Βοήθεια για επιλογή τροφης!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οσο για υπερδοσολογια: αντιθετως δεν μου τρωει το βραδυ καθολου. Εκει που ετρωγε και στις 10 το βραδυ τωρα τρωει κατα τις 5 που γυρναω και μετα τιποτα μεχρι το πρωι.[/QUOTE]
Δεν εννοω γενικα, προσεξε την ποσοτητα του καθε γευματος... Το στομαχι δεν ειναι μηχανικο, αν παρολο που την τρωει ειναι υπερδοσολογια μπορει να κανει διαροια...

Sent from my Liquid Metal using Tapatalk

Harry13

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2010
48
0
Την μικρη την πηρα απο οικογενειακο μας φιλο οταν ειχε απογαλακτιστει οποτε της εδινα απο την αρχη την ρουαλ με λιγο νερο. Μαλλον θα περιμενω κανα δυο εβδομαδες και μετα αν συνεχιστει η διαρροια θα της παρω την acana gr και θα την προσθετω με την αναλογια που μου ειπες.

Thanx!

PANTELHS

Active Member
19 Ιανουαρίου 2011
41
0
παιδια εχω και εγω ενα GSD 1 ΕΤΟΥ..εχι μεγα οισοφαγο και ειχε χασει αρκετο χρονο απο την αναπτηξη του τον πιρα 17 κιλα και σε δυο μηνες πηγε 26..μου ειπαν 26 κιλα για gsd 1 ετους ειναι λιγα..τι τροφη μου προτηνετε, και τη ποσοτητα?

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
παιδια εχω και εγω ενα GSD 1 ΕΤΟΥ..εχι μεγα οισοφαγο και ειχε χασει αρκετο χρονο απο την αναπτηξη του τον πιρα 17 κιλα και σε δυο μηνες πηγε 26..μου ειπαν 26 κιλα για gsd 1 ετους ειναι λιγα..τι τροφη μου προτηνετε, και τη ποσοτητα?
αυτο μας μπερδευει ολλουσ.το θεμα τροφης.εγω του δινω eukanuba και σε λιγες μερες θα του ξεκινησω royal canin junior maxi...στα συστατικα η royal ειναι καλυτερη σε ολα απο την eukanuba...θα δειξει η πορεια....το θεμα τροφης ειναι δυσκολο.τον εχεις ενα χρονο κ αμομη δεν ξερεις ποια τροφη του πηγαινει καλα?απο θεμα ποσοτητας θα δεις ποσο αναγραφει πισω η σακουλα κ θα δωσεις λιγο παραπανο..πχ ο δικος μου ηταν αδυνατοσ κ η eukanuba ελεγε πωσ για τα κιλα του και την ηλικια του ηθελε 450gr κ εγω του δινω 600gr...και του δινω 600 τωρα στα τελειωματα της τροφης και εχει παρει κιλα ο σκυλος αρκετα παραπανο.οποτε δες ποσο λεει για τα κιλα και την ηλικια του και δωσε καμια 150gr παραπανο..δικια μου αποψη φυσικα

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ποσα κιλα ηταν ενος ετουσ και ποσο τροφη του εδινες?
ενος ετουσ δεν ητανε ποτε ακομη...4 μηνων ειναι σχεδον...και ειναι 17 κιλα........ενος φιλου μου 5.5 μηνων και ειναι 23 κιλα...αμα εχει προβλημα στο στομαχι να του δωσεισ hills i/d ...αλλα καλυτερα συμβουλεψου εναν καλο κτηνιατρο..και σε εναν μηνα θα σου γινει super ο λυκος

PANTELHS

Active Member
19 Ιανουαρίου 2011
41
0
58 εκατοστά

.......................................................................................
Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
PANTELHS
απαγορευονται τα greeklish.....

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
δεν έχω δεί τέτοια τροφή - καινούργια είναι?

το θέμα ξηρά τροφή είναι πολύπλοκο
κοιτάμε τα συστατικά ,τουλάχιστον να μην έχουν απαράδεκτες συντηρητικές ουσίες
να έχουν κρέας κυρίως και όχι όλα τα υπόλοιπα
και να ταιριάζει στον σκύλο μας....

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
γεια gsd 12 μηνων? με μεγα οισοφαγο?οπου θα μπορω και να τη λιωσω?
Πρέπει να βρεις μια τροφή αφυδατωμένη και όχι ξηρά τροφή.

Συνήθως ονομάζονται ‘dehydrated dog food’.

Το μαγειρευτό δεν το σκέφτεσαι καθόλου;

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Μου κάνει εντύπωση που δεν την ξέρετε την Bosch.Είχα διαβάσει γι αυτήν πιο παλια σε μια άλλη συζήτηση και λέγανε οτι είναι καλή τροφή.Ετσι μόλις την βρήκα σε ένα κατάστημα με τροφές την αγόρασα αμέσως.Αλλά με την ευκαιρία του θέματος είπα να σας ρωτήσω γιατί δείχνετε να ξέρετε καλά το θέμα τροφή.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Λέγοντας χόρτο τί εννοείτε; Αυτή που πήρα εγώ έχει 21,5% πρωτεϊνες και αυτό το ποσοστό μου είπαν οτι είναι μια χαρά για μικρόσωμο σκυλάκι που μένει κυρίως μέσα στο σπίτι.Τί θα πρέπει να έχει μια τροφή για να μην είναι χόρτο;
Συγνώμη αν ρωτάω βλακείες αλλά δεν έχω ιδέα γι αυτό το θέμα και όσο πιό πολύ διαβάζω τόσο μπερδεύομαι.