Βρέθηκε Γερμανικός Ποιμενικός Πάτρα

Status
Κλειδωμένο θέμα

theo_desmo

Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
7
0
Πάτρα
Σήμερα το πρωί παράτησαν κουτάβι περίπου 7-8 μηνών αρσενικό γερμανικό ποιμενικό.
Ήτανε βργμένος μέχρι το κόκκαλο,τον πήρα μαζί μου και τώρα είναι στο box της δικιάς μου στο υπόγειο.
Μου είναι αδύνατον να τον κρατήσω μόνιμα.Παίρνω τηλέφωνα στη φιλοζωική Πατρών αλλά δεν σηκώνει κανείς προφανώς λόγο Κυριακής.

Περιοχή : Παραλία Μιντιλόγλι Πατρών

Παρακαλώ προωθήστε το όσοι μπορείτε.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ανέβασε και μια φωτογραφία του και πρόσθεσε στοιχεία επικοινωνίας.
Αύριο δες αν έχει τσιπ και δες και αυτό.
Καλή επιτυχία :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δηλαδή τους είδες εσύ ή κάποιος άλλος να τον πετάνε στο δρόμο? :(
Αστυνομία ενημερώνεις σε περίπτωση που δηλώσει απώλεια ο ιδιοκτήτης, ώστε να έχουν τα στοιχεία σου.
Και σε περίπτωση που ήθελες να το κρατήσεις θα ήταν ένα επιπλέον στοιχείο ότι δεν τον έχεις κλέψει π.χ. αν τυχόν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης μετά από 800 χρόνια και θέλει να στον πάρει πίσω. Τραβηγμένο μεν, αλλά για το εντελώς τυπικό...
Επί της ουσίας αν το σκυλί δεν έχει τσιπ μπορεί να θεωρηθεί αδέσποτο.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δες και για τσιπ πάντως... Το "το κατάλαβε" από το "το είδε" έχει μεγάλη διαφορά! Καμιά φορά από κάτι που υποθέτει κάποιος μπορεί να μεταφερθεί τελείως λάθος πληροφορία και τελικά το σκυλί να έχει ιδιοκτήτη και να το ψάχνει.
Αν πάλι το είδε και ξέρει και ποιος είναι, στην αστυνομία μην πας για δήλωση εύρεσης αλλά για καταγγελία εγκατάλειψης με μάρτυρα. Χλωμό έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά το λέω απλά για να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι και γι'αυτό.

theo_desmo

Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
7
0
Πάτρα
[FONT=verdana, arial, helvetica]Ο σκύλος έκανε την αποπαρασίτωση του και ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
Είναι άριστος χαρακτήρας και συμπεριφέρεται άψογα σε ανθρώπους και άλλα ζώα.
Είναι κοινωνικοποιημένο και τα πάει μια χαρά με το λουρί στη βόλτα.Δε λερώνει μέσα.
Περιοχή Πάτρα

τηλέφωνο: 6979400420
[/FONT]

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.310
patra
grdane.blogspot.com
καλημερα,
με ενημερωσαν κι εμενα να το φιλοξενησω μεχρι να βρεθει "καποιος" ή υιοθετησω ακομα....
δυστυχως ειμαι επιβαρυμενος με σκυλια αυτο το διαστημα και ειναι αδυνατον....

αν βαλεις και φωτο θα ειναι πιο ευκολο...

MichalisM

Active Member
2 Απριλίου 2011
43
0
έχω ένα φίλο που ψάχνει γερμανικό ποιμενικό. Με έχει ζαλίσει να ζευγαρώσω τη δικιά μου όταν μεγαλώσει και να του δώσω κουτάβι. Εάν έχεις φωτογραφία να του τη δείξω και σε ενημερώνω. Περιοχή Κυλλήνης/Ηλεία

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78