Βρέθηκε και χαρίζεται βέλγικος ποιμενικός, Πατήσια

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να σε δω ποσα θα φιλοξενεις στο τελος!
Αν δεν μπορεσει να τον μαζεψει κανεις μεχρι το βραδυ θα δω αν μπορεσω να πεταχτω εγω.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Να σε δω ποσα θα φιλοξενεις στο τελος!
Αν δεν μπορεσει να τον μαζεψει κανεις μεχρι το βραδυ θα δω αν μπορεσω να πεταχτω εγω.
Χώρος υπάρχει ακόμα, για την ώρα ας φύγει το σκυλί απο τους δρόμους και θα αναλάβω να του βρώ μια καλή οικογένεια.

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Δεν χρειάζεται καθόλου προσπάθεια για να πιαστεί. Πας κοντά του και σε γλύφει. Είναι Κιθαιρώνος και Κόντου γωνία. Αν δεν είναι εκεί θα βρίσκεται μέσα στην Γκράβα από την είσοδο μπροστά στην Ταυγέτου απέναντι από το ζαχαροπλαστείο. Εκεί που βρίσκεται έχει φαί και νερό. Δεν φεύγει από κει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.936
20.349
Παιδιά...ελέγξτε το σκυλί για τσιπ.
Μπορεί να έχει χαθεί από πουθενά.
Πρώτα αυτό και μετά τα άλλα σενάρια.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εκεί πού κάθεται είναι το κλειστό μαγαζάκι που λέτε; Το ότι κάθεται στο ίδιο σημείο δε σας κάνει ότι περιμένει κάτι ή κάποιον εκεί ακριβώς; Ποιος έχει το μαγαζάκι; Μήπως αυτός που ΄χει το μαγαζάκι άφησε τον σκύλο;

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Κάθεται εκεί γιατί του έβαλαν φαί εκεί. Το μαγαζάκι είναι κλειστό χρόνια.

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Καλησπέρα...
Προς το παρόν ο.κ. με το σκυλί. Επέστρεψε εκεί που ανήκει αλλά με πολύ στενή παρακολούθηση από εδώ και πέρα.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Καλησπέρα...
Προς το παρόν ο.κ. με το σκυλί. Επέστρεψε εκεί που ανήκει αλλά με πολύ στενή παρακολούθηση από εδώ και πέρα.
Δηλαδή στον ιδιοκτήτη του;;;

Ήταν τσιπαρισμένο τελικά και τον βρήκατε;;

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Ας πούμε ιδιοκτήτη. Είναι λίγο παράξενη ιστορία. Απλά μένουμε στο συμπέρασμα ότι θα βλέπουμε πως είναι... Αυτό.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αν ήταν στο χέρι μας, ο σκύλος θα έφευγε από εκεί, είπαμε ότι είμαστε από τη φιλοζωική, αλλά οι ιδιοκτήτες του δεν ήθελαν να τον δώσουν, μέχρι κ χρήματα τούς προσφέραμε. Δεν τους εμπιστεύομαι ότι μπορούν να συντηρήσουν κ να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται ο μικρός. Μπορεί να τον αγαπούν, αλλά λόγω της κατάστασής τους δύσκολα θα αντεπεξέλθουν. Ήδη το στειρωμένο θηλυκό τους χάθηκε.
Μένει ο Λεωνίδας κοντά κ μπορεί να πηγαίνει να τους τσεκάρει, αν κ δεν το θεωρώ αρκετό. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε τώρα να κάνουμε.

Ο σκύλος εξωτερικά (δόντια, αυτιά, τρίχωμα) είναι οκ, από τα λεγόμενα των ιδιοκτητών του είναι 4,5 ετών, είναι γεροδεμένος, μεγαλόσωμος, αλλά ψυχολογικά πρέπει να'ναι χάλια. Τα βελγικά έχουν πολύ ευαίσθητο κόσμο.
Μπήκαμε, τον είδαμε, πήγαμε να τον τσιτώσουμε με χαρές έστω για να σηκωθεί να το δούμε έστω να περπατάει το ζωντανό, αλλά αυτό τίποτα. Έμεινε ξαπλωμένο κ έδειχνε εξουθενωμένο... Εμ, 2 νύχτες έξω στο δρόμο πού να κοιμηθεί το δόλιο...
Έβαλε κ το ποδαράκι του στο χέρι μου όταν τον χάιδευα, ουφ... πρώτη φορά ήθελα να απαγάγω σκύλο. :-(
Φοβάμαι μήπως έχει καμία ερλίχεια, δεν ξέρω...

