Βοήθεια σοβαρό πρόβλημα κοπροφαγίας

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ειχα κι εγω κουταβι που εκανε κοπροφαγια,το εκοψε μονο του. Το δικο μου ετρωγε και τα δικα του κακα. Το εβαζα στο κρειτ κι επειδη ηταν μωρο δεν κρατιοταν παντα. Μολις τα εκανε πριν προλαβω να ανοιξω το κρειτ να το βγαλω εξω για να καθαρισω γυριζε αμεσα και τα καταπινε. Δοκιμασα και με μια σκονη απο το κτηνιατρειο αλλα δεν εκανε τιποτα.

Τι το ταιζεις?

Εφοσον κανει κατι που σε ενοχλει δεν την αφηνεις λυτη μεχρι να της βγει η ιδεα απο το κεφαλι. Μαθε της την εντολη "Μη". Να κουβαλας καλες σκυλο-λιχουδιες μαζι σου στη βολτα και να επιβραβευεις ακομη σχεδον ολες τις φορες που ειναι υπακουη, ειναι μικρη.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
... το να το έχεις σε μακρύ λουρί δε θα βοηθήσει, μιας και η όλη ουσία είναι να το έχεις δίπλα σου και να έχεις τον έλεγχο.
κατά τ' άλλα, σου έχουν απαντήσει αναλυτικά και συγκεκριμένα μέλη που είχαν το ίδιο πρόβλημα. δοκίμασε ν' αλλάξεις την τακτική που ακολουθείς, 'μάζεψέ' το λίγο το θέμα και περιμένουμε να μας πεις εξελίξεις. κατά την ταπεινή μου άποψη, το συγκεκριμένο πρόβλημα δε διαφέρει σε τίποτε από κάθε άλλη ανεπιθύμητη συμπεριφορά στη βόλτα, την οποία καλείσαι ν' αντιμετωπίσεις. πάντως, ελεύθερη ή/και με μακρύ λουρί ν' αλωνίζει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να διορθωθεί, εκτός και αν όντως κάνεις μάγια!

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
δε τρωει τα δικα της απο αλλα τρωει και δεν τα τρωει ολα, αλλα απλα τα μυριζει και δε τα δεινη σημασια και φευγει ενω σε αλλα πιανει τη μυρωδεια απο μακρια και αρχιζει να τα ψαχνει σα τρελη και μολις τα εντοπισει τα τρωει αμεσως ακανα τισ δεινω . δοκιμασα και με σχοινι κοντα στα δεκα μετρα αλλα μεχρι να τη τραβηξω εχει προλαβει να τα φαει

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
δοκιμασε και με κοντο λουρι τωρα.
κ οταν λεμε κοντο εννουμε, το σκυλι να περπαταει διπλα στο ποδι σου και να μην φευγει ουτε βημα πιο μπροστα.

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
με κοντο κι διπλα μου συνεχως ποτε θα τρεχει να εκτονοθει μηπως να μη τη βγαζω κι απ το σπιτι

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Οπως εκτονώνονται τοσα και τοσα σκυλια που ζουν σε πολεις...για ρωτα τους ιδιοκτητες λαμπραντορ της Αθηνας πως βγαζουν τα σκυλια τους...νομιζεις πως τα βγαζουν βολτα με 10 μετρα σκοινι στην Κηφισίας?
Η θα τρεχεις μαζι με το σκυλο και συ
η θα του μαθεις πρωτα βασικη υπακοη (με το κοντο λουρι) ωστε να μπορεις αργοτερα ή να το εχεις λυτο (με την προυποθεση οτι δεν κανει βήμα χωρις την αδειά σου) ή με πιο μακρυ λουρι ή ποδηλατο. (εσυ ποδηλατο αυτη τρεξιμο)

• Like
Reactions: Phyrrus

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ούτε το δέκα μέτρα κάνει. Πάρε ένα μέτρο, να την έχεις δίπλα σου εντελώς και να βλέπεις τα κακά εσύ πριν τα δει αυτή.

Εντιτ: είχα μείνει σε πιο πίσω ποστ, αυτό που λένε τα κορίτσα.