Βοήθεια...αιμοραγια!

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
Γεια σε ολους...χρειαζομαι την βοηθειά σας. Το σκυλι μου ειναι θυληκο και εδω και καποιες μερες εχει αιμοραγια απο το αιδοίο και δεν τρώει...τι μπορει να συμβαινει?Δυστυχως δεν γνωριζα τι συμβαινει διοτι ελειπα και δεν με ενημερωσαν. Αυριο θα την παω στον κτηνιατρο!

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
Οχι ηταν πριν καποιο καιρο...το αιμα ειναι αρκετο...και δεν γυριζει καν να κοιταξει το φαγητο...!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι ηλικία έχει??? είναι στειρωμένη? πες μας κάποια πράγματα παραπάνω να καταλάβουμε την ανησυχία σου!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάρε τώρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο, μπορεί να είναι κατι σοβαρό, μην το αφήνεις στην τύχη!

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
Είναι 9 χρονών, δεν ειναι στειρωμενη την εχω ζευγαρωσει μια φορα πριν 5-6 χρονια,και ειναι ρατσας Golden Retriever

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Σιγουρα μονο ο κτηνιατρος μπορει να δωσει απαντηση. Οπωσδηποτε αμεσως επισκεψη. Εμεις μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.
Εχεις δει αν εχει πυρετο?
(Η αιμοραγια ειναι συμπτωμα της ερλιχιωσης οπως και η ανορεξια. Καλο θα ηταν να κανετε εξετασεις και για αυτο. )

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το πιο πιθανο πυομητρα.Μην καθεσαι και μην περιμενεις το αυριο γιατι ηδη το εχεις καθυστερησει.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι μην το καθυστερείς ούτε δευτερόλεπτο!! Πάρε τηλέφωνο.
Πότε τις έκανες τελευταία φορά εξετασεις;;;;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα γίνω κακιά το ξέρω, αλλά ρε παιδιά, βλέπουμε ότι ο σκύλος μας έχει πρόβλημα, αιμοραγεί και αντί να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα να βρούμε κτηνίατρο μπαίνουμε σε ένα φόρουμ και ρωτάμε τι μπορεί να είναι.
Ναι ελφάκι το καταλαβαίνω ότι ανυσηχείς και θες να ακούσεις γνώμες, αλλά εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα άρρωστο σκύλο!
Μπορεί να βρεις βοήθεια σε χίλια δύο θέματα, ακόμα και συμβουλές περί υγείας, αλλά όταν το θέμα είναι τόσο σοβαρό, προέχει να πάει η σκύλα σε γιατρό ΤΩΡΑ!