Ευχαριστώ το Λεωνίδα που ήρθε μαζί μου σήμερα, μόνη μου δε θα έβγαζα άκρη.

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Το ξέρω ρε συ ότι δεν είναι αρκετό. Και σου υπόσχομαι ότι αν τους δω καμιά μέρα κάπως... τον βούτηξα με την μία και ας γίνει ότι θέλει εκεί μέσα. Να 'σαι καλά...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το ξέρω ρε συ ότι δεν είναι αρκετό. Και σου υπόσχομαι ότι αν τους δω καμιά μέρα κάπως... τον βούτηξα με την μία και ας γίνει ό,τι θέλει εκεί μέσα. Να 'σαι καλά...
Μία που τον πήρες κ μία που μου τηλ. κ έρχομαι.
Είδες κάτι ματάρες ο κούκλος;

Ουφ, τον σκέφτομαι συνεχώς από το μεσημέρι. Του αξίζει κάτι πολύ καλύτερο γμτ...
(η χαμένη θηλυκιά -που τώρα έχει στειρωθεί από ό,τι μας είπαν, ημίαιμο ΓΠ- ζευγάρωσε με τον βέλγο κ είχε γεννήσει 9 κουτάβια. Θεός κ η ψυχή τους τι απέγιναν κ εκείνα...)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Από την στιγμη που ο σκυλος δεν ειναι τσιπαρισμενος αν ξαναεμφανιστει να περιφερεται στον δρομο και να περιμενει σαν τον μ...α βουτα τον και παρε με τηλεφωνο για να τον παω στον darkpaladin.

YΓ η χαζομαρα ειναι οτι θα ξεκιναγα κατα τις 6 για να παω προς Πατησια να τον μαζεψω.

slink

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
52
1
Ο Βέλγος αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. Αλλά δυστυχώς Νατάσσα προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θα μας δέσουν αν μπουκάρουμε μέσα και τον πάρουμε. Απλά τώρα εύχομαι να κάνει την μ...κία το αφεντικό ή ακόμα καλύτερα να μου ζητήσει λεφτά. Μετά δικός μας ο Βέλγος. Οσο για την θηλυκιά και τα κουτάβια της ο ΘΕΟΣ μόνο ξέρει. Πάντως θα ψάχνω. Εύχομαι ο αποπάνω αν υπάρχει να μου κάνει ένα δωράκι. Τα λέμε παιδιά... Να 'στε όλοι καλά...

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ο Βέλγος αξίζει κάτι πολύ καλύτερο. Αλλά δυστυχώς Νατάσσα προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θα μας δέσουν αν μπουκάρουμε μέσα και τοπν πάρουμε. Απλά τώρα εύχομαι να κάνει την μ...κία το αφεντικό ή ακόμα καλύτερα να μου ζητήσει λεφτά. Μετά δικός μας ο Βέλγος. Οσο για την θηλυκιά και τα κουτάβια της ο ΘΕΟΣ μόνο ξέρει. Πάντως θα ψάχνω. Εύχομαι ο αποπάνω αν υπάρχει να μου κάνει ένα δωράκι. Τα λέμε παιδιά... Να 'στε όλοι καλά...
Μακάρι Λεωνίδα, μακάρι κ εγώ το θέλω αυτό το δώρο...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
το θέμα το είδα τώρα....:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad:
πριν απο 4 περίπου χρόνια είχε κλαπεί ένα αρσενικό γκρένεταλ φίλου.....
ο σκύλος αυτός πρέπει να είναι τώρα 4,5 με 5 ετών.
όποιος τον δει ξανά αν μπορεί ας ρίξει μια ματιά μήπως έχει τατουάζ στο αυτί του...

μήπως.....

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
το θέμα το είδα τώρα....:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad:
πριν απο 4 περίπου χρόνια είχε κλαπεί ένα αρσενικό γκρένεταλ φίλου.....
ο σκύλος αυτός πρέπει να είναι τώρα 4,5 με 5 ετών.
όποιος τον δει ξανά αν μπορεί ας ρίξει μια ματιά μήπως έχει τατουάζ στο αυτί του...

μήπως.....
α... ωραία... :-(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.092
Νεότερο μέλος
renzo