Βοήθεια...αιμοραγια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ελφάκι, θα συμφωνήσω με τους άλλους. Όταν ο δικός μου ο σκύλος πήγε και κατάπιε εκείνες τις βιταμίνες πριν από έξι μήνες πήρα τηλέφωνο το πρώτο βοηθειών σκύλων που με παρέπεμψε στο κέντρο δηλητηριάσεων σκύλων. Μόνον όταν βεβαιώθηκα ότι το Μουφ είναι καλά έκανα ποστ στο φόρουμ, κυρίως για να παραπονεθώ και να το βγάλω από μέσα μου γιατί με ανησύχησε το μικρό απαίσιο. Δε ρώτησα το φόρουμ όμως πράγματα που μόνο κτηνίατρος μπορεί να μου πει όταν πρόκειται για επείγον περιστατικό.

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
το ξερω ρε παιδια απλα ειμαι φοιτητρια γυρισα χθες το βραδυ αργα στην πολη μου...το σκυλι το εχει η μητερα μου και δν μου ειχε πει τιποτα...και μολις το εμαθα αρχησα να ψαχνομαι...και το προωλημα δν ειναι η αδιαφορια...η μητερα μου δν εχει χρηματα...γι'αυτο 8α κανονισω αυτες τισ μερες που 8α ειμαι εδω να δουλεψω για να μπορεσω να πληρωσω οτι χρειαστει...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Βρε elfaki έχεις καταλάβει ότι χάνεις χρόνο γράφωντας στο forum ;;;
Πηγαινε το σκυλο στο γιατρο και μην ανησυχείς για το οικονομικο.
Κανε μια συμφωνία να του τα δώσεις όταν έχεις.
edit: Γραφαμε μαζι.
Καλη τύχη και περιμένουμε νεα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σε καταλαβαίνω βρε ελφάκι και εγώ φοιτήτρια είμαι αλλά τα έχω υπολογίσει αυτά.
Μπορεί να τρώω κάθε μέρα φακές αλλά η σκύλα μου 8,5 ευρώ τα 800 γραμμάρια τροφή τρώει.
Αυτά τα υπολογίζεις, πρέπει να έχεις χρήματα για έκτατες ανάγκες, πάρε δανεικά!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την σκύλα σου, μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μια ιδέα ακόμα: εγώ άνοιξα τραπεζικό λογαριασμό για το Μουφ. Και όχι, δεν του βάζω εκατομμύρια, αλλά του καταθέτω ένα μικρό ποσό κάθε μήνα. Εφόσον είσαι φοιτήτρια κοίταξε μήπως μπορέσεις να βάζεις λεφτά στην άκρη, όσο μικρό και να είναι το ποσό βάζε κάθε μήνα ώστε να αντιμετωπίσεις τυχόν έκτακτα και μεγάλα έξοδα.

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
Ευτυχως που την προλάβατε.
Ξέρεις, η πυομήτρα είναι πολύ "υπουλη".
Η προληψη είναι η στείρωση.
Όλα θα πανε καλα ομως :)
Όποτε έχεις χρόνο ρίξε μι ματιά σε αυτό.
γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια
Δεν το γνωριζα αυτο μου το ειπε ο γιατρος μακαρι να το ηξερα θα την ειχα κανει!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κατ' αρχήν ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ αλλά.... 9 χρόνια κανένας κτηνίατρος δεν σε είχε ενημερώσει για αυτό το ενδεχόμενο?

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
Ευχαριστουμε και οχι δυστυχως κανενας και αυτος ειναι ο τριτος που αλλαζω πρωτη φορα σημερα πηγαμε και φαινεται οτι ειναι ο πιο αξιολογος...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ποιες περιοχές σε βολεύουν;

Ισως είσαι κοντά σε καποιον καλο κτηνίατρο και δεν το ξέρεις.

Αλλα δεν κατάλαβα:
Ο κτηνίατρος σε παρότρυνε να τη ζευγαρωσεις;

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
Βρισκομαι στην Ξανθη.Ειχαν πει στη μητερα μου ,γιατι τη ρωτησα τωρα εγω δν ηξερα προσωπικα, οτι θα ηταν καλο να στειρωθει αλλα δν της ειχαν πει τι μπορει να παθει και ουτε το ειπαν σαν να ειναι κατι αναγκαιο!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Περαστικά στο σκυλάκι καταρχήν.
Να ξέρεις πως πρέπει να της κάνετε συχνές εξετάσεις γενικά για να αποφύγεται παρόμοια περιστατικά.
Ενημερώσου από το φόρουμ, υπάρχουν πολλά θέματα να διαβάσεις!

elfaki

Member
22 Οκτωβρίου 2010
18
0
Ευχαριστω να σαι καλα...γενικα στο φορουμ γραφτηκα σημερα για να βρω βοηθεια. Μετα απο αυτο το περιστατικο θα ενημερωνομαι ποιο καλα για να μην της συμβει ξανα κατι κακο...!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ελπίζω να παραμείνει μαζί μας, να είσαι σίγουρη πως θα κερδίσεις πολλά :)
Και πάλι περαστικά στο σκυλάκι, εύχομαι όλα να πάνε καλά!