Βοήθεια... δεν ξέρω τι έχει...

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
39
Πειραιας
Πως το κρίνεις; Ησουν παρών;
Κρινω με βαση αυτα που εγραψε ο φιλος εδω και μονο βαση αυτων εκφερω γνωμη καθως καλοπροαιρετα πιστευω πως λεει αληθεια.
Η κατασταση μαλλον ηταν πολυ σοβαρη και δεν προλαβαινε ουτε καταγγελιες να κανει,ουτε να παρει το F-16 να πεταχτει Θεσσαλονικη στη κτηνιατρικη...
Mareco,αν ο ''τσαρλατανος'' δεν ειχε βοηθησει και του ειχε κλεισει την πορτα στα μουτρα,ο σκυλακος που θα ηταν τωρα;Τι πιστευεις;

Και επαναλαμβανω για τους μη γνωριζοντες ελληνικα εδω μεσα(η τους αρνουμενους να καταλαβουν εστω)...:'' δεν επικροτω την ενασχοληση ασχετων με την κτηνιατρικη''...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το σκυλάκι μου είναι πολύ καλυτερα...Μεγάλη διαφορά...
Του δώσαμε αντιβίωση και ενα αντιφλεγμονώδες.
Όσο για την καταγγελία έχετε δίκαιο σε ότι λέτε..... αλλά ετσι είναι αυτός... Τη χρειαζεται για να κανεις καταγγελία; γίνεται επώνυμη ή ανώνυμα;;
Ποιός του έδωσε αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη ??

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
εγω να σταθω αλλου?ειχε ατυχημα του εκοψαν το ποδι..οκ απροσεξια μια φορα εφυγε τον χτυπησε αυτοκινητο αεροπλανο τρενο δεν ξερω τι..μετα..πηγε καπου κ γυρισε κουτσενοντας προφανως απο χτυπημα παλι απο διαστιμοπλοιο υποβρυχιο ή τον σουπερμαν δεν με νοιαζει τι...ποτε θα παρεισ αποφαση να περιορισεισ τον σκυλο σου με καποιο τροπο?οταν δεν θα υπαρχει πια ή οταν του τελειωσουν τα ποδια?οκ..καλος ο ντοκτορ χου...και το γκρεις ανατομι ωραια τα λεει αλλα πιο πιθανο το βλεπω να πεταγα τον κτηνιατρο στη θαλασσα αν δεν αναλαμβανε το σκυλο μου παρα να αφησω να κανει μια τετοια επεμβαση η λωρα απο το μικρο σπιτι στο λιβαδι που μεγαλωσε με τα προβατα και ξερει απαυτα!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
εγω να σταθω αλλου?ειχε ατυχημα του εκοψαν το ποδι..οκ απροσεξια μια φορα εφυγε τον χτυπησε αυτοκινητο αεροπλανο τρενο δεν ξερω τι..μετα..πηγε καπου κ γυρισε κουτσενοντας προφανως απο χτυπημα παλι απο διαστιμοπλοιο υποβρυχιο ή τον σουπερμαν δεν με νοιαζει τι...ποτε θα παρεισ αποφαση να περιορισεισ τον σκυλο σου με καποιο τροπο?οταν δεν θα υπαρχει πια ή οταν του τελειωσουν τα ποδια?οκ..καλος ο ντοκτορ χου...και το γκρεις ανατομι ωραια τα λεει αλλα πιο πιθανο το βλεπω να πεταγα τον κτηνιατρο στη θαλασσα αν δεν αναλαμβανε το σκυλο μου παρα να αφησω να κανει μια τετοια επεμβαση η λωρα απο το μικρο σπιτι στο λιβαδι που μεγαλωσε με τα προβατα και ξερει απαυτα!!
συμφωνω, ειναι κ αυτο ενα μεγαλο θεμα. το να αφηνεις το σκυλι σου μονο του να κυκλοφορει οριστε τι αποτελεσματα ειχε. να τραυματιστει και να του κοψουν το ποδαρακι του. παρολα αυτα συνεχισε το σκυλι να κυκλοφορει μονο του με αποτελεσμα να χτυπηθει καπως, δευτερη φορα. δεν ανησυχεις οτι οταν τριγυρναει μονο του καποιος μπορει να το χτυπησει, να το σκοτωσει, να το φολιασει κλπ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ο κύριος που το έκανε το χειρουργείο τότε για να του αφαιρέσουν το πόδι, δεν ήταν καν κτηνίατρος... απλά καποιος που λατρεύει τα ζώα...ο κτηνίατρος του νησιού ασχολείται μόνο με παραγωγικά ζώα...έτσι μας είπε....
Θα τον πάρουμε αύριο πάλι σε εκείνον...απλά ανησυχώ γιατί τι μία δείχνει να καλυτερεύει και την αλλη να χειροτερεύει....
Με έχουν καλύψει σχεδόν όσα έχουν γραφτεί ήδη !!

