοντας μια μπριζολα (κοπάνα την και στο κεφαλι του αν θελεις), θα παψει να λαχταραει μπριζολες?

Ή αν σκαλωσει ένα κοκαλο στον λαιμο του, θα παψει να θελει κοκαλα? Τον διορθωσε το κοκαλο από μονο του και αυτή η εμπειρια θα λειτουργησει αποτρεπτικα στο μελλον?

Η «διορθωση» ή εκφοβισμος πρεπει να προελθει από τον ιδιο τον καδο/σακουλα ή το κοκαλο ή τον άμεσα περιβαλλοντα χωρο (λιγα εκατοστα κοντα του), αλλά με άλλους τροπους.

Αλλά επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι, καλυτερα ο καδος να βρισκεται σε σημειο μη προσιτο ή να σφραγιζει, όπως ηδη αναφερθηκε, και να μην εχουμε διαθεσιμες «φολες» στο ιδιο μας το σπιτι.

Ριξε μια ματιά στο λινκ. Νομιζω οτι μπορεις να βολευτεις και μαλιστα φθηνα:

http://www.rackpoint.gr/Product.asp?ID=2274

Κάθε φορα που ο σκυλος κλεβει και τρωει, αυτοεπιβραβευεται (όπως λεει η Ζιβαγκο) και θα το επαναλαβει με την πρωτη ευκαιρια.

Συχνα στα σκουπιδια πεταμε πραγματα επικινδυνα, τα οποια πασαλειμενα με ζουμια από κρεατα και διάφορα αποφαγια, ελκουν τον σκυλο και μπορει να αποβουν μοιραια.
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
harryf3 :
Μόλις αγόρασα κάδο! όχι ακριβώς αυτόν, αλλά κάτι αντίστοιχο που μαγκώνει....
Σ' ευχαριστώ όμως για την συμβουλή. Έχεις δίκιο σ' αυτά που λες. Απλώς τόσο καιρό τώρα δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα και εγώ είχα ησυχάσει.
Τελικά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ποτέ με τα ζουζούνια μας...
 


Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
μολις αρπαξε κ ο δικος μου ενα κοκκαλο κοτοπουλου απο τα απομειναρια ..ευτυχως τον καταλαβα κ εχωσα σχεδον ολα τα δαχτυλα μου μεσα στο στομα του κ του τα πηρα... ( τωρα λεω ή καταπινει κ τα χερια μου μαζι ή τον γλυτωνουμε..)αλλα του τα πηρα !! δεν τον μαλωσα,δεν του μιλησα καν -δεν ξερω αν εκανα καλα, αρχικα δεν του μιλησα για να μην αρχισει το κυνηγητο- τελικα πηγε στη γωνια του κ μετα στο μπωλ με τις κροκετες ( τις οποιες σνομπαρε πιο πριν γιατι πονταριζε στα αποφαγια)..ελπιζω να μην καταπιε κανενα μικρο..αν κ του εβγαλα οτι ειχε βαλει στο στομα του νομιζω..
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλά έκανες και δεν του μίλησες στην αρχή. Κι' εγώ το ίδιο είχα κάνει, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω το χέρι μου μέσα στο στόμα του και να ψάχνω, μόνο που τα είχε ήδη καταπιεί.
Βέβαια, του μίλησα μετά !! :D

Τελικά, αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Ειδικά με καινουργιους πειρασμούς.

Τα είχες έξω τα απομεινάρια της κότας, ή χώθηκε κι' ο δικός σου στον κάδο? :)
 


Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
μολις ειχα μαζεψει το τραπεζι κ τα ειχα αφησει στον παγκο αλλα ειχα βαλει κ αλλα πιατα απο πανω για να μην τα παρει..μεχρι να παρω μια ανασα απο το φαι ( τελειες οι χυλοπιτες ! :D )

μωρε τι καλος που ειναι ο σκυλακος μου..ουτε μετα του μιλησα
αντιθετα τον αφησα ,αδιαφορια κ ηρθα να γραψω το συμβαν ..αυτος αφου εφαγε ,ηρθε διπλα μου κ καθισε προσοχη ( θεση "κατσε") κ με κοιταζε. αφου εγω δεν τον κοιταζα καν ,με "ενοχλησε" λιγο με την μουσουδα του σαν να μου λεει " ελα εδω ειμαι..ειμαι καλο παιδι"

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι με αφησε να εξερευνησω το στομα του χωρις καν να κανει την παραμικρη κινηση!
αχουτο μωλε..
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Και ο δικός μου έτσι κάνει, χώνω το χέρι μου μέσα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Είναι θέμα εμπιστοσύνης αυτό. Μας εμπιστεύονται απόλυτα γι' αυτό και μας αφήνουν. Βέβαια ετούτο εδώ το μικρό γενικά δεν είναι δαγκωνιάρικο, δεν έχει δαγκώσει ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον εμένα.

