Όχι βρε. Δεν χρειάζεται.πριν δωσεις οποιοδήποτε ακίνδυνο φαρμακο στον σκύλο, πας στον κτηνίατρο
Όχι βρε. Δεν χρειάζεται.πριν δωσεις οποιοδήποτε ακίνδυνο φαρμακο στον σκύλο, πας στον κτηνίατρο
Κυρίως οι Ελληνίδες μανάδες εκεί να δεις ειδικότητες χαχαχαΌχι βρε. Δεν χρειάζεται.
Όλοι οι Ελληνες κρύβουμε έναν γιατρό μέσα μας.
Ξέρουμε εμείς.
αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει οτι ειναι χειλιτιδα, ειχε παρει μια βδομαδαΕίχες περάσει από κτηνίατρο;αν ναι θυμάσαι τι σου είχε πει; και τέλος μήπως θύμασαι στο περίπου πόσο καιρό σας είχε πάρει;
Μην αγιάσει άνθρωπος εδω μεσα....Γεια σας είμαι νέο μέλος στο forum σας και θα ήθελα πολύ να πάρω την γνώμη σας για τη μικρή μας Λουση που μόλις μια εβδομάδα πριν την κάναμε στείρωση. Πειράζει συνέχεια την πληγή της με αποτέλεσμα να έβγαλε τα ράμματα και να εχει μια ανοιχτή κοιλιά. Την πήγα στον κτηνίατρο και μου λέει πως δεν πηγάζει θα κλείσει απο μόνη της απλά να βάλω pulvo στη πληγή. Δεν το έκανα γιατι ειναι τελείως ανοιχτή. Τι κάνω την πάω πάλι και ζητάω να την ραψει η περιμένω να κλείσει μια μια τέτοια ανοιχτή κοιλιά που μόνο που το βλέπεις τρομαζεις? παρακαλώ ας μου πει κάποιος τι πρέπει να κανω
Όχι δεν μας είπε τίποτα για κολαρο τωρα απο σας το ακούω , αντιβίωση ναι παίρνει έξι μέρες μας είπε ο κτηνίατρος σήμερα την τελειώσαμε.Μην αγιάσει άνθρωπος εδω μεσα....
Πηγαινε σε αλλον κτηνιατρο. Θα εχεις το σκυλι με ανοιχτό τραύμα/ Και γιατι την αφησατε να πειράζει την πληγη? Κολάρο δεν εβαλε?
Fucidin για το σκυλί??Δεν νομίζω να κάνει ας μας διαφωτίσει κάποιος,γιατί δεν είμαι σίγουρη!!!Όχι δεν μας είπε τίποτα για κολαρο τωρα απο σας το ακούω , αντιβίωση ναι παίρνει έξι μέρες μας είπε ο κτηνίατρος σήμερα την τελειώσαμε.
Όμως μίλησα με τον γαμπρό μου που ειναι γιατρός και μου είπε πως τωρα τα ράμματα δεν πιάνουν αν η πληγή περάσει 24 ώρες (ούτε στον άνθρωπο) τωρα μου λέει μόνο με betadin και fucidin θα κάνετε δουλειά.
Θα την πάω και αύριο στον κτηνίατρο και ο θεός βοηθός (και ειναι τόσο ήσυχη δεν εχει ακουστεί καθόλου παρόλο που εχει πληγή )
Σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου για την απάντηση σας .
Κάνει και συστήνεται για διάφορα (πληγές, δερματικά κτλ) - σύμφωνα τουλάχιστον με τους κτηνιάτρους που έχω μιλήσει εγώ (κι εσύFucidin για το σκυλί??Δεν νομίζω να κάνει ας μας διαφωτίσει κάποιος,γιατί δεν είμαι σίγουρη!!!
Δεν ήμουν σίγουρη το έγραψα...Δεν έχει τύχει να μου το πει η κτηνίατρος(η γνωστή) γιατί δεν είχαμε (ευτυχώς) θέμα με τραύματα και πληγές μέχρι τώρα..Κάνει και συστήνεται για διάφορα (πληγές, δερματικά κτλ) - σύμφωνα τουλάχιστον με τους κτηνιάτρους που έχω μιλήσει εγώ (κι εσύ). Απεναντίας betadine μου έχει πει η κτηνίατρος ότι δεν προσφέρει και πολλά ενώ αντίθετα θα καθυστερήσει την όποια πληγή απ'το να κλείσει.
Lusi, δεν το λέω για να το κάνεις, εγκυκλοπαιδικά speaking. Εσύ χρειάζεσαι όντως μάλλον αλλαγή κτηνιάτρου.
Συμφωνώ μαζί σας αλλά εδώ που είμαι δεν έχω και πολλές επιλογές στα νησιά ειναι δύσκολο να έχεις εναλλακτική λύση. Και όσων αφορά τη πληγή δεν έχουμε βάλει χέρι γιατι φοβόμαστε να το κάνουμε. Μάλλον θα ζητήσω να κλείσει τη πληγή με γαζα και να πάρω αυτο το κολαρο που μου προτείνατε .Bρε παιδιά ανοιχτή πληγή..Σε 1' θα την είχα πάει κτηνίατρο δεν παίζουν με αυτά...Δεν λέω ότι το κάνει το μέλος αλλά πραγματικά ας αλλάξει κτηνίατρο ...