Αυτό που έχω να σου πω πέρα απο τις επιλογές που έκανες στο παρελθόν και αν σε ενδιαφέρει όντως το μέλλον..
Αντιλαμβάνεσαι πως αν σου κάνω εγώ μια εγχείρηση, όσες γνώσεις και αν έχω..οι πιθανότητες να μην κάνω λάθη είναι μηδαμινές.

Το σκυλί μπορούσε να πεθάνει από πάρα πολλές αιτίες σε αυτήν την εγχείρηση.., πολλά αίτια θα μπορούσαν να προκαλέσουν επίσης μεγάλα προβλήματα όχι μόνο κινητικά αλλά και αίτια που θα μπορούσαν να προκληθούν μετά και να συντρέχουν κίνδυνοι για την ζωή του.

Θέλω να πιστεύω πως δεν θα πράξεις κάτι λιγότερο από ότι θα έκανες για έναν άνθρωπο και πιστεύω πως αντιλαμβάνεσαι πως το σκυλί χρίζει άμεσης εξέτασης από έναν πραγματικό κτηνίατρο.

Ότι άλλο πούμε και όσο πιθανολογήσουμε μέσα στο ίντερνετ.. θα είναι ουτοπικό και δεν θα βοηθήσει.

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εγω ξέρω ότι μια επέμβαση θέλει εξετάσεις, ακτινογραφίες, αποστείρωση, γάζες, κλωστές για ράμματα, σταθερό χέρι, γνώση πάνω απο όλα, και παρακολουθηση μετα και με φάρμακα και εξτρα εξετασεις/ακτινογραφίες. Υπάρχουν κίνδυνοι για επιπλοκές, αιμορραγία, να πειραχτεί νεύρο, παράλυση μέχρι και θάνατο.
Τυγχάνει να γνωρίζω απο πρώτο χέρι ότι οι τηλε-επεμβάσεις είναι πράγμα δύσκολο και μη επιθυμητό ακόμα και απο μεγαλοχειρουργούς. Τωρα αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που δεν είναι καν σχετικός με την επιστημη και η Ανατομία δεν είναι παιχνιδάκι να την μάθεις, έπιασε και έκανε τετοια επέμβαση και το σκυλι ζει, ειναι καθαρά Θαύμα, για μένα. Ελπίζω να μη συνεχίσει να παιζει τον Σωτήρα και σε άλλα πλάσματα...

Και κάτι άλλο, σε ένα νησι με τόσα προβλήματα, το ιντερνετ ήταν τοσο σταθερό ώστε να μη χαθεί η επαφή με την κτηνίατρο στη Γερμανία ή δεν υπήρξε καν κάτι τέτοιο, αλλά ηρθαν με φαξ όλες οι σημειώσεις και τα σχέδια; Αποκλειεται να μην υπάρχει ένας γιατρός άνθρωπος να κάνει κάτι, ακομα κι αν δεν ηταν κτηνίατρος. Αποκλείεται και ο κτηνίατρος που αρνήθηκε να μην άλλαζε γνώμη αν του μιλούσαν/πίεζαν οι δημαρχοι και ο κύκλος του. Χανεται η αξιοπιστία του όπως και να έχει.

