Αυτό δεν νομίζεις, ότι το αποφασίζω μόνο εγώ;
Ναι! Και μόνο εσύ.. Εγώ απλά είπα τη γνώμη μου..
Δεν σε καταλαβαίνω. Μπορείς να ενστερνιστείς όποια γνώμη θέλεις. Δεν νομίζω να σε έπιασε κανείς απ'τον λαιμό. Καλό βέβαια είναι, πριν ενστερνιστείς, να έχεις άποψη. Για να έχεις όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη άποψη, πρέπει να γνωρίζεις και πέντε πράγματα παραπάνω. Κάπου εδώ, ερχόμαστε στον ρόλο που παίζει αυτό το φόρουμ
Συμφωνώ εν μέρη! Το αν έχω άποψη η όχι δεν το γνωρίζεις καθώς όπως είπες είμαι εδώ μέσα μόλις δύο μέρες, οπότε όντως δε σε ξέρω αλλά αυτό είναι αμφίδρομο.
Σωστά τα λες. Η ένσταση που είναι; Που είπα εγώ, κάτι διαφορετικό;
"Μια και το αναφέρεις λοιπόν Γιώργο, σήμερα που μιλάμε και στον χώρο αυτό που έχεις έρθει και τα λέμε, φαντάζομαι έχει πάρει κάπου το μάτι σου, για το πότε [σε ποιά ηλικία] και από που, παίρνουμε σκύλο έτσι;"
Φαίνεσαι λίγο απότομη και ειρωνική όπως προείπε και η StellitsaD παραπάνω.
Διαφορετικά θα άνοιγα τέτοιο θέμα συζήτησης αν ήμουν τόσο χαζός να μην ψάξω το υπόλοιπο forum και όχι μόνο καθώς πρόκειται για τα βασικά, ενώ στη θεματική αυτή ενότητα ήθελα να αναπτύξουμε πιο εξεζητημένα ζητήματα όπως μερικές γνώσεις κτηνιατρικής γιατί όχι.. το καλύτερο post μέχρι τώρα το έκανε η Ioanna καθώς είχε στοχευμένη απάντηση και κυρίως ήταν μέσα στο θέμα.
Μου το εξηγείς κάπως καλύτερα αυτό; Η θεωρείς, ότι με 10 ποστ σε δυό μέρες, έχεις και άποψη για το τι είναι ο καθένας, που βρήκες εδώ;
Σου απάντησα παραπάνω. Αλλά θα παραθέσω ακόμα τη συνισταμένη που εσύ φαίνεται να φτιάχνεις εικόνες πιο εύκολα και χωρίς τις απαραίτητες μεταβλητές.. αν νομίζεις ότι με περισσότερα post σε κάνει πιο ειδική τότε υπάρχει τρομερό χάσμα.
Με χαρά θα σε ακούσω...
Θα το ήθελα πολύ αλλά εδώ είναι άλλο το topic κ επίσης παρεμβάλλεται και εξεταστική πράγμα που σημαίνει περιορισμένος χρόνος.
Από σωστούς εκτροφείς, που διάβασες ότι δεν πρέπει να παίρνεις σκύλο; Και αν ρωτάς εμένα, ναι...υπάρχουν μόνο τα αυθεντικά καθαρόαιμα, και τα αδέσποτα. Καμμία άλλη πηγή. Θα μου επιτρέψεις, να έχω αυτή την άποψη ε;
Είπατε εκτροφείς επομένως εννοείται όλοι την γκαμα φαντάστηκα με το μικρό μου μυαλό στο οποίο και αναφέρθηκες. Επίσης δε θέλω να φανώ ειρωνικός αλλά δε νομίζω πως υπάρχουν και άλλα είδη πέρα από τα καθαρόαιμα και τα αδέσποτα.(εκτός και αν εννοέις τα άγρια σκυλιά,τα οποία νομίζω πως και αυτά ανήκουν στην κατηγορία καθαρόαιμα καθώς ζουν σε αγέλες και ζευγαρώνουν μόνο μεταξύ τους,βλ. Dingo)
.Τέλος ο σκοπός δεν είναι να σου αλλάξω την άποψη αλλά να ανταλλάξω απόψεις γενικά.
Αυτό, δεν είναι φιλοζωία. Είναι υποχρέωση, οποιουδήποτε ιδιοκτήτη, απ'όπουδήποτε έχει "προμηθευτεί" τον σκύλο του. Φιλοζωία Γιώργο, σημαίνει πολλά. Το τι σημαίνει για μένα, δεν με ξέρεις κι από χθες, για να το γνωρίζεις. Το τι σημαίνει για σένα, εγώ τουλάχιστον, δεν το αμφισβήτησα πουθενά. Βλέπω όμως, ότι έχεις κενά γνώσεων. Αν σε ενδιαφέρει να είσαι πράγματι φιλόζωος, και όχι απλά να κολλάς στον εαυτό σου το ταμπελάκι, πάρε τον χρόνο σου και ενημερώσου. Αν θέλεις. Αν δεν θέλεις, δεν σε υποχρεώνει κανείς. Σίγουρα όχι εγώ