Βοηθήστε την Ναόμι να βρει σπίτι

Nina+Garry

Member
8 Ιουλίου 2013
17
3
Βριλήσσια
Καλημέρα σας

Χθες πηγα βολτα με ενα τετραποδο φιλο και γυρισα σπιτι με δυο. Δεν μπορουσα να την αφησω αλλα ουτε να την κρατησω. Λοιπον, και το προσωρινο ονομα αυτης Naomi για πρωφανεις λογους. Ειναι περιπου πέντε μηνων ημίαιμη πιτμπουλινα γλυκια και τρυφερη ...με τεραστια ματια που σε κοιτάνε ικετευτικά αλλα και τοοοσοο αδυνατη, σχεδόν αποστεωμένη. Σήμερα την πήγα στον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι είναι τσιπαρισμένη αλλα προσωρινά η βάση δεδομένων δεν λειτουργεί για να δει αν ανοίκει κάπου αλλά επίσης ότι δεν είναι δεδομένο ότι είναι καταγεγραμμένη. Δύο τινά, ή κάποιος την έχει χάσει ή κάποιος την παράτησε. Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα των αιματολογικών της εξετάσεων, θα την κάνω μπάνιο και θα την δωσω τζιτζι είτε στον άνθρωπο που την έχει χάσει ή σε κάποιον που θα δει τα μάτια της και θα πάθει το μπακακάο που έπαθα εγώ. Μαράρι αυτός που την έχει χάσει να με πάρει και να κλαίει απο χαρά, πάντως δεν είχε ούτε κολάρο ούτε σκαλιμπορ οπότε μάλλον δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Βοηθηστε με να της βρω ενα σπιτι, σας δίνω τον λόγο μου ότι δεν μπορώ να την κρατήσω, μακάρι να μπορούσα, ήδη έχει δεθεί με ακολουθεί με κινδυνο να την πατήσω. Δεν σηκώνομαι για να μην χαλάει τον ύπνο της :) Σας ευχαριστω . Σας στέλνω φωτό (χθες κοιμήθηκε πολύ ωραία, πρέπει να ήταν το πιο ωραίο της βράδυ)

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eν όψει διακοπών έχουν αρχίσει οι εγκαταλείψεις φούλ..
Πανέμορφη η μικρή και εύχομαι γρήγορα να βρεθεί λύση.
Το κακομοιράκι ευτυχώς που βρέθηκες στον δρόμο της!

Σημ. Ο γιατρός δεν έχει βάση δεδομένων που να επικοινωνεί με τον κτηνιατρικό σύλλογο. Κανείς κτηνίατρος δεν έχει γιατί δεν υπάρχει ακόμη αυτό. Μου κάνει εντύπωση που σου είπε κάτι τέτοιο.
Πάρε κατευθείαν τον κτηνιατρικό σύλλογο και διάβασε τους το τσιπ της.