Σκέψου αν πάθαινες εσύ κάτι πώς θα δρουσες.

poups123

Member
26 Ιανουαρίου 2011
16
0
Πολλά λέτε...και κρίνεται χωρίς να δείτε και βγάζεται πολλά συμπεράσματα....
Δεν μπορείτε να φανταστείτε... τοτε τι πέρασα......τι αγωνία και τι ξενύχτια....δεν είχα άλλη επιλογή... τι να έκανα; ήμουν και μόνη... η οικογενειά μου έλειπε.. Αθήνα για κάποιο επείγον ιατρικο θέμα......τι να έκανα; να τον αφηνα με τη γαγγραινα στο πόδι να μου πεθάνει;;;;;; και να υποφέρει; ... ο κτηνίατρος δεν λειτουργεί με μεσα.... κάνει ότι του γουστάρει και δεν έχει κανένα να τον ελεγχει...
Λεφτά δυστυχώς δεν έιχα να τον μεταφέρω σε άλλο νησί.... Εξάλλου έπρεπε να δράσω άμεσα... και ναι ρίσκαρα... δεν είχα άλλη επιλογή....Εσείς τι θα κάνατε;;;; για πείτε μου;;;;;;;;
Και για να εξηγήσω κάτι που εχετε παρεξηγήσει η επεμβαση δεν έγινε μέσω ιντερνετ.... και θα το ξαναπώ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ........ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ....

Ναι μπορεί να ζει από θαύμα και εμείς εδώ οι κάτοικοι του νησιού από θαύμα ζουμε.... Θέλει ο Θεός και ζούμε.....
Μην κρίνεται... επειδή ζείτε σε πόλη... και τα έχετε όλα στα πόδια σας!!!! Η ανάγκη με έστειλε σε αυτόν...

μένω σε χωριό και έχω μεγαλο κήπο και δίπλα από το σπίτι μου έχει ένα μεγαλο χωράφι και αφήνω το σκύλο μου να τρεξει και να κάνει την αναγκη του εκεί.... τον χτύπησε αυτοκίνητο.. την πρώτη φορα... περνάνε σπάνια αυτοκίνητα από δω γιατί δεν είναι κεντρικός δρόμος...

Ποιός του έδωσε αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη ??
Μία κτηνίατρος... από το τηλέφωνο...
Τώρα είναι μια χαρά... του πέρασε!!!!

Last edited by a moderator:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Είναι ευχάριστο που το σκυλάκι σου είναι καλύτερα.:) Είναι γεγονός οτι σε μικρά νησιά υπάρχουν προβλήματα:)Βέβαια η γάγγραινα δεν παρουσιάζεται μέσα σε μια μέρα...θα μπορούσε να προβλεφθεί με μια ταχύτερη αντιμετώπιση και να μην έφτανε εκεί:( το οικονομικό είναι όντως πρόβλημα:(Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα απο εδώ και στο εξής:)

poups123

Member
26 Ιανουαρίου 2011
16
0
Είναι ευχάριστο που το σκυλάκι σου είναι καλύτερα.:) Είναι γεγονός οτι σε μικρά νησιά υπάρχουν προβλήματα:)Βέβαια η γάγγραινα δεν παρουσιάζεται μέσα σε μια μέρα...θα μπορούσε να προβλεφθεί με μια ταχύτερη αντιμετώπιση και να μην έφτανε εκεί:( το οικονομικό είναι όντως πρόβλημα:(Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα απο εδώ και στο εξής:)
το είχε στο γύψο το ποδαράκι του.....και η σήψη είχε ξεκινήσει από μέσα. γι αυτό και δεν το είδαμε. το πόδι του είχε σπάσει από 3 μεριές... Σε ευχαριστώ για την κατανόηση!

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ολοι σε καταλαβαινουμε..δεν σ κανουμε επιθεση επιδη δεν χειριστηκεσ καλα την κατασταση..απλα αφενος επρεπε να εχεισ πιεσει τον γιατρο με οποιοδηποτε τροπο γιατι στο κατω κατω ειναι η δουλεια του και εφετερου επρεπε να προσεχεισ περισοτερο αφου ηξερες πια οτι μπορει να γινει ατυχημα ακομα κ εκει..τα χειροτερα συμβαινουν εκει π δεν τα περιμενουμε..βλ τροχεα εξω απο την πορτα του σπιτιου μας ατυχηματα μεσα στο ιδιο μασ το σπιτι..:) ελπιζω να ειναι πιο τυχερο στη ζωη του απο εδω και περα!!κ καλο κουραγιο σε ολους σασ..

