Βρέθηκε Γερμανός ποιμενικός

P_a_v_l_o_s

Member
26 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Athens
Γεια σας παιδια!

Με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος απο Λουτσα , πως βρηκε ενα γερμανικο ποιμενικο να περιφερεται εξω απ το σπιτι του!

Του ζητησα να μου στειλει φωτο..
Απ οτι μου ειπε , ακουει σε βασικες εντολες , οποτε πιστευω ειναι απο σπιτι!

Το θεμα ειναι δεν ξερει αν εχει chip και τατου στο αυτι του δεν εχει!

Υπαρχει καποιος που να τον θελει? Δεν ξερω και γω τι να κανω...

IMG00031-20110508-1&.jpgIMG00033-20110508-1&.jpg

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Για το αν έχει τσιπ θα πρέπει να το ελέγξει κτηνίατρος.

(όμορφος είναι....)

Μήπως το έχει σκάσει από κάπου και τον αναζητεί κανείς? Ρώτησε στη γειτονιά ο φίλος σου? Ή έστω μερικούς δρόμους πάνω κάτω?
(λέω εγώ τώρα....)

P_a_v_l_o_s

Member
26 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Athens
Αντε βρες ακρη τωρα στην Λουτσα! ..

Λυκοσκυλο και να το χει σκασει και να μην γυρισει στο σπιτι του , λιγο δυσκολο το βλεπω.. τι λες εσυ?
Και δεν πρεπει να ναι μεγαλος σε ηλικια , μπορει να ναι και κατω απο ετους..

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Υπαρχει καποιος που να τον θελει? Δεν ξερω και γω τι να κανω...
τι παει να πει .."να τον θελει'?
αφου τον πηρες...γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις κ τους ιδιοκτητες του?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Περιλαιμιο ειχε; Το σκυλι φαινεται να ειναι απο σπιτι. Πριν το προωθησει ο φιλος ας περιμενει λιγες μερες, μπορει να το ψαχνουν και θα ειναι κριμα... Ας το βγαλει και καμια βολτα στην περιοχη...

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

P_a_v_l_o_s

Member
26 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Athens
τι παει να πει .."να τον θελει'?
αφου τον πηρες...γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις κ τους ιδιοκτητες του?
Δεν τον βρηκα εγω , φιλος τον βρηκε και με πηρε τηλεφωνο!

Αν τον παω στην Φιλοζωικη θα τον κρατησουν?

Ναι ειχε περιλαιμιο και μαλιστα αλυσιδα πνηχτης!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
σιγουρα καποιος θα τον ψαχνει πες στο φιλο σου να ψαξει για τον ιδιοκτητη ας τον παει σε κτηνιατρο να δει για τσιπ κι ας ενημερωσει τη γειτονια

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ δεν έχω αλλά ας το βάλει κάποιος και στο facebook που έχει μεγάλη κινησιμότητα. Για να ακούει τις βασικές εντολές απ' τον οποιονδήποτε πιθανολογώ ότι το ζώο είναι μικρό σε ηλικία. Και μπορεί αυτή τη στιγμή κάποιος να κλαίει.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Δεν έχω καταλάβει..Γιατί να τον πας σε Φιλοζωική?Δεν μπορείς να τον κρατήσεις εσύ ή ο φίλος σου και να βάλετε αφισούλες εκεί γύρω που τον βρήκε?Στοιχεία δεν έχει στο περιλαίμιο του?Άμα τον έχει χάσει κανένας κρίμα είναι...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Για να καταλάβω, ο φίλος σου μπορεί να τον κρατήσει μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του ή όχι;

P_a_v_l_o_s

Member
26 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Athens
Οχι δεν μπορει αυτο ειναι το προβλημα!

Ειναι εξοχικο εκει και σημερα επιστρεφει Αθηνα!..

Εγω μπορω να τον παρω αλλα θα χω θεμα με 2 σκυλια στο σπιτι

αμα δεν εχει chip , αντε να βρω τον ιδιοκτητη... Ειναι και γλύκας.. :(

Απ την αλλη σκεφτομαι μηπως τον πεταξαν...

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Άμα μπορείς να τον φιλοξενήσεις προσωρινά να το κάνεις. Τουλάχιστον να τον πας στον γιατρό να ελέγξει για chip. Από εκεί και πέρα ενεργείς ανάλογα. Βάλε και εδώ αγγελία στις ευρέσεις.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Περιποιημένος φαίνεται ο σκυλάκος! Δεν θέλω να πιστέψω πως τον παρατήσανε μάλλον την κοπάνησε ο νεαρός, καλή τύχη να έχει!

P_a_v_l_o_s

Member
26 Φεβρουαρίου 2011
19
0
Athens
Τελικα παιδια πηγα τον πηρα (ειναι κουκλος) , μπηκε στο αυτοκινητο αμεσως , εκατσε οπως πρεπει και τον εφερα σπιτι!

Τον εδωσα σε μια φιλη που ηθελε γερμανικο ποιμενικο (κουταβι ηθελε αλλα την καταφερα να το παρει! )!
Αυριο θα τον παω στον Κτηνιατρο να τον δει (της το υποσχεθηκα σαν θετος πατερας! :p )

Ειναι ενας κουκλος παντως και πολυ πολυ ησυχος και υπακουος!

ΥΓ : Ουφ!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.352
Βρε pavlos τι λες;
Πάσαρες το σκυλί στην φίλη σου; Για μόνιμα; Ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος...

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
46
Πάτρα
Νομίζω φίλε μου ότι ενήργησες λάθος...Θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι ο σκυλάκος δεν το έχει σκάσει απο το σπίτι του και μετά να δεις που μπορείς να του βρεις σπίτι. Φαίνεται περιποιημένος και εφόσον ακούει σε βασικές εντολές και κάθισε τόσο άνετα στο αυτοκίνητο, τότε σίγουρα είχε σπίτι και αυτήν την στιγμή οι ιδιοκτήτες του μπορεί να τον ψάχνουν...Είναι κρίμα νομιζω..Θα μπορούσε να τον κρατήσει η φίλη σου εφόσον μπορεί, αλλά σιγουρευτείτε πρώτα ότι δεν τον έχουν χάσει....

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
ναι ρε παιδιά αυτό που κάνατε δεν στέκι!!
ρωτήστε πρώτα εκεί στην λούτσα βάλτε και καμια αφίσα,και μετά βλέπετε για υιοθεσία,την φιλη σου θα την βόλεψε πολύ το σκυλί,αλλα φαντάσου και τον ιδιοκτητη του,και πες ότι ψάξατε για τσιπ και δεν έχει και τον κρατάτε.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πλάκα κάνεις τώρα έτσι;;; Το σκύλο θα τον πας στον κτηνίατρο να δεις αν έχει τσιπ για να τον επιστρέψεις. Ή μήπως όχι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78