Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα σπιτς αρσενικο 11μηνων.Το σκυλι εχει ενα μικρο ιστορικο.Ας τα παρουμε με την αρχη.Καιρο τωρα,ο Κασπερ εκανε ελαφρα διαρροια(εννοοντας οτι τα εβγαζε ''κρεμμωδη'') ΑΛΛΑ 1 φορα στις 5.Ρωτησα τον κτηνιατρο στις αρχες και μου εδωσε αντιβιωση-χαπια για 4 μερες για να στρωσει το στομαχι του οπως μου ειπε.Παραλληλα ειχα αλλαξει και τροφη και δεν ειδαμε διαφορα.Μετα απο λιγο καιρο,(Πριν 2 βδομαδες)και ενω το σκυλι συνεχισε να εχει αυτα τα συμπτωματα,ξανα πηγα στο γιατρο και μου εδωσε ΑΛΛΗ αντιβιωση-χαπια (4 μερες) λεγοντας οτι το σκυλι έχει μικροβιο στο εντερο του. Μετα απο 1-2 μερες αφου τελειωσε η αντιβιωση το σκυλι-στη βολτα του-αρχισε να τρωει χορτα και να ξερναει.Εγω το αφησα γνωριζοντας οτι κανει καλο για να περασει η κοιλια του ΟΜΩΣ λογο απειριας μου τον αφησα να φαει χωρις να βλεπω οτι τρωει μονο πρασινο.Γυρνοντας σπιτι το σκυλι δεν ετρωγε με τιποτα ολη μερα.Ρωτώντας,μου ειπαν οτι υπαρχει περιπτωση να εφαγε κανα αγκαθι και να του εκανα ζημια στο στομαχι.Τον αφησα νηστικο 24 ωρες για να στρωσει και τον αρχισα σιγα σιγα μικρα γευματα στεγνου ρυζιου.(Το δικο μου μυαλο πηγε στα χαπια,οτι δηλαδη μπορει να τον πειραξαν). Μετα μια μερα ρυζιου,λοιπον,και ενω το ετρωγε με ορεξη το ρυζι τον ξανα γυρισα σε κροκετες και ενω στην αρχη ζοριζοταν λιγο να την φαει,μετα ετρωγε κανονικα και με ορεξη.Και ενω ολα φαινοντουσαν οτι πανε καλα,χθες το πρωι εκανε 3 φορες διαρροια(Τα εβγαζε σαν νερο δηλαδη).Το βραδυ τα εκανε κανονικα και σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε κανει εμμετο σε κιτρινη μορφη.
ΥΓ1.Το σκυλι τρωει απο μικρος ξηρα τροφη .
ΥΓ2.Ο κτηνιατρος που το παω,θεωρειται απο τους καλυτερους στη Κοζανη.
ΥΓ3.Αυτο για τον εμμετο δεν το ειπα ακομα στο γιατρο καθως το εκανε σημερα το πρωι και ειμαι στη δουλεια
ΥΓ4.Νομιζω πως η λυση πλεον ειναι να το κανουμε καποιου ειδους εξετασεις
ΥΓ1.Το σκυλι τρωει απο μικρος ξηρα τροφη .
ΥΓ2.Ο κτηνιατρος που το παω,θεωρειται απο τους καλυτερους στη Κοζανη.
ΥΓ3.Αυτο για τον εμμετο δεν το ειπα ακομα στο γιατρο καθως το εκανε σημερα το πρωι και ειμαι στη δουλεια
ΥΓ4.Νομιζω πως η λυση πλεον ειναι να το κανουμε καποιου ειδους εξετασεις