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να κάνετε τον σταυρό σας να σας φυλάει ο Θεός από χειρότερα. Τι να πω... Βάλε του μια χάντρα του καημένου καλού-κακού.
Δε μας είπες όμως, είναι καλύτερα τωρα;

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
poops123: η οικογενειά μου έλειπε..
Νομίζω ότι μας είπες πως η μητέρα σου κρατούσε την αρτηρία... για να την ράψει ο κατ'ανάγκην κτηνίατρος...
Βέβαια λίγο δύσκολο να κρατήσεις αρτηρία.. Πολύ λεπτή.. γλιστράει... τεράστια η ροή αίματος.. κτλ κτλ κτλλλλλλλ

Μήπως όμως έπρεπε να σκεφτείς να δανειστείς από κάποιον χρήματα να πάρεις τηλέφωνο ένα κτηνίατρο σε κάποιο άλλο νησί να τον ρωτήσεις πως να του κάνεις μία υποδόρια ενδομυική ένεση με ηρεμιστικό που είναι και εύκολη και να τον έβαζες στο δελφίνι...

Επίσης πρέπει να συμφωνήσω με τις προηγούμενες απόψεις ότι έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα ατυχήματα του μωρού σου..
Δεν μπορείς να αφήνεις κανένα σκύλο και για τίποτα έξω μόνο του.. ούτε στην αυλή σου που λέει ο λόγος χωρίς επίβλεψη.. Και τα μωρά μας έχουν περιέργεια.. Δεν τα σταματάει η αίσθηση ενός πιθανού κινδύνου!!!!!!!!

Δεν έπραξες σωστά! Καθόλου σωστά! Και τώρα για τα αντιφλεγμονώδη κτλ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις το στάδιο μίας φλεγμονής ή τι δοσολογία θα ακολουθήσει.
Δανείσου από κάπου και τρέξε το σκύλο σε πραγματικό κτηνίατρο!

Όσο για τον άλλο με τα παραγωγικά ζώα... Μία καταγγελία είναι ότι πρέπει!
Πρέπει να πάρεις τη νομαρχιακή διεύθυνση κτηνιατρικής (κάπως έτσι λέγεται..) και να κάνεις ανώνυμα την καταγγελία σου ..

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αν δεν εισαι Αθήνα ειναι οντως δυσκολο να βρεις γιατρο για το σκυλι σου όποτε τον θες. Παρολα αυτα πιστευω οτι πρεπει να κανεις τα παντα για το ζωο που εχεις παρει υπο την προστασια σου. Εμενα το καλοκαιρι που ημουν διακοπες ετσι ξαφνικα αρχισε και κουτσαινε. Ημουν ακρη Θεου και ολος ο νομός ειχε μονο εναν κτηνιατρο!! Αναγκάστηκα να οδηγησω μονη μου μιαμιση ωρα μεσα στους παλιοδρομους στα βουνα για να τον παω. Στο τελος μ ειπε βεβαια ο γιατρος οτι τα κουταβια καμια φορα χτυπανε τα ποδια τους ετσι οπως παιζουν ολη μερα και δεν ηταν απολυτως τπτ. Αγανάκτησα απιστευτα εκεινη τη μερα και φανταζομαι πως στα νησια θα ειναι 10 φορες πιο δυσκολα τα πραγματα. Δεν κρινω τοσο την κοπελα που δεν τον ετρεξε σε αλλο νησι, σε αλλον κτηνιατρο, γιατι ειναι πολλα που δεν ξερουμε. Δεν ξερουμε ποσο χρονων ειναι και αν μπορουσε να παρει παει μονη της, δεν ξερουμε αν ειναι οικονομικα ανεξαρτητη η εξαρταται απο τους γονεις της και δεν ειχε χρηματα για να τον παει... Αυτον που κρινω ειναι αυτον που το παιζει κτηνιατρος, ειναι θαυμα που εσωσε το σκυλι, θα μπορουσε να το ειχε σκοτωσει η να του ειχε προκαλεσει σοβαροτατο προβλημα. Αυτο που ηταν αποκλειστικα δικη της ευθυνη ειναι οτι θα επρεπε να τον ειχε πιο περιορισμενο για να μην γινοταν οτι εγινε....