Εντάξει, μην ανησυχείς. Μην κάνεις το λάθος που έκανα εγώ την πρώτη μέρα και δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα, σηκωνόμουνα κάθε μισή ώρα και τον έλεγχα. Τελικά δεν έπαθε τίποτα, ευτυχώς.
Την άλλη μέρα που μίλησα με τον γιατρό μου είπε "ο Σπούκυ είναι καλά... εσένα δεν βλέπω καλά...". :D

Δεν ξέρω σ' αυτή την περίπτωση ποιο είναι το πιο σωστό. Το δικό μου το μάλωμα και με την σακούλα να ταρακουνιέται χρουτς-χρουτς ή η δική σου συμπεριφορά, να μην του πεις τίποτα?
Κανένας ειδικός να μας πει?

Άσχετο: κοκκινιστές οι χυλοπίτες ή άσπρες? :)
 


Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
δεν ειμαι ειδικος.αντιθετα,ασχετη..
αλλα εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι κ θεμα σκυλου..οποτε του λεω " τι κανεις εκει? τι πραματα ειναι αυτα?" κ δειχνω απογοητευμενη κ δεν του μιλω-αδιαφορω..πιανει πολυ περισσοτερο απο το να το παιζω "αυταρχικη μαμα που μαλωνει."

ασχετο: κοκκινιστες :D κ μου επεσαν βαριες αλλα δεν κρατιομουν ( αλλα τον σκυλο να τον εχω υπο περιορισμο να μην παρει μεζεδακι καθως τρωμε..αδικη κενονυα :D )
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ούτε εγώ είμαι ειδική, αν σκεφτείς κιόλας ότι ο Σπούκυ είναι ο πρώτος μου σκύλος, φαντάσου...
Γι' αυτό και πανικοβάλλομαι εύκολα, φοβάμαι την άγνοια μου περισσότερο παρά τις σκανταλιές του Σπούκυ.

Μπα, για αυταρχική μαμά ούτε εμένα με κόβω... όλη η φασαρία ήταν δευτερόλεπτα και στο στυλ "γιατί άνοιξες τη σακούλα, έ?". Ίσως κάποιος ειδικός εδώ στο φόρουμ, μάλλον εκπαιδευτής, μας πρότεινε μια άλλη τακτική...
 




Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
χαχαχα :D:D
λες? μπα δεν νομίζω...

Πάντως τα διαολάκια μας έτσι και τους κατσικωθεί η σκανταλιά θα την κάνουν δεν υπάρχει περίπτωση....

Να σου πω τι μου έκανε μια φορά το τερατάκι μου όταν ήταν περίπου 6-7 μηνών?

Έτρωγα ένα απόγευμα γιαούρτι, το παραδοσιακό αυτό που είναι στο πήλινο. Ξέροντας ότι του αρέσει πολύ του άφησα μια ποσότητα μέσα στο κεσεδάκι, ίση με δυο κουταλιές της σούπας και του το έδωσα να το γλύψει.
Βουτάει ο δικός σου το κεσεδάκι με τα δόντια και πάει στο μπαλκόνι να το απολαύσει... μετά από αρκετή ώρα άρχισα να αναρωτιέμαι πόση ώρα χρειάζεται για να γλύψεις λίγο γιαούρτι και γιατί δεν ακούγεται...
Βγαίνω στο μπαλκόνι και τι να δω ? είχε σπάσει με τα δόντια του το πήλινο κεσεδάκι και το μασούλαγε !!!!
Μάζεψα όπως-όπως τα κομμάτια, τα συναρμολόγησα να δω τι λείπει, και έλειπε.... έλειπαν δυο μεγαλούτσικα κομμάτια, ίσα με δυο καλές μπουκιές.

Πήρα έντρομη τον κτηνίατρο (τι έχει τραβήξει αυτός ο χριστιανός με μένα...) ο οποίος με ηρέμησε λέγοντας μου "ψυχραιμία, ο πηλός είναι βασικά χώμα, θα τον βγάλει στα κακά χωρίς συνέπειες... παρακολούθα τον".

Τρεις μέρες παρακολουθούσα τα κακά του Σπούκυ και σιγά μην κατάλαβα που ήταν ο πηλός. ΄Επρηζα και τον γιατρό....
Ο οποίος μου έκανε και πλάκα: "ψάχνε τα κακά του... αν βγάλει τουβλάκια, κράτα τα για ενθύμιο....".

Τι άλλο να πω με το ζουζούνι που έχω? τα συμπεράσματα δικά σου....
 


Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
αχαχαχ
( ξεφυγαμε ελαφρως )
εχω φτιαξει διακοσμητικα μπωλ κ σουβερ απο αμμο..
τα οποια τα ανακαλυψα στις αφοδευσεις του φιλαρακου..μαζι με τις "παστουλες" εβγαζε κ αμμο..
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.134
Μηνύματα
896.056
Μέλη
19.947
Νεότερο μέλος
Isabelmysa