Βρέθηκε ημίαιμο μαλτέζ (θηλυκό) στο Κερατσίνι

Status
Κλειδωμένο θέμα

zabia

Member
2 Νοεμβρίου 2009
5
0
Καλησπέρα,
την Παρασκευή το απόγευμα στο Κερατσίνι ένα αυτοκίνητο χτύπησε την μικρή Μπιζού (έτσι την ονομάσαμε).
Είναι ένα υπέροχο ημίαιμο μαλτεζάκι άσπρο με μπεζ. Φοράει ένα κόκκινο λουράκι δερμάτινο με ασημένιες πατουσίτσες και έχει και ένα φτιαγμένο στο χέρι περιλαίμιο από κλωστή με χαντρούλες.
Την έχουμε στο σπίτι μας γιατί έχει σπάσει την λεκάνη της.Την πήγαμε σε κτηνίατρο και μας είπε αφού της βγάλαμε ακτινογραφίες ότι έχει σπάσει την λεκάνη της. Ίσως χρειαστεί χειρουργείο αλλά η κατάστασή της εδώ και τρεις μέρες είναι πολύ καλή και μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα θα το αποφύγει.
Προσωπικά δεν έχουμε πρόβλημα να την κρατήσουμε μιας και είναι ένα υπέροχο πλάσμα το οποίο ούτε παραπονιέται αν και έχει τόσο σοβαρό τραυματισμό.
Όμως βάζουμε την αγγελία αυτή σε όσα φορουμ βρίσκουμε μήπως και κάποιος την έχει χάσει και την ψάχνει. Στη γειτονιά μας έχουμε κολλήσει αφίσες και έχουμε ενημερώσει γύρω γύρω όλους αν την αναζητήσει κανείς.
Απ'ότι μας είπε ο κτηνίατρος είναι ενός έτους.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
Από την μια ελπίζουμε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της για να είναι και η ίδια ευτυχισμένη και από την άλλη ευχόμαστε να παραμείνει μαζί μας για να της χαρίσουμε ένα ζεστό σπίτι

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ειπες πως ειναι ενα ημιαιμο μαλτεζ.Αφου ειναι ημιαιμο εκτος απο μαλτεζ τι αλλο ειναι :);
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις.

zabia
Εκτός από φωτογραφία αφήστε τηλέφωνο.
Διάβασε κι αυτό το θέμα και κάνε όλες τις απαραίτητες κινήσεις:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1681

zabia

Member
2 Νοεμβρίου 2009
5
0
καλησπέρα και πάλι,
το τηλέφωνο μου είναι 6949207008. Φωτογραφία θα βάλουμε μέσα στην ημέρα. Έχουμε ήδη κολλήσει αφίσσες και έχουμε ενημερώσει τους γείτονες και τρια κτηνιατρία της γειτονιάς μας όπως επίσης και την φιλοζωική εταιρεία του Πειραιά και έχουμε αναρτήσει σε όσα περισσότερα forum μπορούμε την ίδια αγγελία. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Και προς ενημέρωση η κατάστασή της είναι όλο και καλύτερη. :)

zabia

Member
2 Νοεμβρίου 2009
5
0
καλησπέρα και πάλι,
το τηλέφωνο μου είναι 6949207008. Φωτογραφία θα βάλουμε μέσα στην ημέρα. Έχουμε ήδη κολλήσει αφίσσες και έχουμε ενημερώσει τους γείτονες και τρια κτηνιατρία της γειτονιάς μας όπως επίσης και την φιλοζωική εταιρεία του Πειραιά και έχουμε αναρτήσει σε όσα περισσότερα forum μπορούμε την ίδια αγγελία. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Και προς ενημέρωση η κατάστασή της είναι όλο και καλύτερη. :)
Ελπίζω να ανέβηκαν οι φωτογραφίες.

Attachments

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
28
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι φατσας!!!:)

Το προβλημα με την λεκανη ειπες πως οσο παει και γινετε καλυτερα.Δηλαδη μπορει να κανει πραγματα που δεν μπορουσε να κανει πριν;

και παλι καλη συνεχεια.

zabia

Member
2 Νοεμβρίου 2009
5
0
Στην αρχή δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί μόνη της ούτε να πατήσει το πόδι της. Τώρα το πατάει όλο και περισσότερο και μπορεί με λίγη προσπάθεια να σηκωθεί χωρίς βοήθεια. Το πρόβλημα από ότι μας λένε είναι τι θα γίνει μετά αφού δέσει αν δεν γίνει χειρουργείο. Μπορεί λέει να γίνουν κάποιες συμφίσεις που να την εμποδίζουν όπως στα έντερα και στην ουρίθρα της (δεν ξέρω αν τα λέω καλά)... Και βέβαια δεν πρόκειται ποτέ να ζευγαρώσει και να κάνει μικρά.
Αυτά.....:confused::confused::confused::confused:

Και βέβαια δεν ξέρω τι να κάνω....

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
28
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι να σου πω, μακαρι να ηξερα να σου απαντησω αλλα ειμαι μικρος και τωρα αρχιζω να μαθαινω σιγι σιγα...
Παντως καποιος θα βρεθει να σου απαντηση γιατι εδω ειναι μια μεγαλη πηγη ενημερωσεις για αυτο και εγω επελεξα αυτο το forum.

Καλη τυχη με την Μπιζου!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Και βέβαια δεν πρόκειται ποτέ να ζευγαρώσει και να κάνει μικρά.
Mπράβο σας που φροντίσατε το σκυλάκι.
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ζευγαρώσει! Απεναντίας....

Εάν θέλετε να πάρετε μια πιο υπεύθυνη γνώμη υπάρχουν εξειδικευμένοι ορθοπαιδικοί κτηνίατροι που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Καλή τύχη:)

zabia

Member
2 Νοεμβρίου 2009
5
0
ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ!!!!! ΗΡΘΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.......

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Status
Κλειδωμένο θέμα