Last edited:

poups123

Member
26 Ιανουαρίου 2011
16
0
Όταν είχε σπάσει το πόδι του και του βάλαμε γύψο η οικογενεια μου ελειπε.... επέστρεψε όμως η μητέρα μου 2 εβδομαδες μετα το ατυχημα... και ευτυχώς ήταν εδώ στο χειρουργείο...
Ναι κρατησε με μια ειδική λαβίδα την αρτηρία για να ραφτεί.....
ο κτηνίατρος δεν ήθελε να τον δει τότε...
τώρα μίλησα με καποια άλλη κτηνίατρο..και της περιέγραψα την κατάσταση και μου είπε να του δώσω αντιφλεγμονώδη και του πέρασε.. είναι μία χαράαα....
Δεν μπορώ όμως να κάθομαι να απολογούμαι για τις πράξεις μου.... Δεν ξέρετε πως είναι το περιβάλλον εδώ... πόση άπλα έχουμε στα χωριά δεν είναι όλα τσιμέντα..... Ατυχήματα συμβαίνουν ακόμα και σε μας......Δεν είναι θεμα απροσεξίας....ειλικρινά....
Ξέρω μόνο να πω ότι τον σκύλο μου τον αγαπάω και με τα δεδομένα τα δικά μας και τις δυνατότητες που έχουμε...εκανα ότι καλυτερο μπορούσα...αν με θεωρείται ανεύθυνη... δικαιωμά σας....

+κάποιος ανέφερε κάτι για δελφίνι... εμείς δεν έχουμε καλά καλά καράβια...όχιι να έχουμε δελφίνι....τα Χριστουγεννα που μας περασαν δεν είχε γαλα στο σούπερ μάρκετ..αν καταλαβαινεται τι εννοω..

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Poups123 δεν χρειάζεται να απολογείσαι ...μην το βλέπεις έτσι. Έχω δει σε τέτοια νησιά να αυτοσχεδιάζουν και για την ζωή ανθρώπων. Πρόσεχε το σκυλάκι σου και όλα θα πάνε καλά. Οι περισσότεροι τάχουμε πάρει με τον κτηνίατρο του νησιού και δικαίως...εγώ αν ήμουν θα έφτανα στα άκρα..;)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Υπο αυτές τις συνθήκες, καλύτερα να στείλεις ένα γραμμα στον κτηνιατρικό σύλλογο και θα μπορούσαν να γινουν και νομικές κινήσεις. Ευχομαι να είναι καλύτερα το σκυλάκι σου και να μην τυχει κάτι άλλο. Καλή δύναμη!:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Υπο αυτές τις συνθήκες, καλύτερα να στείλεις ένα γραμμα στον κτηνιατρικό σύλλογο και θα μπορούσαν να γινουν και νομικές κινήσεις. :)
Δεν ξέρουμε αν ο κτηνίατρος είναι ιδιώτης ή ανήκει στο νομοκτηνιατρείο. Θα είχε ενδιαφέρον όμως να μάθουμε. Ξέρεις εαν ανήκει στο νομοκτηνιατρείο αν μπορεί να αρνηθεί τέτοιου είδους υπηρεσίες ? Στους γιατρούς δεν ισχύει πάντως. Ότι και να είναι ο γιατρός αν παραστεί ανάγκη είναι υποχρεωμένος να δώσει υπηρεσίες. ισχύει το ίδιο και με τους κτηνιάτρους ?

poups123

Member
26 Ιανουαρίου 2011
16
0
βασικα ξέρω ότι δούλευε στο επαρχείο... τώρα με τον Καλλικράτη δεν έχω ιδέα...
Μου είπαν πάντως ότι δεν είχε υποχρεώση να τον κοιτάξει... αλλα και υποχρέωση να μην είχε δεν έπρεπε να τον κοιτάξει;;; η αγάπη του για τα ζώα δεν ήταν αυτή που τον έστειλε να γίνει κτηνίατρος; τι να πω;;;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν έχει σημασία. Και η πρωην κτηνίατρος του Φρεντυ, διορίστηκε στην αγορανομία, αλλα παραμενει κτηνίατρος -με την εννοια του διπλωματουχου- και ειναι στον συλλογο. Εκεινη σπούδασε κτηνιατρική, με την ελπιδα να μπει μετα στην ιατρικη. Δεν το κανουν ολοι απο αγάπη για τα ζωα.
Τον συγκεκριμένο τωρα απαξ και ειναι τη λιστα των κτηνιάτρων γιατι να μην μπορεις να τον καταγγείλεις; Κανε ενα τηλεφώνημα στον σύλλογο και μάθε, και σε μια φιλοζωική κοντα σας να σου πουν και τι άλλο μπορεί να γίνει.

Τωρα το όμορφο σκυλάκι σου ειναι εντάξει;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87