Ναι δε θυμάμαι να είπα κάτι για ζευγάρωμα και δεν είμαι σε φάση να το ψάξω. Είμαι βέβαιος βασικά πως δεν είπα. Και δεν έχω διαφορετική άποψη σχετικά με τους backdoor breeders ιδιαίτερα τους εντελώς ηλίθιους που θέλουν και λεφτά(που σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο κάθε μάστρο-Γιώργος που στην τελική ζευγάρωσε λύκους) σε ένα νέο είδος που έχουν φτιάξει και το πασάρουν ως καθαρόαιμο(έχω δει σκύλο με σώμα Doberman και κεφάλι Rottweiler και γενικά πολλές τερατογεννήσεις). Δε συμφωνώ, όμως συμβαίνει. Η λογική δεν παίρνω κουτάβι από φίλους συγγενείς κλπ. γιατί υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο δρόμο δε βγάζει νόημα η τουλάχιστον εγώ δεν το πιάνω σωστά. Μου φαίνεται κάτι το αμφίδρομο. Δηλαδή αν δεν πάρω το κουτάβι του φίλου η τεσπά του οποιουδήποτε και πάρω ένα αδέσποτο δε θα καταλήξει το άλλο αδέσποτο με τις ίδιες πιθανότητες να χάσει τη ζωούλα του η σε κάποιο κάδο; το αντίστροφο πάλι ισχύει και για το αν πάρεις του φίλου και μπλα μπλα...
Για να μην σας αφήνω με την απορία έχω φροντίσει αρκετές γάτες και σκύλους που βρέθηκαν στο δρόμο μου... Είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και στενάχωρο που δυστυχώς είναι φαύλος κύκλος κατά την άποψη μου, και που όπως και να χει πάντα θα επιβιώνει το πιο γλυκό, το πιο υπάκουο, το πιο παιχνιδιάρικο, και αυτό που δε δαγκώνει το χέρι που το ταΐζει, είτε είναι καθαρόαιμο είτε είναι ημίαιμο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης.
Για να μην σας αφήνω με την απορία έχω φροντίσει αρκετές γάτες και σκύλους που βρέθηκαν στο δρόμο μου... Είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και στενάχωρο που δυστυχώς είναι φαύλος κύκλος κατά την άποψη μου, και που όπως και να χει πάντα θα επιβιώνει το πιο γλυκό, το πιο υπάκουο, το πιο παιχνιδιάρικο, και αυτό που δε δαγκώνει το χέρι που το ταΐζει, είτε είναι καθαρόαιμο είτε είναι ημίαιμο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης.