Βοηθεια για ποδι!

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
Παιδια καλησπερα! Δεν ξερω τι επαθε η γκρινια μου....στο δεξι ποδι στο ενα της δαχτυλο εχει βγαλει κατι σαν κάλο..κατακοκκινο κ ξεφλουδιζει ελαφρα......δεν την ποναει..δεν κουτσαινει....εδω και 5 μερες....και μονο καμια φορα την βλεπω που το δαγκωνει ή το γλυφει σαν να το καθαριζει.....της το πατησα ελαφρα να δω αν ποναει αλλα δεν αντεδρασε....δεν εχει χτυπησει..ουτε την πατησα καταλαθος...ουτε εχει πατησει κατι..... ελεγξα ολο το πατουσι της....
τι ειναι αυτο? να πα σε κτηνιατρο?

20140510_145750.jpg

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μπορεί να είναι μύκητες ή να την τσίμπησε κάποιο έντομο. Να το πλύνεις με νερό και μηλόξιδο ή betadin δεν βλάπτει.
Αν δεν δεις βελτίωση από δευτέρα στο κτηνίατρο.

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
ηθελα και εγω να βαλω μπετατιν αλλα φοβηθηκα μη το γλυψει.....κ παθει τπτ...θα τις το πλενω 3-4 φορες την μερα με μηλοξυδο.παραξενο παντως εχουμε κανει εμβολια..αμπουλα ...κολαρο....μπανιο.....τι στο καλο... και καθε φορα που γυρναμε απο βολτα την περναω πλεον με ενα πανακι με νερο κ μηλοξυδο....

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
Έχεις κοιτάξει για αγκάθι, άγανο, ...
ναι ναι τα παντα...το ποδι της ειναι πεντακαθαρο....εννοειτε ειναι ζωηρη οπως παντα..πηδαει τρεχει...παιζει τρωει...δεν εχει αλλαξει κατι.......της εκανα τωρα ποδολουτρο με νερο και μηλοξυδο κ το βραδυ παλι..... θα σκασω νομιζω....

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
ηθελα και εγω να βαλω μπετατιν αλλα φοβηθηκα μη το γλυψει.....κ παθει τπτ...θα τις το πλενω 3-4 φορες την μερα με μηλοξυδο.παραξενο παντως εχουμε κανει εμβολια..αμπουλα ...κολαρο....μπανιο.....τι στο καλο... και καθε φορα που γυρναμε απο βολτα την περναω πλεον με ενα πανακι με νερο κ μηλοξυδο....
Η κτηνίατρος μου,μου εχει πει όχι μπεταντίν.Και γενικά το ακούω από πολλούς.Δεν είναι άνθρωποι τα σκυλιά.
Μπορεί να είναι πολλά.Μπορεί απλά να χτύπησε αλλά πήγαινε σε ένα κτηνίατρο να σου πει.

• Like
Reactions: Xaroula_Rous